mehaycım ellerine emeğine sağlık canım..Marifetini göstermişin yine..
Ya ben şu kulak memesi kıvamını sanırım pek tutturamıyorum ya:çok üzgünüm:
yaptığım zaman piştikden sonra biraz sert oluyo..
Hamur ele alınınca nasıl oluyo mesela yapışıyomı ya biri bana anlatsın şu kulak memesi kıvamını offfff:1no2:
canim hamurun yapismamasi lazim eline aldigin zaman ayni zamanda cokda sert olmamali mesela kulak memeni elle ayni oyle olmasi lazim....
sağol mehaycım dediğini uygulamaya çalışacağım inşallah beceririm bu sefer..
Bi kerwesinde senin dediğin gibi yaptım du biraz daha un koyim olmmaış biraz daha biraz daha falan derken meme falan kalmadı yani :roflol::roflol::roflol:taş oldu taş..
aynı tarifi arkadaşımdan almıştım onunkiler süper oluyor eşim bayılıyor,ama ben 4 defa falan denedim hiç güzel olmadı.valla kafayı yiycem aslında güzel şeyler yaparım ama bu poğaça delirtti beni aynı tarif neden yapamıyorum yardımmmm
ellerine ve emeğine sağlık çok güzel görünüyorlar eminim tatlarıda görünüşleri gibi harikadır . bi kaç gün önce bende poğaca yaptım ama benimkiler kurabiye gibi oldu içinde maya yoktu bide soğudukdan sonra taş gibi oldular şeey ilk denememdi de ama yılmak yok bu tarifide kısa zamanda deneyeceğim yapabilirsen resmini çekip koyarım . nasıl bu kadar maharetlisiniz hanımlar bi sırrınız var mı
ya arkadaslar... sımdı pişti baktım..
ama yumusacık olmadı neden kıı yaa.... kuryabıyeyle poğaça arası bırsey oldu.. :sm_confused:
pofidik pofidik poğaça cekmıstı benım canım.. :dilcikar:
ya herseyı oldugu gıbı koydum..
sadece kup maya demıssın bende toz vardı.. ondan mı olmustur... fisfisfis
bırde ne kadar bekletmek gerek ben 20 dk fılan beklettım.. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?