yunan erkekleri hakkinda ?

Disco müzigi nedir yahu Hahahaha Sizden ses cikmasin bakalim adimlari ne olacak... Erkek erkektir yunan türk fark etmez...

Bizim erkeklere tabiri caizse gösteririm ama elletmem ayakları yapabiliyoruz da elin oğlu bu nazı niyazı çekmiyo doğrusu yani kendine güveniyorsan o çocukla birşeyler düşünebilirsin.

Ben de Yunan bir çocukla tanışmıştım Yunanistan'da. Çok yakışıklıydı yavrum benim. On-onbeş dakika sonra yanındaki arkadaşlarına Yunanca bir şeyler söyleyip çocuklar bizi yalnız bırakınca bir şüphelenmiştim, sonra odasına çağırınca "ben senin bildiğin kızlardan değilim tımam mığğğ" dedim

dün "fransız sevgili" diye bi konu vardı,bugünde yunanlı Türk erkeklerini tükettikte yurtdışına mı açıldık bacılar

hahahaha bilmiyorum ama dansederken fazla yaklasti ben de ittirdim elimle hafif . o da elimden tuttu bi daha da yakinlasmadi. tabi ilerde napar bilemem

hahahaha bilmiyorum ama dansederken fazla yaklasti ben de ittirdim elimle hafif . o da elimden tuttu bi daha da yakinlasmadi. tabi ilerde napar bilemem
Ahah yok ya yakınlaşmasında sıkıntı yok. Zaten şimdi doğruya doğru, yeni tanıştığımız bir adamla gece dans ediyorsak adam yaklaşacak tabii ki, aradan otobüs geçecek kadar uzakta duracak hali yok
O tip ufak yakınlaşmalar da heyecanlıdır ama şimdi

Ben odasına davet etmesine de laf etmiyorum, ikimiz de tatildeydik, tanışıp konuşmaya başlamışız, hoşlanmış, şansını deneyecek tabii.

Ama benim tanştığım yabancı erkeklerde en takdir ettiğim şey hayırın hayır olduğunu bilmeleri. Genelde ısrarcı olmuyorlar, hani bir kez daha teklif eder sonra üstelemez. O açıdan iyiler çakallar.

Ahahaa bunu ben de yapmıştım

evet ben de bunu farkettim hayir diyince ustelemiyorlar fakat ben naz yapmasini cok seviyorum bugun bi yere cagirdi mesela bilmem ki dedim hemen tamam ozaman yarin olsun dedi. ysa ben istemem yan cebime koy demek istemistim ama :

Ahahaa bunu ben de yapmıştım
Aynı çocuğa yapsaydık keşke, ne olduğunu şaşırsaydı

Ben öyle tepki vermedim ya, yok gelmek istemem teşekkürler dedim kibar kibar. Biraz daha kibarlaşsam omzuna pıt pıt yapıp "sana kız mı yok" diyecektim herhalde

evet ben de bunu farkettim hayir diyince ustelemiyorlar fakat ben naz yapmasini cok seviyorum bugun bi yere cagirdi mesela bilmem ki dedim hemen tamam ozaman yarin olsun dedi. ysa ben istemem yan cebime koy demek istemistim ama :
Ahaha bende de o naz, kendini ağırdan satma olayı hiç yok.
Ne diyorsam onu kastediyorum, o yüzden bizimkilerin "eheee kız kaçıyor kovalayayım" mantığına sinir oluyorum. Kovala diye kaçmıyorum be adam, gerçekten kaçıyorum!

Yok benimki Almandı Ben de öyle demedim canım ama bozulmuştu baya

Birkaç hafta peşimde dolanmıştı çünkü, olacağına inancı tamdı sanırım garibimin. Ay yok evlenince de olmazdı onunla
Hahaha artık dersiniz, beni ne Türkler ne Almanlar istedi diye

Fıkra gibi olduk yalnız. Konu sahibinde Yunan, sizde Alman, bende birkaç millet daha var

Türk erkeklerine bin basarlar canım emin ol çok tanımıyorum ama yunanistandan pek kadın cinayeti haberleri gelmiyor.

Fıkra gibi olduk yalnız. Konu sahibinde Yunan, sizde Alman, bende birkaç millet daha var
Çaktırmayın bende de var Neyse bir ara konuşuruz onu da, iyi geceler diliyorum. :)

Yıllar önce yaz tatilinde çalışırken ülkemize tatile gelmiş olan Sırp bir çocuk ile tanışmıştım. O zamanlar turistle ingilizce konuşmak olaydı tabi bir de, Türk kahvesini merak ettiğinden bir çay bahçesine götürdüm arkadaşı, kahveleri içerken "kahve içiyoruz, bildiğim kadarıyla kız isterken içilir biz de ciddi bir ilişkiye mi başladık şimdi? demişti. (serious relationshipi valla kendi kulaklarımla duydum). Ay ben şok artı şener şen koşuşu tabi, thanks for the kahve ehe mehe diye uzaklaşırken.

Hahahah kısmetmiş işte ne var
Kimbilir belki Belgrad'da küçük, şirin, pembe panjurlu beyaz çitli bir eviniz olurdu

Maşallah avrupa birliğine ha girdik ha girecegiz sabah fransız sevgili vardı. Çarşambaya kadar dusunucem yardim edin bu adamla yatayimmi ne yapayım diyen biri kızlarımız sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…