- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Giz nereyasun sen ha yine o hamsi kafalu uşakla mi buluştin dogruyi soyle baa kizmayacagumNöördünüz , gadasını aldıklarım
Ne iyi bende seviyorum ya bir çürük elma yüzünden bi kasayı dökemezBen halen çok seviyorum heleLovedreams ı tanıdım daha çok sevdim ♡
Bende kayseriliyim ama 10 yıldır farklı şehirde yaşıyorumYakın
Övünmek gibi olmasın gayseri guzum...
Vay bende Aksaraylı yımYakın
Övünmek gibi olmasın gayseri guzum...
Aynen kuzum ♡ hele manzarası beni benden aliyor ♡Ne iyi bende seviyorum ya bir çürük elma yüzünden bi kasayı dökemez
Aboow yook bacım , töbe buluşmadım.Giz nereyasun sen ha yine o hamsi kafalu uşakla mi buluştin dogruyi soyle baa kizmayacagum
Görmek istediğim iki yerden biriAynen kuzum ♡ hele manzarası beni benden aliyor ♡
Gız ne ettu saaa şeytan kılukli garı :/Karadenizlileri çok severdim ta ki eltimi tanıyana kadar :))
Doğu karadenizde Allah'a çok şükür bütün şehirlerini gördüm:) bu sonbaharda tekrar gitmeyi planlıyorum ♡Görmek istediğim iki yerden biri
Neler itmedikiGız ne ettu saaa şeytan kılukli garı :/
çok sanşlısınDoğu karadenizde Allah'a çok şükür bütün şehirlerini gördüm:) bu sonbaharda tekrar gitmeyi planlıyorum ♡
Alirum bak ayagumin altina gız bak baaaaa bak ben da bunu yiyecek göz varmidurAboow yook bacım , töbe buluşmadım.
Pastırma idiyom evde... :)
Sagol kuzum bende sizi çok seviyorum ❤❤Ben halen çok seviyorum heleLovedreams ı tanıdım daha çok sevdim ♡
Ay çok yaşasınlar ya hepsi birbirinden güzel insanlarımız var bu memlekette ❤❤Sarkuteride;
-Buyrun yogurdumuzun tadina bakin,oyle alin.
Denizli'de herhangi bir pazarda;
-Deyzeeeem ge bi yo, dadive ondan keri al.
Kesinlikle canımAy çok yaşasınlar ya hepsi birbirinden güzel insanlarımız var bu memlekette ❤❤
Batcaya ne gızAndır gorum yapcaz işe..batcaya gidin sırayı başa vurun..gı bakmada siidsene gı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?