Yurt dışı çıkış yasağı

gitti valla çoğu kişinin bizim arkadaş denizden çıkıp gelmiş, ailecek iki çocuğuyla daha tatilin ilk günüydü ve yandı parası... bence bu zararların devlet tarafından karşılanması lazım
İşte bende onu kasteddim bi şekilde karşılanmalı yazık günah ya

Bordo pasaportlu kamu görevlilerinin şu an çıkması mümkün değil.

Normal bordo pasaportlu vatandaş sgk bildirimi ile çıkabiliyor.

Yeşil ve gri pasaportlular kurumdan belgelerini göstererek çıkabiliyor.

Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yani
Evet tüm kamu personeline yasak şu an.
Bizim kurumda herkes yarım bırakıp döndü.
Keşke sigorta yaptirsaydiniz
Sonuçta hastalık cenaze filan da olabilirdi

Dün saat 14 de otele giriş yaptık. Zaten bir gece idi. Bu sabah yurtdışına çıkacaktık. Denize girtik. Sahilde iken izinlerin iptal olduğunu öğrendik. Otelde duş aldık bir gecelik paramızı ödedik. Eve döndük.
Yurtdışı bileğimizi iade edecekler inşallah
Oradaki otel de ücretin yarısını çekti karttan

Ben " tum kamu personeline cikislar yasaklandi, yesil pasaportlularda ancak yazili bildirim ve onaydan snra gidebilir' diye duydum. Galiba maalesef gidemezsiniz. Benim bildgim bu.

Yeşil pasaport da olsa, izin de olsa çıkış yasak. Ben de her ikisi de vardı. Bu sabah gidecektik. Ama nasip değilmiş
C Cersei92 nereye gideceksiniz
İnşallah 3 hafta sonra açılır. Turla gidiyorsanız iptal imkanı olur belki

Sorun yaşamak derken sırf memur oldugum için çıkışım engellenir mi? Aylar öncesinden tatilimizi ayarlamıstık. Bu olaylarla alakası yok yani

Yıllık izinler iptalken Nasıl izin kullanacaksınız? Haftasonu için miydi planınız?

öncelikle yurtdışında görevli olan üniversitelerdeki hocalarımızı bile geri çağırmışlar, herkes dönüşte. çarşambadan itibaren yoklama alınacakmış kamu kurumlarında (burası şaka gibi). amirleri dönemeyeni ben yok yazarım açıklamasını kendi yapar diyormuş. şu anda izinden kim döndü kim dönmedi sayımları başlamış.
öğretmenlerinki yıllık izin değil, evet. onlarınki "yıllık izin" statüsünde değil ancak öğretmenleri de görev yerlerine çağırmaya başlayacaklarmış sıra gelmemiş henüz hepsine diye okudum. işte bunu yaparlarsa yanar sizin yaz tatili.
mesajla çağrılan öğretmen arkdaşlarım da var. görev yaptıkları yerlere gittiler.
3 haftaya bu durum yatışır mı öğretmenler gidebilir denir mi bilemiyorum.
yıllık izin dışında durumları olan (mesela ücretsiz izin, annelik izni) memur arkadaşlara kurumunuzdan bu duruma dair yazı getirin denmiş ilk gün daha ne olduğu belli değilken. pasaporttaki memurların inisiyatifiyle olmuş aslında biraz izin verme vermeme durumları bazısı gidebildi bazısı gidemedi. Öyle sanıyorum ki 1-2 güne net şekilde kime izin var kime yok belli olur.

Dün gece 2:30 da döndüm eve. Sabah 10 da geri dönüş yaptınız mı diye aradılar işyerimden. Hemen gidip döndüğüme dair imza attım.

Öğretmenler değil idareciler ve idareci kadroda bulunanların yıllık izinleri muaf diye biliyorum. Mebden bir açıklama yok su anda. Olsa bütün okullara aynı anda gelir. Belki başka bir durumdan dolayi çağrılmış olabilirler. Siz yazinca baktım haberlere tekrar, idari kadro yazıyor.

Kamudaki tüm personel için geçerli yeşili bordosu yok

Hem ciksanda arkandan atıp tutarlar bu sefer hain falan ilan edilirsiniz aman dikkat!

yok arkadaşlar düz öğretmendi ama idarecileri çağırmış geleceksiniz diye - belki drumdan vazife çıkarmak denir buna bilemedim.
düz öğretmenler en acaip durumdaki memurlar şu anda. genel bir açıklama olmadı gelin gibisinden onu biliyorum, bunlar münferit.

O zaman idarecileri kıllık yapmış. Ortaokulsa teog un tercih zamanı ya ;-) Belki ondan çağırmışlardir. Ya da pdr ci iseler onlar da idari kadro da

Memur iseniz yurtdışına çıkış yasak. Emekliler, özelde çalışanlar, serbest çalışanlar çıkabiliyor sanırım.

Gümrük memuruyum.ortalik cok karisti bu sabah ama sgk yazisi ile cikti ozelde calisanlar.memurlar icin kesin bir cikis yasagi yok kurumunuzdan yazi isteniyor yurt disina cikisinda herhangi bir engel yoktur minvalinde.isterseniz yarin pasaport polisi arkadaslarimdan tekrar sorarim..

Annem ve kardeşim yarın sabah KKTC ye gidiyorlar. Bugün tur şirketi aradı ve kamu personeli olmadıklarına dair SGK dökümlerini yanlarına almalarını istedi. Ya da çalıştığınız kurumdan yazı almanız gerekiyor. Ama siz zaten memur olduğunuz için çıkamazsınız diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…