- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Haha kiz çoğunu unuttum ya inan babaanne çok komik bi kadın bunları ağzından duydum bizzatMaşallah
Aynen yaHaha kiz çoğunu unuttum ya inan babaanne çok komik bi kadın bunları ağzından duydum bizzat
Gız çırpi bacakli bu ne hal ha boyle seni da garı diye almişlar tuuu sifatina s... çayum seni alanunAynen yabende uzun zamandır uymayınca sivemizi hep unuttum kısa kisa kelimeler kaldı
Haha abim beni severken de tosbaaa gafali diye seviyorBebek severken şu cümle ;tosbaa gafalı
Hahah kiz zaten konusmalari cok komik bide bunları söyleyince gülmekten yikilirdimGız çırpi bacakli bu ne hal ha boyle seni da garı diye almişlar tuuu sifatina s... çayum seni alanunbana değil kendi gelini için söylemiş bu lafı
Ya bide canlı canlı duyduğunu düşünse ne kadın zaten sinirli bir de güldüğünü görsey valla dümdüz girer yaniHahah kiz zaten konusmalari cok komik bide bunları söyleyince gülmekten yikilirdim
Egeliler ile takılmış abin canımHaha abim beni severken de tosbaaa gafali diye seviyor
Olabilir çevresi geniş ilk duyduğum da bi ne diyon sen ya demişligim var canım sonra sonra bende sevdim bana arar mesela Napıyon tosbaaaam diye konuşurEgeliler ile takılmış abin canım
Ay ben tutmazdim kendimiYa bide canlı canlı duyduğunu düşünse ne kadın zaten sinirli bir de güldüğünü görsey valla dümdüz girer yani
Haha furuvucan mi haha bence dersler de şive ler de öğretilmeli"furuvucaan hindi gafeñe
Gavurin gızi ne gulüyon sen he galk baaaaa çay koy sığur seni got kafaliAy ben tutmazdim kendimi
HahahaGavurin gızi ne gulüyon sen he galk baaaaa çay koy sığur seni got kafaliderdi
Bak halen gülüyor valla tutamam BabanneyiHahaha
Aynen ya disarda sokak satıcısı bağırsa bizim babanne ha bu Gavurin oğli ne afkuriyi it gibi derdiBenim kayınpeder trabzonlu ..bi keresinde eşine zavrak zavrak konuşipda s-kma canumi git başka yerde afkur demişti ..öldüm gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?