Başlığı okuyunca 30-35 yaşındasınız sandım.
Daha bismillah, 18 yaşında hayatınızı yönlendirmek gibi bir derdiniz olmalıydı. Tavsiyem o yol da alyanstan geçmemeli.
İyide sen hala ergenlik evresindesin.
Haklısınız aslında ama sudan cıkmıs balık misaliyim.
Sanki herseyden bıkmıs bir an önce ölmek isteyen.
Beni cok seven biri olunca sanki yardım elini uzatırmıs gibi geliyor.
14,5 yaşında insan ancak evcilik oynayabilir ...
Hele evlilik düşünmek için o kadar erken bir yaştasın ki, şu an öyle bir şey yapsan hata olur zaten. Okuyor musun, eğitimin ne durumda ?
Yazını çok umutsuz buldum, bu yaşta böyle olmamalı insan. Çalışmak, ayaklarının üzerine basmak gibi ideallerin olmalı, aşk senin yaşında en son halka, bundan önce yapılacak çok işin var. Kendini böyle şeyler için üzme. Yalnızlık Allah'a mahsustur, herkesin bir uygun hayat arkadaşı olur zamanı gelince. Önce kendin ol, kendi hayatın olsun sonra aşka bak. Kimsenin kimsenin elinden tutma yetisi yok, sen olacaksın ki, biriyle omuz omuza yürüyebilesin...
Sevgilerimle
Evet. Normalde 20 yaşına kadar sürer ergenlik.. Yalnız 18-19-20'li yaşlar son evreleri olur..
Öylemi dersiniz. . .
Evet. Normalde 20 yaşına kadar sürer ergenlik.. Yalnız 18-19-20'li yaşlar son evreleri olur..
Hatta Avustralyalı bi psikolog 28 yaşına kadar sürdüğünü söylüyor.
Haklısınız aslında ama sudan cıkmıs balık misaliyim.
Sanki herseyden bıkmıs bir an önce ölmek isteyen.
Beni cok seven biri olunca sanki yardım elini uzatırmıs gibi geliyor.
Anladım.. o avustralyalı psikolog abartmıs mı ne
Biraz daha büyüyüp, hayatın daha acı gerçekleriyle yüzleşince abartmadığını anlayacaksın.Anladım.. o avustralyalı psikolog abartmıs mı ne
Edebiyat Fakültesine gitmeyi çok isterdim ...
Ama muhasebe okuyorum yanlıs bi secimle.
Alttan derslerim var muhasebeden.
Ve muhasebeyi anlamıyorum diplomamı alamayacakmısım gibi geliyo
Biraz daha büyüyüp, hayatın daha acı gerçekleriyle yüzleşince abartmadığını anlayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?