- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Daha bugün işe başlayıp, müdürünüzün aşırı kibirli biri olduğuna nasıl karar verdiniz?Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Çok önyargılı değil misiniz? Birkaç saat çalışıp, hemen hiç iletişime geçmeden nasıl bu kanıya vardınız?Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Yok be kuzum öyle degıl konuştuk hıc konuşmadık degıl ama anladım ıste o kadar ınsan tecrübem var yanıÇok önyargılı değil misiniz? Birkaç saat çalışıp, hemen hiç iletişime geçmeden nasıl bu kanıya vardınız?
Evlenince eşinizin mükemmel bir insan olacağına ve çalışmaya ihtiyacınız olmayacağına nasıl emin oldunuz?
Ayy bir sürü soru var , sorulacak ama beni eşim çağırıyor
Bu arada birilerine göre temiz kalpli de değilim.
Diosunki, yeni işe başlayan birine yöneticisi hayırlı olsun demek zorunda değil:):)Benim yüreğim çirkin(bazı üyeler tarafından test edilip onaylandı) ama cevap vereyim. Kimse size samimiyet göstermek zorunda değil. Gösterse iyiymiş ama bazı insanlar öyledir işte. İş yerinde de gerek yok bence. Herkes işini yapsın kâfi.
Evet zorunda değil. Oryantasyonla da alakası yoktur. Oryantasyon yeni çalışmaya başlayan birine iş ortamıyla alakalı teknik bilgileri ve tecrübelerin aktarılmasıdır. Haaa dese güzel olmaz mıydı olurdu ama dememiş bu kadar içselleştirmeye gerek yok.Diosunki, yeni işe başlayan birine yöneticisi hayırlı olsun demek zorunda değil:):)
Ortanyasyona da gerek yok ozaman samimi olmayalım
Iş hayatında herkes umduğumuz gibi kibar, canayakın olmuyor maalesef. Siz işinizi yapın, maaşınızı alın, bu kadar. Kendinize göre bi iş bulun, kendinizi geliştirin. Evlenene kadar değil herzaman çalışın. Burada tonla konu var, kendi ayakları üzerinde duramayan, kendi parası olmayan kadınlar boşanamıyorlar bile gerektiğinde.Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Çalışmazsan ayakların üzerinde durmazsan evlenince de değer görmezsin, ezerler bir güzel, evlilik kurtuluş değil erkeklerin hali ortada ...Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
İşyerinde günaydın- teşekkür ederim gibi kelimeleri kullanmamak neredeyse mobinge giriyor. ( üstün asta dememesi sistematik bir şekilde)Evet zorunda değil. Oryantasyonla da alakası yoktur. Oryantasyon yeni çalışmaya başlayan birine iş ortamıyla alakalı teknik bilgileri ve tecrübelerin aktarılmasıdır. Haaa dese güzel olmaz mıydı olurdu ama dememiş bu kadar içselleştirmeye gerek yok.
İlk defa duyuyorum bunuİşyerinde günaydın- teşekkür ederim gibi kelimeleri kullanmamak neredeyse mobinge giriyor. ( üstün asta dememesi sistematik bir şekilde)
Oryantasyonda ise teknik bilgiler değil, kurum kültürü tanıtılır, çalışanlar tanıtılır, kolay uyum sağlayacak vs. gibi bilgiler verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?