Yüreği güzel hanımlar bana akıl verir mısınız?

O değil de benim bin yıllık kocama duymadığım güveni konu sahibi henüz tanımadığı herifin birine duyup bütün hayatını ellerine bırakmayı düşünüyor. Çok değişik kafalar valla.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Maddi sıkıntımız yok, kredi kartı ben de dilediğim gibi hesap vermeden harcıyorum ama bebeğim kreş yaşına geldiğinde tekrar işe döneceğim.
Ayrıca eşim hiçbir zaman çalışmam taraftarı olmadı.

Evlenmeyi çalışmaktan kaçmak için bir çıkış yolu olarak görmenize ve bunu kk de bir sürü aldatılmış cebinde beş parası olmayan çaresiz kadın başlık açarken, yıl 2024 ve kadınlar çalışma hayatına bu kadar entegre iken yapıyor olmanıza hayret ettim.
Bence bu hayalperestliği bırakıp ekonomik özgürlüğünüzü elinize almaya bakın, gelir kaynaklarınızı sağlamlaştırın.
Unutmayın ki;
  • hiç evlenemeyebilirsiniz,
  • boşanmak durumunda kalabilirsiniz,
  • allah korusun eşinizin başına bir şey gelebilir,
  • eşinizin gelir durumu bir aileyi tek başına idame ettirebilecek kadar iyi olmayabilir,
  • eşiniz cimrinin teki olup parayı gıdımla elinize verebilir,
  • eşinizin gelir durumu iyi olup, bir gün iflas edebilir.
Bütün bu olasılıklar varken;
İçinize sinen, maddi durumu iyi, sizden parayı esirgemeyen biri ile evleneceğiniz olasılığına tutunmayın bence.

Konu müdürden kısmete nasıl bağlandı yaaa?

Konu sahibi kusura bakmayın ama siz kafayı yemişsiniz. Başınızdan zaten bir evlilik geçmiş hala koca bulayım da kendime baktırayım derdindesiniz. İki sene önce haziranda boşanmış, ağustosta hiç tanımadığınız bir adamla evlenmeye kalkmışsınız. Olmamış sanırım, allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Ama bu kafayla kendinizi ateşe atmanız da yakın gibi görünüyor.

Hayırlı olsun demek zorunda değil, dese iyi olurmuş tabi ama sen sadece işini yap gerisini düşünme, evlenene kadar çalışacağım diye de düşünme. Kadının ekonomik özgürlüğü her şeye bedeldir, ayrıca günümüz şartlarında tek maaşla yaşamak imkansız bir şey. Çalışmaya alışmaya, işine ısınmaya bak. Evlilik için de acele etme, gül bahçesi değil evlilik, çalışma hayatından kat kat zor

Çalışma hayatı piknik gibi neşeli değil orası kabul. Ama evlenip elin adamının ekonomik boyunduruğu altında olmak da özenilesi değil. Ayrıca evlenince elin oğlu sizi evlat edinmiyor, ye iç gez eğlen mutlu ol diye para yağdırmıyor yani. Kalbinizin ısınacağı insan orta alt gelirli olunca ne yapacaksınız gene de çalışmayacak mısınız. Ya da belki sadece durumu iyi erkeklere kalbinizin ısınacağını varsayıyorsunuz. Kusura bakmayın kabalık etmek istemiyorum ama çalışmaya erindiği için bir kadının evlenip ekonomik sorumluluğunu başkasına yıkma isteği bana çok çirkin geliyor

Bu akşam bir markette market yöneticisi kadın, diğer çalışanlara aşırı kibirli ve kötü davranıyordu, müşteri olarak çok huzursuz oldum. Orda mıydınız yoksa :) marketin baş harfi f mi :)

Evlenince de çalış bence. Böyle insanlar her yerde hatta bazen aynı yastığa baş koyduğun eşin ve ailesi bile böyle çıkabilir.

bence erkeğe de sırtını bu kadar yaslayıp güvenme. İllaki iyileri vardır. Lakin ihtimaller olarak ;cimri birine düşebilirsin , aldatılıp terkedilebilirsin veya maddi durumunuz müsait olmayabilir vs. Babam annemle çalıştığı için evlendiğini açık açık söyledi.

İnşallah iyiye düşersin..

valla benim ablam da zincir bir marketin bir subesinde müdür o da demiyor. çalışanların hepsi erkek onlar da aramıyor açıkcası ablam ilk basladığında aslında herkese karsı muhabbeti vardı ama isin b*ku çıkınca tüm herkesi toplayıp bundan sonra ilişkimiz, muhabbetimiz işle sınırlı dedi. artık işle ilgili konularda konusuyor sadece mağazadakilerle. he beraber yemek vs yerken muhabbet oluyor. ama öyle günaydın, kolay gelsin vs yok. çıkarken dikkatli olun diyip çıkıyor sadece ben de açıkcası müdürümden böyle bir samimiyet beklemem, göstermem de. merhaba merhaba kafi. çalıştığım okulda müdürümle birbirinizi görünce kafa sallardık sadece bence biraz alıngansınız. işinizi yapın gecin yani cok mu önemli?

bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..
abooovvv, resmen "gelin beni linçleyin" cümlesi olmuş bu sanki.
bu kadar zor geliyorsa çalışmayın, kısmet bulmaya daha çok zamanınız kalır hem.
bir an önce evlenip bu kötü insanlardan da kurtulmuş olursunuz böylece.

bir de samimiyet gösterip arkadan bıçak bileyenler var bu iş dünyası denen rezil çukurda.
işte bu yüzden uzak durmak, bir an önce evlenip bu sefil hayattan kurtulmak lazım.
bilememişim ben, ekmek parası deyip dişimi sıkıp dayanmaya çalışıyordum işte.

Bence 3 kuruş harcadı diye tatava yapan bir erkeği çekmektense hayırlı olmasın diyen müdürü çekmek daha kolay. Akşam çıkıp evinize gidiyorsunuz, her ay paranız cebinize giriyor. Evlenip kurtulmak falan ne alaka, siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Çalışmak istemiyorsan çalışma. Daha ilk günden bahane bulmuşsun.

Önüne evlilik ve çalışmak gibi iki seçenek koyman tuhaf. İkisi aynı anda olmuyor mu?

Ee bu mantıkla erkeklerin iyi canı varmış vallahi. Onların " patronum kaşını çattı, iş arkadaşım yan baktı" gibi bahaneler bulma lüksü, evde oturup karısının parasını yeme lüksü yok.

Hoş geldin partisi veya çay kahve ikramı bekliyordu sanırım.

Sorsan ülkenin en az yarısı işe küfrederek gidiyordur. Millet keyfinden çalışıyor zaten (!). Kadının meymenetsiz suratına bakmayıp işiyle ilgilensin, nesi bu kadar zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…