Haberler emniyet izniyle cikilabilir dedi.3 hafta sonra eşimle yurt dışına tatile gideceğiz. Malum olaylardan dolayı yurt dışına kamu personelinin çıkışı yasaklandı. Bordo pasaportlu bir öğretmen olarak yurt dışına cıkısta bi sorun yaşar mıyım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. .
Bordo pasaportlular için SGK bildirimi gerekli diye okudum. Yeşiller için de kurumdan izin yazısı gerekiyor dye biliyorum.3 hafta sonra eşimle yurt dışına tatile gideceğiz. Malum olaylardan dolayı yurt dışına kamu personelinin çıkışı yasaklandı. Bordo pasaportlu bir öğretmen olarak yurt dışına cıkısta bi sorun yaşar mıyım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. .
Paramız boşa gidecek. Vizemizi,herşeyimizi ayarlamıstık iki ay öncesindenEn güzeli çıkmamak zaten sonra sizde kaçtınız diye suçlanmayın hassas bir dönemdeyiz malum ve bir çok masumunda iyi niyetle, düşünmeden attığı adımlar başını yakabilir
Sgk bildirimi memur olmayanlar için geçerli diye biliyorum.Bordo pasaportlular için SGK bildirimi gerekli diye okudum. Yeşiller için de kurumdan izin yazısı gerekiyor dye biliyorum.
Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yaniSorun yaşar miyim derken ?
Kamu personeline yurtdışı yasaklandı.
Pardon ama Bordo pasaportlu öğretmenler yurtdışına tatile çıkabilir diye bişey okumadım ben.
Ogretmenler yıllık izinde olmadığı icin su an o yüzden diğer kamu personelinden farklı olabilir diye düşündümYeşil pasaportum var. Kurumumdan yurtdışı çıkış iznim de vardı aylar önce ayarladığımız tatile çıkacaktık bu sabah. Ancak çıkışlar yasak. İzinler iptal edildi. Bu sabah göreve başladım.
Kamu personeli iseniz hangi pasaport oldupu farketmiyor sanırım. Çıkışlar yasak
Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yani
Pek çok kişi tatilini yarım bırakıp döndü. İstisna olamazsınız.
Teşekkür ederim. Tek tesellim 3 haftaya kadar belki kalkarHocam bence baska bir yere sorun. Burda caniniz sıkılacak. Umarim cikabilirsiniz. O kadar masraf yapiliyor sonucta.
O kişileri ciddiye bile almiyorumTeşekkür ederim. Tek tesellim 3 haftaya kadar belki kalkar
Sonuçta sizin yüzünüzden değil genede paralar çöpe gidiyormuYeşil pasaportlu biri olarak çok sinirlendiğim bir haber çünkü yurtdışına çıkacaktım, son anda biletleri rezervasyonları ertelemiştim iyi ki ertelemişim yoksa çöpe gidecekti param.
Sonuçta sizin yüzünüzden değil genede paralar çöpe gidiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?