Yüreğim Ağzımda..

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.013
4.023
448
Eşim şuan görevde, hoş geldim geleli görevde haftada bir gelir bazen iki üç günde bir. Ama bu gece içimde ayrı bi sıkıntı var, babası aradı az önce biz konuşurken yatamadım içimde bi sıkıntı var oğlum demiş ki ben eşime hiçbi şey de demedim sıkıntımla ilgili. Tesadüf müdür sizce. Bu aralar çok karışık burası da, gece hiçbiri uyumuyor. Bilmiyorum, korkuyorum.. :(

Rabbim yardimciniz olsun bu kötü günler geride kalsın inşaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim şuan görevde, hoş geldim geleli görevde haftada bir gelir bazen iki üç günde bir. Ama bu gece içimde ayrı bi sıkıntı var, babası aradı az önce biz konuşurken yatamadım içimde bi sıkıntı var oğlum demiş ki ben eşime hiçbi şey de demedim sıkıntımla ilgili. Tesadüf müdür sizce. Bu aralar çok karışık burası da, gece hiçbiri uyumuyor. Bilmiyorum, korkuyorum.. :(

canım nerdesiniz

Müslümansanız Ayetel Kürsü okuyun rahatlatır. film izleyin bir şeylerle meşgul olmaya çalışın düşündükçe kötü olursunuz. Bana da bazen oluyor böyle iç sıkıntıları vesveselendirmeyin kendinizi aklınızı meşgul etmeye çalışın.

Müslümansanız Ayetel Kürsü okuyun rahatlatır. film izleyin bir şeylerle meşgul olmaya çalışın düşündükçe kötü olursunuz. Bana da bazen oluyor böyle iç sıkıntıları vesveselendirmeyin kendinizi aklınızı meşgul etmeye çalışın.

Değilim, hiç kendi kendime de kuruntu yapan biri değilimdir eşim anlatmaz çünkü çoğu yaşadıklarını. Bilemiyorum tarif edemiyorum sıkıntımı, çıkıp karakola gidesim var öyle bi duygu

Değilim, hiç kendi kendime de kuruntu yapan biri değilimdir eşim anlatmaz çünkü çoğu yaşadıklarını. Bilemiyorum tarif edemiyorum sıkıntımı, çıkıp karakola gidesim var öyle bi duygu

Telefonla konuşmuyor musunuz? En son ne zaman konuştunuz? Ne zaman dönecek eve? :26:

Telefonla konuşmuyor musunuz? En son ne zaman konuştunuz? Ne zaman dönecek eve? :26:

Konuşuyoruz daha az önce konuştuk, şuanda da mesaj atıyor zaten ama ben rahatlamıyorum bazı şeyler oldu bana anlatmıyor pek de ben anlıyorum. Eve cumartesi gelecek eğer izin iptal olmazsa.

Konuşuyoruz daha az önce konuştuk, şuanda da mesaj atıyor zaten ama ben rahatlamıyorum bazı şeyler oldu bana anlatmıyor pek de ben anlıyorum. Eve cumartesi gelecek eğer izin iptal olmazsa.

Lütfen soğukkanlı olun şuan sakin olup beklemekten başka çareniz yok buradan konuşalım kafanız dağılsın Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun . Şuan haber alabiliyorsunuz eşinizden..
İnşallah izini iptal olmaz ve gelir..
İçinizi ferah tutmaya çalışın..
Dua edin ..

Allah yardımcınız olsun, umarım içinize doğan kötü hisler yersizdir.

Teşekkür ederim dilerim öyledir

Lütfen soğukkanlı olun şuan sakin olup beklemekten başka çareniz yok buradan konuşalım kafanız dağılsın Allah yardımcınız olsun

Doğru diyosun arkadaşım sağolun iyiki varsınız
benim bile içim sıkıldı canım inşallah sağsalim kavuşursunuz. canını sıkmamaya çalış.

buralar terkedilmiş durumda derken çevrenizde oturan insanlar yok mu?

Terkedilmiş derken mecazi anlamda dedim, devlet elini çekmiş anlamında. Sanki burası bizim memleketimiz değilmiş de yabancı bir yere sürgün gelmişiz gibi. Sanki suçluymuşuz gibi. Ben sağlıkçıyım, asker eşiyim diye ordan oraya sürüyolar beni. Ben yine memnunum neresi olsa işim belli, ama eşim sıkıntıda. Görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazen böyle patlıyo işte.

ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16:

İçinizi ferah tutun bol bol dua edin :31:

Allah yardımcınız olsun . Şuan haber alabiliyorsunuz eşinizden..
İnşallah izini iptal olmaz ve gelir..
İçinizi ferah tutmaya çalışın..
Dua edin ..

İyi düşünmeye çalışıyorum, birden nerden geldi bu sıkıntı anlamadım sanki uyusam bişey olacak gibi sabah mesaim de var.

Ulytau; kendini yalnız hisssetmeni anlamaya çalışıyorum çok zor bir durum daha ne kadar orada kalacaksınız? Tez zamanda rahata ermenizi temenni ederim. Ülke olarak hiç iyiye gitmiyoruz sen böyle söyleyince daha iyi anladım maalesef.

Teşekkür ederim dilerim öyledir

Doğru diyosun arkadaşım sağolun iyiki varsınız

Terkedilmiş derken mecazi anlamda dedim, devlet elini çekmiş anlamında. Sanki burası bizim memleketimiz değilmiş de yabancı bir yere sürgün gelmişiz gibi. Sanki suçluymuşuz gibi. Ben sağlıkçıyım, asker eşiyim diye ordan oraya sürüyolar beni. Ben yine memnunum neresi olsa işim belli, ama eşim sıkıntıda. Görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazen böyle patlıyo işte.

anladım ben de sandım insanlar da orayı terketmiş yaşamıyor orada. çok yanlış anlamışım ya.

zor tabi durumunuz. Allah yardımcınız olsun.

Back
X