İşte bende onu kasteddim bi şekilde karşılanmalı yazık günah yagitti valla çoğu kişinin bizim arkadaş denizden çıkıp gelmiş, ailecek iki çocuğuyla daha tatilin ilk günüydü ve yandı parası... bence bu zararların devlet tarafından karşılanması lazım
Gidiyor evetSonuçta sizin yüzünüzden değil genede paralar çöpe gidiyormu
Evet tüm kamu personeline yasak şu an.Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yani
Böyle bisey olacağını tahmin edemedikEvet tüm kamu personeline yasak şu an.
Bizim kurumda herkes yarım bırakıp döndü.
Keşke sigorta yaptirsaydiniz
Sonuçta hastalık cenaze filan da olabilirdi
Maalesef iptali olmuyorSonuçta sizin yüzünüzden değil genede paralar çöpe gidiyormu
Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yani
Öğretmen oldugum icin tatildeyim şu an. Yıllık izin kullanmıyorum zatenEvet tüm kamu personeline yasak şu an.
Bizim kurumda herkes yarım bırakıp döndü.
Keşke sigorta yaptirsaydiniz
Sonuçta hastalık cenaze filan da olabilirdi
Öğretmenler değil idareciler ve idareci kadroda bulunanların yıllık izinleri muaf diye biliyorum. Mebden bir açıklama yok su anda. Olsa bütün okullara aynı anda gelir. Belki başka bir durumdan dolayi çağrılmış olabilirler. Siz yazinca baktım haberlere tekrar, idari kadro yazıyor.öncelikle yurtdışında görevli olan üniversitelerdeki hocalarımızı bile geri çağırmışlar, herkes dönüşte. çarşambadan itibaren yoklama alınacakmış kamu kurumlarında (burası şaka gibi). amirleri dönemeyeni ben yok yazarım açıklamasını kendi yapar diyormuş. şu anda izinden kim döndü kim dönmedi sayımları başlamış.
öğretmenlerinki yıllık izin değil, evet. onlarınki "yıllık izin" statüsünde değil ancak öğretmenleri de görev yerlerine çağırmaya başlayacaklarmış sıra gelmemiş henüz hepsine diye okudum. işte bunu yaparlarsa yanar sizin yaz tatili.
mesajla çağrılan öğretmen arkdaşlarım da var. görev yaptıkları yerlere gittiler.
3 haftaya bu durum yatışır mı öğretmenler gidebilir denir mi bilemiyorum.
yıllık izin dışında durumları olan (mesela ücretsiz izin, annelik izni) memur arkadaşlara kurumunuzdan bu duruma dair yazı getirin denmiş ilk gün daha ne olduğu belli değilken. pasaporttaki memurların inisiyatifiyle olmuş aslında biraz izin verme vermeme durumları bazısı gidebildi bazısı gidemedi. Öyle sanıyorum ki 1-2 güne net şekilde kime izin var kime yok belli olur.
Öğretmenler değil idareciler ve idareci kadroda bulunanların yıllık izinleri muaf diye biliyorum. Mebden bir açıklama yok su anda. Olsa bütün okullara aynı anda gelir. Belki başka bir durumdan dolayi çağrılmış olabilirler. Siz yazinca baktım haberlere tekrar, idari kadro yazıyor.
O zaman idarecileri kıllık yapmış. Ortaokulsa teog un tercih zamanı ya ;-) Belki ondan çağırmışlardir. Ya da pdr ci iseler onlar da idari kadro dayok arkadaşlar düz öğretmendi ama idarecileri çağırmış geleceksiniz diye - belki drumdan vazife çıkarmak denir buna bilemedim.
düz öğretmenler en acaip durumdaki memurlar şu anda. genel bir açıklama olmadı gelin gibisinden onu biliyorum, bunlar münferit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?