• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüreğim ağrıyor

canım bu yaşadığın HİPOKONDRİYAZİS yani hastalık hastalığı.her nekadar belirli bir rahatsızlığınız olmasada bir rahatsızlığınız varmış gibi düşünürsünüz,yapılan tahliller,doktorların iyisin yok birşeyin demeleri bile seni asla tatmin etmez.

aşağıya link verdim canım oku istersen.
HİPOKONDRİYAZİS(Hastalık Hastalığı))

verdıgın lınkte okuduklarım gunler sonra benı guldurdu canım yaa tam benı anlatıyor:))))) saolasın

belkı agrı olmasa korkmayacagımda cok fecı agrıyor ve nedensız hatta hdl dıye bır deger varmıs tahlılde ıyı bırseymıs normalde 60 olması gerekırken bende 90 cıkmıs doktor cok ıyı felan dedı kalp ıcın ama ıste agrı da agrı baska bıse yok

bak ne diycem psikolojiktir o,bende de geçen sene sol göğüs kafesimin alt tarafında geçmek bilmeyen bir ağrı vardı,bu böyle birkaç ay devam etti,tabi arada doktorlara,senin gibi tahlillere falan gidiyorum yok birşeyin diyorlar ama yok tatmin olmadım ve en sonunda kolonoskobi yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.ne tesadüftürki o günden sonra ağrım geçti,yani bunların çoğu psikolojik.

Son düzenleme:
bak ne diycem psikolojiktir o,bende de geçen sene sol göğüs kafesimin alt tarafında geçmek bilmeyen bir ağrı vardı,bu böyle birkaç ay geçti,tabi arada doktorlara,seni gibi tahlillere falan gidiyorum yok birşeyin diyorlar ama yok tatmin olmadım ve en sonunda kolonoskobi yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.ne tesadüftürki o günden sonra ağrım geçti,yani bunların çoğu psikolojik.

inşallah canım bır gecse kurtulucam bende

ben 7 yıldır bu anlattıklarının 10 katını çekiyorum yaşıyorum panik atak kısaca ... en beter hastalık desem yalan olmaz heralde mutlaka bi ilaç tedavisi vermişlerdir ilaçlarını aksatmadan al ben kaç defa kalp dr.na gittim beyin mrları çekildim bilmiyorum!!!! bir ay hergn kalp krizi geçriyorum diye acile giderdk 1 ay beyin kanaması bazen midem tutardıı devamlı her yermde bi ağrı bi yakınma yaşama isteksizlik ölüm korkusu şmdi şu olcak düşüp bayılıcam anneme bişey olcak babama işey olcak korkusu herkesi canından bezdirdim... çok zor bi hastalık ve ilaçsız maalesef üstesinden gelinmyo düşünme etme diyemem çünkü bunları biz düşünmüyoruz maalesef ki beynimiz böyle çalışıyoo :( pank atak forumları var oralara grip okumanı öneririm bizim gibii yüzlercesi var arkdaşım ALLAH yardımcın olsun

ben 7 yıldır bu anlattıklarının 10 katını çekiyorum yaşıyorum panik atak kısaca ... en beter hastalık desem yalan olmaz heralde mutlaka bi ilaç tedavisi vermişlerdir ilaçlarını aksatmadan al ben kaç defa kalp dr.na gittim beyin mrları çekildim bilmiyorum!!!! bir ay hergn kalp krizi geçriyorum diye acile giderdk 1 ay beyin kanaması bazen midem tutardıı devamlı her yermde bi ağrı bi yakınma yaşama isteksizlik ölüm korkusu şmdi şu olcak düşüp bayılıcam anneme bişey olcak babama işey olcak korkusu herkesi canından bezdirdim... çok zor bi hastalık ve ilaçsız maalesef üstesinden gelinmyo düşünme etme diyemem çünkü bunları biz düşünmüyoruz maalesef ki beynimiz böyle çalışıyoo :( pank atak forumları var oralara grip okumanı öneririm bizim gibii yüzlercesi var arkdaşım ALLAH yardımcın olsun

demek tek ben degılım bunları yasayan evet tatlım kalp krızı suphesıyle bende kac kez gıttım bılmıyorum doktora sen cozdunmu sorununu pekı canım???

demek tek ben degılım bunları yasayan evet tatlım kalp krızı suphesıyle bende kac kez gıttım bılmıyorum doktora sen cozdunmu sorununu pekı canım???

