Yurt dışı çıkış yasağı

Cersei92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
539
632
103
32
3 hafta sonra eşimle yurt dışına tatile gideceğiz. Malum olaylardan dolayı yurt dışına kamu personelinin çıkışı yasaklandı. Bordo pasaportlu bir öğretmen olarak yurt dışına cıkısta bi sorun yaşar mıyım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. .

Haberler emniyet izniyle cikilabilir dedi.

Bordo pasaportlular için SGK bildirimi gerekli diye okudum. Yeşiller için de kurumdan izin yazısı gerekiyor dye biliyorum.

Bu Arada eşim polis bizim de bordo pasaportumuz ama bir yazı vs almadık izinde almadık yeşil olmadığı için ama yeşillerde izin yazısı gerekiyor diye biliyorum

En güzeli çıkmamak zaten sonra sizde kaçtınız diye suçlanmayın hassas bir dönemdeyiz malum ve bir çok masumunda iyi niyetle, düşünmeden attığı adımlar başını yakabilir
Paramız boşa gidecek. Vizemizi,herşeyimizi ayarlamıstık iki ay öncesinden

Sorun yaşar miyim derken ?
Kamu personeline yurtdışı yasaklandı.
Pardon ama Bordo pasaportlu öğretmenler yurtdışına tatile çıkabilir diye bişey okumadım ben.
Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yani

Yeşil pasaportum var. Kurumumdan yurtdışı çıkış iznim de vardı aylar önce ayarladığımız tatile çıkacaktık bu sabah. Ancak çıkışlar yasak. İzinler iptal edildi. Bu sabah göreve başladım.
Kamu personeli iseniz hangi pasaport oldupu farketmiyor sanırım. Çıkışlar yasak

Ogretmenler yıllık izinde olmadığı icin su an o yüzden diğer kamu personelinden farklı olabilir diye düşündüm

Kamu calisanlarina yurtdisi yasagi var ne yazikki. Hic bir sekilde cikamazsiniz su an. Planinizi once yapip yaomadiginizin bi onemi yok.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…