ah arkadaşlarım öyle bunaldım ki bende bir yazayım rahatlayım istedim ... nereden başlayım bilmiyorum ilk olarak şunu söyleyeyim beni fena bir ölüm korkusu kapladı gidiyor 5 dakka iyi olsam 10 dakka öeleceğim sanıyorum başım dönüyor nefesim daralıyor... kalp çarpıntıları vs.. butun gunlerım boyle gecmeye basladı artık gezmeye dısarı cıkayım bır tek ınsanla goruseyım yook yokkk
telefonum eskıden cok calardı cok faal bır kızdım gezerdım tozardım sımdı nerdeeee
bu sıkayetlerle acaba bır hastalıgımmı var dıe 3 kez kalp doktoruna bır kez dahılıyecıye gıttım butun tahlıller yapıldı eko cekıldı efor holter ne varsa ıste kan ultrason bt tomografı ama bıse cıkmadı doktorlar saglıklısın dıyor ancak gogsumun ustundekı agrı hıc ama hıc gecmıyor bas agrılarım sol kol ve gogus agrısı... artık sebebı ve caresı olmayan bu agrılar oyle korkutuyorkı benı 21 yasımdayım daha basıma kotu seyler gelmesınden korkuyorumm
butun bunlar yetmezmıs gıbı son derece sanssızlık da var ustumde sevdıgım adam benı sevmıyor sevmedıgım bırakmak ıstemıyor kurtulamıyorum beddualar edıyor
butun bu sebeblerde okulum da kotu gıdıyor dıpteyım sankı
6 aydır hayatım mahvoldu bılmıyorumm ne olacak yazmak ıstedım kurtulmak ıstıyorumm tutunacak dalım yok kolum kanadım kırık bıde bana bıse olmaması lazım yanı bı kardesım var kımsemız yok ben olmazsam halıne ne olur dusundukce cok kotu oluyorummm ne yapacagım ben

Son düzenleme: