- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Cadılar uyuyor :) bende yatak keyfi yapıyorum:) sen ? ♡Ne yapıyorsun kız
Bizde eşimle yola çıktık antep e dönüyoruz=)))Cadılar uyuyor :) bende yatak keyfi yapıyorum:) sen ? ♡
Memlekette mıydınız:))Bizde eşimle yola çıktık antep e dönüyoruz=)))
Evet teyze kızının düğünü vardı eşimin :)Memlekette mıydınız:))
Iyi olmuş ♡ kazasiz belasiz gelirsiniz inşallah ♡Evet teyze kızının düğünü vardı eşimin :)
Teşekkür ederiz canım Allah razı olsun=) senin cadılar nasıl =)Iyi olmuş ♡ kazasiz belasiz gelirsiniz inşallah ♡
Iyiler kuzum çok şükür ♡ küçük geceleri rahat vermiyor ama olacak artık ♡Teşekkür ederiz canım Allah razı olsun=) senin cadılar nasıl =)
Tabi canım daha minnakkIyiler kuzum çok şükür ♡ küçük geceleri rahat vermiyor ama olacak artık ♡
Hayırlı sabahlar gardaşGunaydinmiş garilar bir türlü ogretemedum la diyurum ki heyirli sabahlar garilar diyecesinuz ama yok illa gunaydin
Eyvallah gardaşHayırlı sabahlar gardaş
Millet senin gibi enerjik değilYurdim insani nerayasunuz ula daha çay finduk toplayacuk tarlaya bahcaya gideceguz bu garilar hep uyir Allahum giz ne yataysunuz camiş gibi
Ula baaaaa mı diysun enerjik gari deyii hahaMillet senin gibi enerjik değil
E oyleUla baaaaa mı diysun enerjik gari deyii haha
Ah ah :) yakında enerji patlaması yapacağım bizim evde yer yerinden oynayacak ramak kaldıE oylemasallahin var :)
Haha deliAh ah :) yakında enerji patlaması yapacağım bizim evde yer yerinden oynayacak ramak kaldı
Haksız mıyım kız sen söyleHaha deli
Cok haklisin bacım:)Haksız mıyım kız sen söyle
Afferimm benden yana olCok haklisin bacım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?