• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürekten Sevdiğini Söyleyen Bunları Yapar mı ?

Benim arkamdan konusması inan beni gram rahatsız etmedi. Umrumda da değil beni zaten bilen biliyor. Benim içimi yakan şey sen umrumda değilsin cümlesi oldu. Saygı duydugundan değil, senin sınıfında sen kapat agzını diye bana yazmıs.

Ciddiye bile alma o zaman yazık ne diyeyim.

İşte bu cevabı beklıyorum demekki derin yaşamamış. Yoksa zaten uzun bir süre farkındayım.
Yoluna bakacaksın Cafune, geçmişi deşip, kanatmanin bir manası yok ..adam o kadar hissiz ki sana karşı ,hala bir teselli ve umut arıyorsun ..yok ,üzgünüm ! Çivi çiviyi söker ! Yeni heyecanlar zamanı ..

Bir yil uzun bir süre. Ama her ne olursa olsun sen benim umrumda degilsin demesi agir olmus. Ben eski sevgilimi 1,5 yilda unutmustum kimi cabuk unutur kiminin daha cok zamana ihtiyaci vardir.

Yoluna bakacaksın Cafune, geçmişi deşip, kanatmanin bir manası yok ..adam o kadar hissiz ki sana karşı ,hala bir teselli ve umut arıyorsun ..yok ,üzgünüm ! Çivi çiviyi söker ! Yeni heyecanlar zamanı ..

Aksine umut aramıyorum. Gerçek yüzünü göreyim ki ben de zaten bu böyleymiş deyip yoluma bakmak istiyorum.

Aksine umut aramıyorum. Gerçek yüzünü göreyim ki ben de zaten bu böyleymiş deyip yoluma bakmak istiyorum.
Gerçek yüzünü görmeyi istemek de bir umut değil mi ? Boşver,zihnindeki yerine yazık ..fuzuli yer kaplıyor ..

Bu defter kapanmış, sevmiş olsa ne olur olmasa ne olur?! Arkandan konuşmuş mu konuşmuş, ben buna bakarım. Şimdi sen artık bu kişi hakkında kimseye konuşma ve bu kişiyi sorma, yaz tatili geliyor zaten, her yerden sil bu adamı. Tatilde kendini oylamaya bak, dil seti al dil öğren, kitap oku, anne ya da ablanı artık kim varsa al çevre ilçelere müzelere git, adamı tatilde kafandan at. Sen onu sordukça daha da havalanıyor, kendisini hint kumaşı sanıyor. Kimse için yüzünü asmaya değmez.

Burda sorman ve kinlenmem gereken konuya odaklan, Senin ve eski sevgilin arasında bir yıl evvel geçen özel hayatınızı sen ya da eski sevgilin yayıp dökmüyorsa uzaylılar mı konuşmuşlar? Bir yıl evvel olup bitmiş seyden millete ne? Senden de daha eski olan eski sevgilisinin konuyla alakası nedir?
-bireysel farklılıklarımızı var ve bir saatte bile çok şey değişebilir, artık mantıklı düşünmenin zamanı gelmiş de geçiyor, duygusal yaklaşma bu anılarınıza, olmuş bitmiş gitmiş, yıllar sonra dönüp baktığında o adamın adını zor hatırlayacaksın-
Derenin altından ne sular akacak teeey tey :))) elin kanayınca tabi ki yara bandı alacak bu gayet normal, ilişki değil insanlık gereği yani. Histerik yaklaşıyoruz biz kadınlar ama yapmamak lazım işte. Rahvan gitsin :KK70:

Evet 1 sene hislerinin sevgisinin bitmesi icin yeterli 1 sure.
Ben kac yillik evliligimde yasadigim duygulari 2 saatte hissetmemeye baslamistim.bir daha da aklima gelmedi hic.
Bende olsam eski erkek arkadsimla bir konuda adim gecse banane ondan kim benim icin ne demis o kisimla ilgilenirdim

Açıkçası kaç yıllık evliliğinde yaşadığın duyguları 2 saatte hissetmemek ve sonra da aklına gelmemesi kusura bakmayın biraz ütopyadır. Bir kere insan yapısı buna müsait değil. Beyin denen organ bilinç altında ağır basan anıları yahut hisleri o denli kısa bir sürede yok edemez. O ne yahu öyle.

