- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Sorarsanız sevinirim. Şu an çıkmak mantıklı degil tabi ama belki 3 hafta sonra olaylar yatışır.Gümrük memuruyum.ortalik cok karisti bu sabah ama sgk yazisi ile cikti ozelde calisanlar.memurlar icin kesin bir cikis yasagi yok kurumunuzdan yazi isteniyor yurt disina cikisinda herhangi bir engel yoktur minvalinde.isterseniz yarin pasaport polisi arkadaslarimdan tekrar sorarim..
Memur olmadığınızı kanitlamak icin sgk bildirimi alıyosunuz e devlettenkonunun açılması iyi olmuş. biri beni de aydınlata bilir mi; sgk bildirimi nedir ve nereden alıyoruz.. 2 hafta sonra kesin dönücem yurt dışında doğup büyüdüğüm ülkeye. 2 vatandaşlığım var ver burda özelde çalışıyodum.
Gümrük memuruyum.ortalik cok karisti bu sabah ama sgk yazisi ile cikti ozelde calisanlar.memurlar icin kesin bir cikis yasagi yok kurumunuzdan yazi isteniyor yurt disina cikisinda herhangi bir engel yoktur minvalinde.isterseniz yarin pasaport polisi arkadaslarimdan tekrar sorarim..
Bence şimdi hiç bir kurum yurtdışına çıkabilir diye yazı vermez. Bu riski göze alamaz
SGK bildirimini sadece havaalanlarindan mi temin ediyoruz yoksa turkiye.gov.tr internet sitesinden de alabilir miyiz?
konunun açılması iyi olmuş. biri beni de aydınlata bilir mi; sgk bildirimi nedir ve nereden alıyoruz.. 2 hafta sonra kesin dönücem yurt dışında doğup büyüdüğüm ülkeye. 2 vatandaşlığım var ver burda özelde çalışıyodum.
ohal ilan edilcek bugün diye bi söylenti var gazetelerde, öyle olursa izinler hayatta yakın zamanda açılmaz, yurtdışıda aynı şekilde
konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum ama chess belki sen bilebilirsin.
Şimdi ben yakın zamanda doğum iznine ayrılacağım. İzinlerim bitince de istifa edeceğim.(Ücretsiz izin hakkımı da kullanmak istiyorum)
Doğum izninde yurtdışına çıkmam yine yasak mı olacak? Eşim yurtdışında, doğumu orada yapabilirim veya TR de doğum yapıp bebek bir aylıkken yanına gidebilirim diye plan yapıyordum.
Erken istifa mı etmem gerekecek yurtdışına çıkmak için?
valla canım seni yanıltmak istemem, sorduğun şeylerin cevabını bilmiyorum açıkcası ama benim duyduğum eğer hastanede yatacak kadar hasta değilsen raporlada izin alamıyorsun... ama senin durumun daha özel eşin yurtdışında olduğun için, belki senin için durum farklı işler
bütün haklarım yanacak resmen, zaten tazminatımı bırakıp gidiyorum
bir de doğum iznimi yakacaklar.
offf....
bu kadar umutsuz olma canım belki özel durumundan bi açık bulur onu kullanırsın sor soruştur araştır derim
ozamana kadar sürmez muhtemelen bu yasak.konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum ama chess belki sen bilebilirsin.
Şimdi ben yakın zamanda doğum iznine ayrılacağım. İzinlerim bitince de istifa edeceğim.(Ücretsiz izin hakkımı da kullanmak istiyorum)
Doğum izninde yurtdışına çıkmam yine yasak mı olacak? Eşim yurtdışında, doğumu orada yapabilirim veya TR de doğum yapıp bebek bir aylıkken yanına gidebilirim diye plan yapıyordum.
Erken istifa mı etmem gerekecek yurtdışına çıkmak için?
ozamana kadar sürmez muhtemelen bu yasak.
senin daha erken doğuma var.
ama erken mi gidecektin eşinin yanına.
doğum iznini filan yakmazlar endişelenme.
kurumunla görüşürsün.
mazeret durumlarında istisnalar uygulayabilirler.
ki muhtemelen yasakları bir müddet sonra gevşetir veya kaldırırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?