tam bitmiş değil evhamlarım devam ediyo zaten evhamlı yapıda olanlar bu hastalığa tutuluyo ama ağrılarım azaldı çarpıntılarda azaldı gibi benim annemde teyzemde ve kuzenimdede var panik atak hepimiz ayrı ayrı ilaçlar kullanıyoruz düşün yani biz evin içinde birimiz kötü olsa diğerimizde ona bağlı bi şekilde fenalaşıyoruz ver elini acil ve diazem bi ara diodum yani kesn kalpte biişey var anlayamıyolar panik atak diyolar aniden gidicem uyuyamıyorum fln ama onlar şükür ki geçti tabi ilaçla... mutlaka iy bi psikyatriste git verdiği ilaçları aksatmadan kullan ilk 1 ay daha kötü yapıyo daha yoğun yaşıyosun anksiyeteyi ama sonrasında gerçekten en aza indiriyo dediğm gbi evhamlar kalıyo... ve hastalık düşünmemeye çalış ben mesela kanser oldum tamam diodum bide hani ne düşünürsen onu çekersn diolar ya diorum ben devamlı kötü düşünüyorum tamam başıma kötü bişy gelcek kanseri düşünüorm kesin kanser olcam falan bunları normal bi insan anlayamaz ama seni çok iyi anlayabiliyorum... şunu aklından çıkarma diğer insanlardan daha ince düşünüyo beynimiz...

Bu şikayetlerin psikolojik ve büyük ölçüde başına bela olan,sevmediğin çocukla alakalı diye düşünüyorum.
Ondan kurtulursan rahatlarsın.Önceliği,bu işi kökten bitirmeye vermelisin bence.

konunu okuyunca gözümün önüne 2 kişi geldi..:9:
biri ben diğeride babam..
bende ölüm korkusu yoktu,ama sürekli kalp sıkışması vardı,elim titrerdi.
genç yaşta kalp krizi geçiriyorum diye düşünürdüm,
bigün işyerinde gene böyle oldum,tmm ölüyorum heralde dedim,
babamı aradım nası ağlıyorum kalbim sıkışıyor diye,
neyse işten izin aldım doktora gittim,basit bi reflüymüş...
midedeki gaz kalbimi sıkıştırmış,sonra şurup verdi doktor,
korkma hiç bişeyin yok,gençlerdeki en büyük sorun bu dedi,
asitli içeceklerden uzak dur felan dedi..
neyse 2 güne iyleştim..:9:

babamda ölüm korkusu vardı,sanki kapıdan çıktığım anda ölücekmiş diye düşünüyorum derdi,
hayattan baya soğumuştu ve acaba kansermiyim diyip dururdu,dışarı çıkmaya korkar,sürekli asosyal davranırdı..doktora gitti zorla tüm çekilmesi gereken röntgen mr ne varsa çektirdi..
doktor hiç bişeyin yok yıllardır sigara içmene rağmen ciğerler tertemiz dedi..
neyse biraz rahatladı,ama doktora inanmıyordu,bişe var ama söylemiyor diyodu.
psikoloğa gitti ve teşhis kondu..babam PANİKATAKtı..:9:
sonra bir sürü ilaç,düzenli doktor kontrolü derken bi kaç aya düzeldi..
şimdi maşallahı var,kendide bizde daha huzurluyuz..:9:

tam bitmiş değil evhamlarım devam ediyo zaten evhamlı yapıda olanlar bu hastalığa tutuluyo ama ağrılarım azaldı çarpıntılarda azaldı gibi benim annemde teyzemde ve kuzenimdede var panik atak hepimiz ayrı ayrı ilaçlar kullanıyoruz düşün yani biz evin içinde birimiz kötü olsa diğerimizde ona bağlı bi şekilde fenalaşıyoruz ver elini acil ve diazem bi ara diodum yani kesn kalpte biişey var anlayamıyolar panik atak diyolar aniden gidicem uyuyamıyorum fln ama onlar şükür ki geçti tabi ilaçla... mutlaka iy bi psikyatriste git verdiği ilaçları aksatmadan kullan ilk 1 ay daha kötü yapıyo daha yoğun yaşıyosun anksiyeteyi ama sonrasında gerçekten en aza indiriyo dediğm gbi evhamlar kalıyo... ve hastalık düşünmemeye çalış ben mesela kanser oldum tamam diodum bide hani ne düşünürsen onu çekersn diolar ya diorum ben devamlı kötü düşünüyorum tamam başıma kötü bişy gelcek kanseri düşünüorm kesin kanser olcam falan bunları normal bi insan anlayamaz ama seni çok iyi anlayabiliyorum... şunu aklından çıkarma diğer insanlardan daha ince düşünüyo beynimiz...

