Yüreğim Ağzımda..

anladım ben de sandım insanlar da orayı terketmiş yaşamıyor orada. çok yanlış anlamışım ya.

zor tabi durumunuz. Allah yardımcınız olsun.

Güldürdün beni teşekkür ederim arkadaşım sağol :)

Ulytau; kendini yalnız hisssetmeni anlamaya çalışıyorum çok zor bir durum daha ne kadar orada kalacaksınız? Tez zamanda rahata ermenizi temenni ederim. Ülke olarak hiç iyiye gitmiyoruz sen böyle söyleyince daha iyi anladım maalesef.

1 yıl daha burdayız malesef, güzel umutlarla geldik ama çok başka olduğunu gördük.

allah yardımcınız olsun. zor dönemlerden geçiyoruz ülke olarak.
sevdiğiniz bir film yada müziği açıp izleyin/dinleyin.
içinizi ferah tutmaya çalışın

Bazen sevdikleri konusunda insanlarin icine korku dogabilir, bu normal bir seydir. Arada bana da olur. Siz icinizi ferah tutun, yasadiginiz vesveseden baska bir sey degil.

siz içinizi ferah tutun, bazen duygularımızın gerçeklik olduğunu düşünüyoruz. böyle hissediyorsam demek ki bir şeyler oldu diyoruz. zor bir yerdeymişsiniz ama şu an hissettikleriniz gerçek değil. nasıl rahatlatabilirim bilemiyorum sizi...

Çok yokmuş bir yılcık :31: Dediğim gibi başka şeylerle meşgul olmaya çalışın yoka geçmez bu gece.

Ağlıyodum uyumuşum eşim sabah mesaj atmış bi sıkıntı olmadı yatıyorum öğlen uyanırım diye

allah yardımcınız olsun. zor dönemlerden geçiyoruz ülke olarak.
sevdiğiniz bir film yada müziği açıp izleyin/dinleyin.
içinizi ferah tutmaya çalışın

Teşekkür ederim geçti bi sıkıntı olmadı :)

Bazen sevdikleri konusunda insanlarin icine korku dogabilir, bu normal bir seydir. Arada bana da olur. Siz icinizi ferah tutun, yasadiginiz vesveseden baska bir sey degil.

Aynen boşuna sıkılmışım geçti :) sağol

siz içinizi ferah tutun, bazen duygularımızın gerçeklik olduğunu düşünüyoruz. böyle hissediyorsam demek ki bir şeyler oldu diyoruz. zor bir yerdeymişsiniz ama şu an hissettikleriniz gerçek değil. nasıl rahatlatabilirim bilemiyorum sizi...

Babası da arayınca ben telaşlandım aslında normalde hiç o saatte aramaz eşimi yatamadım filan demiş ben de bişey var sandım :)

Konuşuyoruz daha az önce konuştuk, şuanda da mesaj atıyor zaten ama ben rahatlamıyorum bazı şeyler oldu bana anlatmıyor pek de ben anlıyorum. Eve cumartesi gelecek eğer izin iptal olmazsa.

canım senı okadar ıyı anlıyorumkı gece yarısı eşimi göreve gönderdıkten snra içimde dolan sıkıntılarn hattı hesabı yok bazen düşünüyorum bütün hayatımız bu korkuyla nasıl geçicek dıye eşime bırsürü ayeti kürsi okuyup yolluyorum sabah arkasından cıkarken bırsuru dua okuyup üflüyorum kazalardan belalardan rabbım korusun eve hayırlısıyla dönsün dıye sende duanı hep yap arkasından rabbım güvenlik güçlerımızı kazalardan belalardan korusun :26:

canım senı okadar ıyı anlıyorumkı gece yarısı eşimi göreve gönderdıkten snra içimde dolan sıkıntılarn hattı hesabı yok bazen düşünüyorum bütün hayatımız bu korkuyla nasıl geçicek dıye eşime bırsürü ayeti kürsi okuyup yolluyorum sabah arkasından cıkarken bırsuru dua okuyup üflüyorum kazalardan belalardan rabbım korusun eve hayırlısıyla dönsün dıye sende duanı hep yap arkasından rabbım güvenlik güçlerımızı kazalardan belalardan korusun :26:

Sağol canım, dilerim tez zamanda doğru düzgün bi yere gideriz.. Millet keyfini sürüyor biz cefasını çekiyoruz.

Back
X