İyi de bunları kimden duymuş ? Sevmiş mı sevmemiş mı bilemeyiz ama çok kaba olduğu kesin. Sende aynı üslupla şunu yaz , kimden duyduysan ona sor , ne sen umrumdasin ne de arkamdan konuşulan şeyler

İyi de bunları kimden duymuş ? Sevmiş mı sevmemiş mı bilemeyiz ama çok kaba olduğu kesin. Sende aynı üslupla şunu yaz , kimden duyduysan ona sor , ne sen umrumdasin ne de arkamdan konuşulan şeyler

Aynısını dedim. Bu tarz varoş şeylerle uğraşamam. Git eski sevgilini yokla bir şekilde agzından al ismi. Banane kim ne demiş dememiş ben kendimi biliyorum nasıl olsa hoşçakal deyip engelledim.

1 senede bence unutulur eğer o dibine kadar aşk yaşanmadıysa bence..

Ama ben mesajdaki o "sen umrumda değilsin" kısmına takıldım. Bunu zerre sevmediğim eski sevgilim bile dese "ne diyo lan bu" der rahatsız olurdum. Çünkü çok rahatsız edici bir ifade.

Bu durumda ya can acıtmak için söylemiş ve sizi denemiş ya da dümdüz gitmiş üsluba bakmadan.

Rahatsız olmamak elde değil.. Ama bunu diyen birinden soğumak için bir sebep daha oldu size..

Aynısını dedim. Bu tarz varoş şeylerle uğraşamam. Git eski sevgilini yokla bir şekilde agzından al ismi. Banane kim ne demiş dememiş ben kendimi biliyorum nasıl olsa hoşçakal deyip engelledim.
Ağzına sağlık. Canını da yakmaya çalışmış bir şekilde. Ayrıca böyle saçma bir şey için mesaj atması bana daha da saçma geldi. İyilik ayrilmissin bundan

Hem millete aranızda geçen özel şeyleri anlatıyor hem de bu mesajı atıyor? Çok gerçek bir yüz göstermiş işte sana.

Hem millete aranızda geçen özel şeyleri anlatıyor hem de bu mesajı atıyor? Çok gerçek bir yüz göstermiş işte sana.

Onun anlatıp anlatmadıgı belli değil. Fakat kim nerden biliyor ben de bilmiyorum. Belki de kız buna zarf attı bu mu yedi onu da bilmiyorum. Özel bişeyi millete konusacak yapıda biri değil ama zannetmiyorum aslında.

Eski konumda da bahsetmiştim. 1 sene önce 1 yıllık dolu dolu bir ilişkim kıskançlık ve yanlış anlaşılmadan dolayı bitmişti. Karşımdaki insan üzerime çok düşen, gerçekten ilgilenen seven, parmagım kanasa koşa koşa aşağıya yara bandı almaya giden bir adamdı. Evet sinirliydi tartısmada kendinden geçen biriydi ama biliyorum seviyordu beni.

1 sene önce ayrıldık. Nedeni çok uzun anlatmak beni bir kez daha bunalıma sokar anlatmak istemıyorum. Kıskançlıktı. Hakaretlerle ayrıldı zaten.

Dün bunun benden önceki sevgilisi ile sınıfımdaki bir kızın arkadaş olduklarını ve bizim hakkımızda atıp tuttuklarını öğrenmiş. Eski sevgilisi yazmış buna. Sınıfımdaki kim bilmiyorum tahmin var sadece. Fakat öyle böyle değil. Eski sevgilisi özel hayatımızla ilgili her şeyi söylemis buna facede. Ben özel yaşadıgım seyleri kimseye anlatmam oldukça şaşırdım. İsim vermemiş kız. Buda bana sahte hesaptan 1 yıl sonra aynen şunları yazmış;

"Eski çıktıgım kızla senin sınıfta bir kız bizim birlikteyken yaşadıklarımızı bizle ilgili şeyleri olur olmadık konusuyorlarmıs. Benim eski sevgilimle arkadaş olan sınıf arkadaşın kim. Sen umrumda değilsin açıkçası benim davam farklı benim adım geçiyor o kim bulursan iyi olur gerekeni yapacagından eminim. Hoşçakal."

