hımm evet hamur kabarmamıstı.. ustunude kapakla kapamadım ben.. :bbo:
sadece ortu orttum gelişi güzel.. 20 dk durdu sonra aldım hemen yoğurup tepsiye koydum.. mirmirmirmir
bırde farklı olan sey süt yoktu 2 bardak onun yerıne su da olur demıssın su koydum..
bır daha denıcem.. bakalım ınsallah bu sefer olur.. ya bırde benım canım böyle pof pof kabarmıs sade bır kek cekıyor.. cokacimcoook
öyle bır tarıfın varmı guvendıgın.. :uhm:
Şekeri niye katıyoruz canım?
Yoğurtta koysam daha yumuşak olurmuki acep?
Ahanda yaptım ama tarifin dışına çıktım ben eccük..
yoğurt ve kuru maya kullandım canımcım..
Hee valla kocamda öyle dedi:)) yumuşacıktı
canım şu dr.oetkerin instant mayası var mükemmel bişi..onu kullandım ben..
Yazıcam tarifini canımcım azıcık işim var hallediyimde..
Bu arada senin tariflerinde mükemmel geç keşfettim ama harika valla.:))
canim ben suylada yapiyorum cok guzel kabariyor sudan degilde bence mayalayamamissin hamuru bir dahakine dedigim gibi yap..kek sormussun keki ben standert kek tarifinden yapiyorum hep yani bir orta boy tepsi icin...
3 yumurta 1 su bardagi seker ile cirpilir, sonra 1 bardak yogurt 1 bardak siviyag vanilya bir paket kabartma tozu ve aldigi kadar un eklenir..yani kek kivamini bilirsin ne cok sulu ne cok koyu olucak..akici bir kivamda olucak...cok guzel kabariyor...
oooo super valla elllerine saglik bebisim
ooooo super gorunuyor pogacalar ellerinize saglik kizlar nam nam bide hamur iyice kabarip artik yapmaya baslayinca sakin birdaha yogurmayin sadece kopararin ve seklini verin zamaniniz varsa tepsidede kabartin yarim saat kadar ama yumurtasini surmeden
su tarıfınden yapıcam bakalım canım cektı yaw
yap canim afiyet olsun...cok guzel oluyor inan pastanedekinin aynisi...yedikce yiyesi geliyor insanin :))
Gördükçe İştahım kabarıyo canım
vallaha yaptım cnm cok güzel oldular.eline sağlık aynı pastane gibi oldu hakkaten :) tesekkür
mehaycim bu gun yaptim pogacalari cok guzel oldular pofidik pofidik
tarifi hemen yazdim defterime
hafta sonu kayinvalidemlere giderken yapip goturucem onlarin resmini cekip koyarim canim
tesekkurlera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?