- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.578
- 698
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Bazen diyorum ben burayi çok geç keşfettim ama acaba eltimde burdamidir :)))Ne ablaligi canim kaynanamdan cok yoruyor beni
Bizim canavarda sonradan okumus disaridan .Okumayan eltime aman canim biz okullular ayriyiz dedi bayramda.Estagfurullah nefsimden asagisi yok benim okudum da noldu dedim bozuldu
Burdalar bazen konularini okuyorumBazen diyorum ben burayi çok geç keşfettim ama acaba eltimde burdamidir :)))
Eeee baban da oflu o zaman :)Bizim dedeler kan davasından kaçmışlar yıllar yıllar öncesi kimi başka yerde kalmış kimi de buraya göç etmiş aynı soyadı taşıdığımız insanlar var akraba ama tabi dedeler oftan çıkıp yollar ayirinca daha kimse kimseyi görmemiş
Babamın dedesi bizzat oflu
Ama babannem of da doğmamış şuan yasadigim şehirde doğmuş birde çok capkinmis bizim dede Allah rahmet eylesin :)Eeee baban da oflu o zaman :)
Hadi ya :))) siki sıkı takip et senden bahsederler belki :))) bilmiomus gibi yaparsınBurdalar bazen konularini okuyorum
Olsun kuzum oftan baguniz vardur kız zaten çok çapkın oluyor bu olurlar bekarken benim kinin bir teşebbüsü vardı valla şimdi teşebbüs etsin oyarım o gözleriAma babannem of da doğmamış şuan yasadigim şehirde doğmuş birde çok capkinmis bizim dede Allah rahmet eylesin :)
Düşünsene seni çekiştiriyor eltin konu açmış sende bile bile ona akıl veriyorsun :)))Burdalar bazen konularini okuyorum
Aman banane yaHadi ya :))) siki sıkı takip et senden bahsederler belki :))) bilmiomus gibi yaparsın
Taktir ettim seni bravo canım cevabın yılın kapağı olabilir yani :)Ne ablaligi canim kaynanamdan cok yoruyor beni
Bizim canavarda sonradan okumus disaridan .Okumayan eltime aman canim biz okullular ayriyiz dedi bayramda.Estagfurullah nefsimden asagisi yok benim okudum da noldu dedim bozuldu
Aynen ondan
Capkinliklari yakışıklı olmalarından geliyor :)Olsun kuzum oktan baguniz vardur kız zaten çok çapkın oluyor bu olurlar bekarken benim kinin bir teşebbüsü vardı valla şimdi teşebbüs etsin oyarım o gözleri
Capkinliklari yakışıklı olmalarından geliyor :)
Hahaahaha babam değil ama kızkardeşini düşünüyor benim burnum onlar gibi değil ama kızkardeşinin ki öyle :)Benim koca gibi estetik yaptırsın burnuna
Haha diyorum işte kan çekmişHahaahaha babam değil ama kızkardeşini düşünüyor benim burnum onlar gibi değil ama kızkardeşinin ki öyle :)
Taktir ettim seni bravo canım cevabın yılın kapağı olabilir yani :)
istemem miiii =))Bende hemşimliyim hemşin muhlaması yaptırır herkeşler banaisten mi
Günaydın ♡Günaydın bu arada herkese=)
Ne yapıyorsun kızGünaydın ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?