- 11 Aralık 2018
- 42.881
- 266.423
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Maddi sıkıntımız yok, kredi kartı ben de dilediğim gibi hesap vermeden harcıyorum ama bebeğim kreş yaşına geldiğinde tekrar işe döneceğim.O değil de benim bin yıllık kocama duymadığım güveni konu sahibi henüz tanımadığı herifin birine duyup bütün hayatını ellerine bırakmayı düşünüyor. Çok değişik kafalar valla.
Hatta sana tüyo; seni yok sayarsa, sözünü keserse, izin talebini redderse fln bunların hepsi mobing ama sistematik yapıcak öyle bir kere değil.İlk defa duyuyorum bunuYani müdürümüz bize günaydın demediğinde mobbing davası açabiliyor muyuz eğer öyleyse kesinlikle hakediyor
Konu müdürden kısmete nasıl bağlandı yaaa?Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Hayırlı olsun demek zorunda değil, dese iyi olurmuş tabi ama sen sadece işini yap gerisini düşünme, evlenene kadar çalışacağım diye de düşünme. Kadının ekonomik özgürlüğü her şeye bedeldir, ayrıca günümüz şartlarında tek maaşla yaşamak imkansız bir şey. Çalışmaya alışmaya, işine ısınmaya bak. Evlilik için de acele etme, gül bahçesi değil evlilik, çalışma hayatından kat kat zorCanlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Bu akşam bir markette market yöneticisi kadın, diğer çalışanlara aşırı kibirli ve kötü davranıyordu, müşteri olarak çok huzursuz oldum. Orda mıydınız yoksa :) marketin baş harfi f mi :)Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Evlenince de çalış bence. Böyle insanlar her yerde hatta bazen aynı yastığa baş koyduğun eşin ve ailesi bile böyle çıkabilir.Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
bence erkeğe de sırtını bu kadar yaslayıp güvenme. İllaki iyileri vardır. Lakin ihtimaller olarak ;cimri birine düşebilirsin , aldatılıp terkedilebilirsin veya maddi durumunuz müsait olmayabilir vs. Babam annemle çalıştığı için evlendiğini açık açık söyledi.Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Aaa peki astın üste dememesi ne oluyor? Ben bir ara küsüp ,iki ay selam vermedim müdürüme.İlk defa duyuyorum bunuYani müdürümüz bize günaydın demediğinde mobbing davası açabiliyor muyuz eğer öyleyse kesinlikle hakediyor
Astsın zaten kader vurmuş sanaAaa peki astın üste dememesi ne oluyor? Ben bir ara küsüp ,iki ay selam vermedim müdürüme.
Amannn . Neyse ki en fazla o da bana selam vermez. Proje lazım olunca tıpış tıpış konuşacak nasıl olsa ama sonra trip atmayı bırakmıştım.Astsın zaten kader vurmuş sana
abooovvv, resmen "gelin beni linçleyin" cümlesi olmuş bu sanki.bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..
bir de samimiyet gösterip arkadan bıçak bileyenler var bu iş dünyası denen rezil çukurda.Benim yüreğim çirkin(bazı üyeler tarafından test edilip onaylandı) ama cevap vereyim. Kimse size samimiyet göstermek zorunda değil. Gösterse iyiymiş ama bazı insanlar öyledir işte. İş yerinde de gerek yok bence. Herkes işini yapsın kâfi.
Bence 3 kuruş harcadı diye tatava yapan bir erkeği çekmektense hayırlı olmasın diyen müdürü çekmek daha kolay. Akşam çıkıp evinize gidiyorsunuz, her ay paranız cebinize giriyor. Evlenip kurtulmak falan ne alaka, siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Çalışmak istemiyorsan çalışma. Daha ilk günden bahane bulmuşsun.Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorumkısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Hoş geldin partisi veya çay kahve ikramı bekliyordu sanırım.Senin evlenesin varmış dün 1miş bugün 2
Sana iş tanımından farklı saçma sapan şeyler yaptırmıyorsa yüzüne bakmasın ne önemi var sen işini yap evine git. Ayrıca genelde müdürle değil de yanındaki arkadaşlarınla daha samimi olursun
Ayrıca evleneceksin de kim garanti veriyor ki evliliğinin çok iyi olacağına, şu forumdaki konuların %95'u hayatımızdaki erkeklerden oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?