Poğaçalar Yumusacik pogacalarim (resimli)

minos resmi koymadin yoksa oturup hepsini yedikten sonrami aklina geldi yada bu guzel pogacalari bir an once yemek varken resmi kim koyacak simdimi dedin :roflol::roflol:

yok be canim bir tane bile yiyemedimmafoldumben
yaptim cokda guzel gorunuyorlardi ama son anda firindan cikarttim eve donmem gerekiyordu
aslinda ikinci tepsiyi koyarken cekerdimde kaynanama basilirim diye korktum:1ninca:kadin bu kiz napiyor boyle diyicek delikafadulden
ama kendime yapip buzluga atmayi dusunuyorum onlarin resmini cekicem mutlaka hem kendi evimdeyim basilmamdakaydirigubbakcemile3

he bide yapip goturucem demistim ya
tatli yaptim goturdum
ertesi gunde onlarin evinde yaptim pogacayi

:roflol: niye canim kaynanan kizarmi onun evinde pogaca yapmana delikafadulden

hee anladim minosum fotograf cekerken yakalanmak istemedin...iyi kendi evinde yapinca cek o zaman ...gonul rahatligiyla kimseye yakalanma korkusu olmadan..en guzel pozlarini cek pogacalarin:)):roflol:

hee anladim minosum fotograf cekerken yakalanmak istemedin...iyi kendi evinde yapinca cek o zaman ...gonul rahatligiyla kimseye yakalanma korkusu olmadan..en guzel pozlarini cek pogacalarin:)):roflol:

tamam canim en guzel ve en ozel pozlarini cekicem senin icinkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar sonunda bende oufidik poğaça yapmayı başardım..hiç beceremiyordum daaaaaaaaaa.)) hep sert ve tok oluyordu..atsam size kafanız yarılırdı o derece yani.)))

ayy kızlar sonunda bende oufidik poğaça yapmayı başardım..hiç beceremiyordum daaaaaaaaaa.)) hep sert ve tok oluyordu..atsam size kafanız yarılırdı o derece yani.)))

cok sevindim canim ellerine saglik afiyet olsun..keske resmini koysaydin pogacalarinin sende buraya not verirdikzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…