hmmm anladım canım zor bır durummus gercekten ustelık 7 sene dıyorsun ,umarım benımkı bukadar uzun surmezz cunku ben 6 ayda ne durumlara geldım cok agır geldı bana bu durum ... benım sorunum ıste su sol koldakı agrı ona sınır oluyorum hep o korkutuyor zaten benı gecırebılsem sıkıntılarda geccek ınsallah ... demek senınde carpıntıların vardı bana doktor rıtım bozuklugun var demıstı bu konuda cunku benım oyle durup dururken 157 ye tırmanmıstı kalp atısım holterde ılac vermedı cunku agır bır durum degıl kalp ılacı ıyı degıl falan dedı senınde bu sekıldemıydı canımm birde diazem ne acaba:61:

hmmm anladım canım zor bır durummus gercekten ustelık 7 sene dıyorsun ,umarım benımkı bukadar uzun surmezz cunku ben 6 ayda ne durumlara geldım cok agır geldı bana bu durum ... benım sorunum ıste su sol koldakı agrı ona sınır oluyorum hep o korkutuyor zaten benı gecırebılsem sıkıntılarda geccek ınsallah ... demek senınde carpıntıların vardı bana doktor rıtım bozuklugun var demıstı bu konuda cunku benım oyle durup dururken 157 ye tırmanmıstı kalp atısım holterde ılac vermedı cunku agır bır durum degıl kalp ılacı ıyı degıl falan dedı senınde bu sekıldemıydı canımm birde diazem ne acaba:61:

diazem sakinleştirici acilde yapıyolar benim 12-13 yaşındaydı bu hastalık başladığında benim çarpıntılarım 180 e falan çıkıyo bazen drlar bile şaşırıyo ama kalbimde bişey yok hatta hiçbiyerimde bişey yok zaten bu hastalığın en kandırıcı olan yanıda bütün hastalıkları taklit ediyor oluşu... somatik ağrı diyolar onlara... korkma yani kalbinde hiçbişey yok basit bi kol ağrısı.... hem diğer konularına baktım burun estetiğide olmuşsun ben ona cesaret edip bi türlü giremedim :))))) hem kesin olmam lazım dr nefes alma problemim yüzünden yeternce oksijen alamadığımı çarpıntılarıma onunda sebep olduğunu söylemişti sende nefes alma sorunu varmı?

öncelikle Allah yardımcın olsun canım
ara ara yaşadığımız sıkıntılar maalesef bu noktaya getiriyor bizleri
bende de olur bu durum
6-7 yıl önce nefes alamama şikayeti ile doktora gitmiştim
herşey yapıldı bir şey çıkmadı
ama benim sıkıntım geçmedi
çok zor bilirim
yaşadığım zor zamanlardı beni böyle yapan
ve şimdi yine başladı :(
geçen cuma Ankara'da trafik kazasında bir arkadaşımız vefat etti
haberlerde görmüşsünüzdür
Habertürk muhabiri Beyhan
26 yaşında ve yeni evliydi
onu duyduğumdan beri çok fenayım
zaman zaman delirecek gibi oluyorum
nasıl aşacağım bilmiyorum
yakında sanırım uzman yardımı gerekecek böyle giderse

bende de olur bu durum
çok zor bilirim

başınsaolsun canım, haberlerde gördüm çokta tatlı bi kızcağızmış, mekanı cennet olsun

merhaba arkadaşım,

annem de senin durumundaydı, sürekli kalbim ağrıyo, göğsümün üstü batıyo, bende tansiyonmu var acaba diye bütün gün düşünüp hastalık hastası olmuştu. ancak ben annemdeki bu durumun tamamen piskolojik oldugunu bilsemde yinede doktora gittik çünkü bunu doktorun ağzından kendisinin duyması gerekiyordu. bir sürü tahlil ve test sonucu allaha şükür iyi çıktı. doktor annemi pskiyati servisine yönlendirdi ve sonuç olarak da "depresyon" tanısı kondu. İlaç verdi doktor şimdi biraz daha iyi gibi.
Tabiki durduk yerde depresyona girmedi bazı özel nedenlerden dolayı piskolojisi bozuk bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. senin de eğer burada anlatamayaacgın özel bir durumun varsa mutlaka piskologa gidip yardım alman gerekir diye düşünüyorum, umarım en kısa zamanda düzelirsin canım

başınsaolsun canım, haberlerde gördüm çokta tatlı bi kızcağızmış, mekanı cennet olsun

