- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Lovedreams
-
O ne demek :)Zabadar üymedim
Sabaha kadar uymadım demek :)O ne demek :)
Bahçe malum fındık zamanı :))Batcaya ne gız
Ula babası kilukli usag ben saaa demedum mi giy montini hela bi hasta ol saa bakarsam essekler tepsun beniIstanbul'da anne cocuguna;
Tatlim giyer misin montunu,hasta olacaksin.
Denizli'de anne cocuguna;
Keyy hunaaa!Usutup basima dert aşcen benim.
Ula babası kilukli usag ben saaa demedum mi giy montini hela bi hasta ol saa bakarsam essekler tepsun beni
Finduk ver 1 kilo eyi bak baaa bi bozik çıksun ha bu mal kaçacak deluk bulamayacasun elumden anan gelsa alamaz senuBahçe malum fındık zamanı :))
Ama anlamaları lazım
Zaten yabancılar bazen İngilizceyi şiveli konuşuyorumAma anlamaları lazım
Allah iyiliğini versin ya kız İngilizceyi şiveli konuşan bi seni gördüm çok yaşa yaZaten yabancılar bazen İngilizceyi şiveli konuşuyorum
Keşke sesli sistem olsa buraya kayıt atardımAllah iyiliğini versin ya kız İngilizceyi şiveli konuşan bi seni gördüm çok yaşa ya
Ula kalk dedim sana duymaymisun sen benu delu mi edcesuniz yandi canum bunlardan geca yatmag bilmaz sabah galkmak ula ben kima diyirum siğurAşam yatmak zabalan kakmak bilmebbasiniz!
Anlamadım bazı yerleri ama olsunUla kalk dedim sana duymaymisun sen benu delu mi edcesuniz yandi canum bunlardan geca yatmag bilmaz sabah galkmak ula ben kına diyorum siğur
Ula kalk dedim sana duymuyor musun sen beni deli mi edeceksin yandı canım bunlardan gece yatmak bilmez sabah kalkmak ula ben kime diyorum sığır dedimAnlamadım bazı yerleri ama olsun
MaşallahUla kalk dedim sana duymuyor musun sen beni deli mi edeceksin yandı canım bunlardan gece yatmak bilmez sabah kalkmak ula ben kime diyorum sığır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?