Ne olursa olsun bir şeyler paylastıgın sevdiğini söylediğin üstelik sürekli yanyana oldugun bir kıza biri bel altı imada bulunuyor fakat bu senin umrunda değil sadece senin adın geçiyor diye rahatsız oluyorsun. Dünden beri o kadar tuhafım garip hislerdeyim ki anlatamam. Bu kadar mı yahu. Her şey bitince tü kaka mı oluyor bu nasıl bir şey. Ayrıldık evet fakat gerçekten seven kişi 1 senede bu kadar çabuk unutamaz diye düşünüyorum. Bu kadar basit bir duygu değil bu illaki başınızdan geçmiştir. Benim erkek kuzenim 2 sene birlikte olduğu kız, birden onu bırakıp başka biriyle nişanlanmıştı. 4 sene geçti üzerinden kuzenim hâlâ "o benim meleğim asla kötü söz söylemem bitmedi içimde hiçbir şey ona" demişti. Böylesini görünce yalan bir şey yaşamışım diyorum.

Aynı fakültedeyiz. Görüyorum mutlu yani. Birinden duydum 'hiçbir şey hissetmiyorum ona' demiş birde. Bir insan 1 senede tamamen unutup hiçbir şey hissetmiyorum der mi ? Bunu, bu hareketleri gerçekten seven bir adam yapar mı ? Kızlar sizden bütün içten duygularınızla, samimiyetinizle, tecrübelerinizle bu soruyu yanıtlamanızı istiyorum. Benim için cevabı çok önemli çünkü. Dünden beri o kadar tuhaf hissediyorum ki...

Sizin hala umudunuz var mıydı? Öyle hissettim. Aslında siz kazançlısınız bu durumdan, yazdıkları buz gibi olma sebebi. Umrumda değilsin demek nedir, ne kadar ergence. Umutlanmanızı istemiyorsa, uygun cümleler seçebilirdi. İnsanlar ayrılıklarda belli olur, ne kadar duyarsız olabileceğini gördünüz.
Kendi eski sevgilisini uyarsaymış.
Bir de bu çocuk kendi arkadaşına falan anlatmış olabilir mi zamanında? Belki o arkadaşı da o kıza anlatmıştır.

1 sene çok uzun ben o 1 senede 3 aşk eskitir hepsini de unuturum istesem. Neden bitmiş bir şey için hala duyguları olsun ki? Deliler gibi başkasına aşık bile olabilir. Kaç sene seni unutamasa rahatlarsın merak ettim :)

Sizin hala umudunuz var mıydı? Öyle hissettim. Aslında siz kazançlısınız bu durumdan, yazdıkları buz gibi olma sebebi. Umrumda değilsin demek nedir, ne kadar ergence. Umutlanmanızı istemiyorsa, uygun cümleler seçebilirdi. İnsanlar ayrılıklarda belli olur, ne kadar duyarsız olabileceğini gördünüz.
Kendi eski sevgilisini uyarsaymış.
Bir de bu çocuk kendi arkadaşına falan anlatmış olabilir mi zamanında? Belki o arkadaşı da o kıza anlatmıştır.

Anlatacak bir çocuk değil ona eminim aslında. Ben büyük ihtimal eski sevgilisi zarf atmıs diye düşünüyorum. Bu da bana yazdı.

Fakat umudum yoktu çünkü 1 yıl olmus artık gelse de ben istemezdim. Sadece benim kafamdaki yani bir yıl gecirdiğim insanın benım hakkımda böyle düşünüp umrumda değilsin demesi zoruma gitti. Ne kadar istemesemde onunla olmayı böyle bir sey duyunca canı acımaz mı insanın ağır değil mi sizcede ?

Back
X