Allah razı olsun canım
amin inşaallah mekanı cennet olsun
Rabbim rahmet eylesin
eşi hala bilmiyor :(
aklıma geldikçe çok fena oluyorum

sol kol ve göğsüne giren ağrılardan piskolojini bozmuşsun ve bence bu ağrılar kas ağrıları üşütmenden kaynaklıı..bu bende sık sık olur sol kolum uyuşur kalbime iğne gibi batar daralır nefes alamaz gibi olurum bigün aşırı sıklaştı ağrılarım ve doktora gittim herşey temiz çıktı kas ağrısı oldunu söledi ve kas gevşetici bi ilaç verdi içtim geçti..halada oluyo bende o ağrılar sürekli üşütüyorum..sende hastalık hastası yapma kendini bişiciğin yok :34:

bende de var kalp krizi korjusu geçen gün oturdum ağladım hatta bir daha sevdiklerimi falan göremicem diyeama tamamenpsikoljik diye düşünüyorum panik halinde oluyorum. aynen her gün bu düşünce beni çok rahatsız ediyo ve benim bu yaklaşık 8 sene kadardır da var. ALLAH korusun bişeyde olmadı yani psikolojik. ki siz ne kadar çok tahlil yaptırmışsınız içiniz ferah olsun sağlıkla kalın...

diazem sakinleştirici acilde yapıyolar benim 12-13 yaşındaydı bu hastalık başladığında benim çarpıntılarım 180 e falan çıkıyo bazen drlar bile şaşırıyo ama kalbimde bişey yok hatta hiçbiyerimde bişey yok zaten bu hastalığın en kandırıcı olan yanıda bütün hastalıkları taklit ediyor oluşu... somatik ağrı diyolar onlara... korkma yani kalbinde hiçbişey yok basit bi kol ağrısı.... hem diğer konularına baktım burun estetiğide olmuşsun ben ona cesaret edip bi türlü giremedim :))))) hem kesin olmam lazım dr nefes alma problemim yüzünden yeternce oksijen alamadığımı çarpıntılarıma onunda sebep olduğunu söylemişti sende nefes alma sorunu varmı?

evet canım ben burun amelıyatı oldum ancak gene nefes almakta gucluk cekıyorum sureklı otrı..ne denen ılactan kullanıyorum oda zararlı tabı bagımlılık yapıyormus kurtulmak ıstıyorum ondanda ama onsuz daha zor bunu cekmek :59:

bende de olur bu durum
çok zor bilirim

basınız saolsun canım cok gencmıs Allah sabır versın

merhaba arkadaşım,

annem de senin durumundaydı, sürekli kalbim ağrıyo, göğsümün üstü batıyo, bende tansiyonmu var acaba diye bütün gün düşünüp hastalık hastası olmuştu. ancak ben annemdeki bu durumun tamamen piskolojik oldugunu bilsemde yinede doktora gittik çünkü bunu doktorun ağzından kendisinin duyması gerekiyordu. bir sürü tahlil ve test sonucu allaha şükür iyi çıktı. doktor annemi pskiyati servisine yönlendirdi ve sonuç olarak da "depresyon" tanısı kondu. İlaç verdi doktor şimdi biraz daha iyi gibi.
Tabiki durduk yerde depresyona girmedi bazı özel nedenlerden dolayı piskolojisi bozuk bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. senin de eğer burada anlatamayaacgın özel bir durumun varsa mutlaka piskologa gidip yardım alman gerekir diye düşünüyorum, umarım en kısa zamanda düzelirsin canım

yok aslında oyle cok ozel bır problemım yok konuda anlattıklarım nerdeyse tek problememım dıyebılırım canım ben anlamıyorum nerden musallat oldu bana bazen uhrevı durumlardan olabılırmı dıye dusunuyorum

Back
X