- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Kiz ciddi mi ben ilk defa duydum bizim kiler hep köpeğe it derlerMesela orduda öyledir zaar deriz öyledir heralde anlamına geliyor..kayınpederde zaar deyince zaar dema bizde zaar it demak dedi
Bu da mı ege yöresi canımDuvüne gidiveriyoz
Goresim geldi sana :) ♡
Haha bu kadar mıGoresim geldi sana :) ♡
Erindim koymadımHaha bu kadar mı
Baaaa bak garı çay var mi çay
Tuuuu senun sifatina pis garı utanmay misun he erunmis öyle mi terlugum ner de ula terlugumi verin ba tutmayun beni ha bu gari yi dograyacagumErindim koymadım
HahahahTuuuu senun sifatina pis garı utanmay misun he erunmis öyle mi terlugum ner de ula terlugumi verin ba tutmayun beni ha bu gari yi dograyacagum
Kız babaannem olsa böyle cevap verirdi onun ağzından yazıyorum yaşlı filan ama biraz ağzı bozukturbenim babama bile saydı gi vardır
S....cayum onin goluna ganaduna daş yok mi daşDursun golun ganadin emi
Kiz alemsin vallaS....cayum onin goluna ganaduna daş yok mi daşsenin dediğinin Karadeniz şiveli hali
Benim Memleketİm ateş ediyor güneşe=))Alacasun tabancayi sikacasun gunesa mermi manyaği edecesun oni
Ben demiyorum ki onlar diyorKiz alemsin valla
Ahaha buldum.adanaliyi hadi bakalım dökülAdana liyikk Allah in adamıyikk gardaş biliyünnü=)
Vay 2 yöre he sen de ne cevherler vardır :)Haylesiniz gızlar=)) buda antep ten=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?