- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Asil insan olsun o onemliOkumuş okumamış önemli değil sonradan görme olmasın
Aynen herşey çekilir de cahil ve sonradan görme insan çekilmez :/Okumuş okumamış önemli değil sonradan görme olmasın
Aynen herşey çekilir de cahil ve sonradan görme insan çekilmez :/
Nabıyonuz beya :))
Yazık yani ya ablalık yapacağına yaptıklarına bak :/Aynen canim ya .Birde yarisa giden annem yasinda eltim var .En problemli olan o .Kimse kavga etmemek icin konusmuyor o derece.
Aynen herşey çekilir de cahil ve sonradan görme insan çekilmez :/
Ben lise mezunuyum o ilkokul ben merkezde doğdum büyüdüm o ergenlikte köyden gelmişAsil insan olsun o onemli
burdan söylememTrabezan in neresundansun söle baaaaa bakayum benum herif ofli dur
Çok konuşan boş konuşur kesin herşeye muhalefet biridir o eltiAynen canim ya .Birde yarisa giden annem yasinda eltim var .En problemli olan o .Kimse kavga etmemek icin konusmuyor o derece.
Kiz köy de nasıl düzenli yemek yemez insan ya anaları doğurup doğurup sokağa mi atmışBen lise mezunuyum o ilkokul ben merkezde doğdum büyüdüm o ergenlikte köyden gelmiş
Anasının evinde düzenli yemek görmemiş aile ortamı görmemiş
Ama bugün görsen sanarsin ODTÜ mezunu havaları sadece havası
Kara cahil hiç sevmem kendilerini
Adı batasica :)))
Bende de of bulaşığı var ama didinun didisindan :)))burdan söylemem
Kız oflularla evlenmek cesaret ister
Ah sorma deli divane aşık olun ca uçurumdan atla dese atlardim valla o cesaret varya senin dediğini çok dediler bana da hatta biri kız ciğer mi yedin sen demiştiburdan söylemem
Kız oflularla evlenmek cesaret ister
Baba yokuş başlarında baba varsa hovardaymis anada doğru dürüst bakmamis galiba babaanen yanlarında buyumuslerKiz köy de nasıl düzenli yemek yemez insan ya anaları doğurup doğurup sokağa mi atmış
Bende de of bulaşığı var ama didinun didisindan :)))
Ah sorma deli divane aşık olun ca uçurumdan atla dese atlardim valla o cesaret varya senin dediğini çok dediler bana da hatta biri kız ciğer mi yedin sen demişti
Üzüldüm ama kendini egitebilir di maalesef bazı insanlar bunu boş görüyor :/Baba yokuş başlarında baba varsa hovardaymis anada doğru dürüst bakmamis galiba babaanen yanlarında buyumusler
Aman ne kadar uzak olursa o kadar iyiBende de of bulaşığı var ama didinun didisindan :)))
Bizim dedeler kan davasından kaçmışlar yıllar yıllar öncesi kimi başka yerde kalmış kimi de buraya göç etmiş aynı soyadı taşıdığımız insanlar var akraba ama tabi dedeler oftan çıkıp yollar ayirinca daha kimse kimseyi görmemişKız kim o :)
Yazık yani ya ablalık yapacağına yaptıklarına bak :/
Ben lise mezunuyum o ilkokul ben merkezde doğdum büyüdüm o ergenlikte köyden gelmiş
Anasının evinde düzenli yemek görmemiş aile ortamı görmemiş
Ama bugün görsen sanarsin ODTÜ mezunu havaları sadece havası
Kara cahil hiç sevmem kendilerini
Adı batasica :)))
Çok konuşan boş konuşur kesin herşeye muhalefet biridir o elti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?