Yurt dışı çıkış yasağı

bence kasmamakta fayda var, soruşturma geçirip fişlenmeye değmez

Ogretmenler suan yillik izinde degiller, yesil pasaportlular herhangi bir prosedure takilmadan istedigi an ucak biletini alip yurtdisina cikabildigi icin yasak diye dusunuyorum ben. Yarın MEB i arayip bir sorun bence suan size en iyi yardimci olabilecek yer orasi cunku ortada bir yonerge yok bircok kisinin bilgisi muhtemelen kisitlidir.

konunun açılması iyi olmuş. biri beni de aydınlata bilir mi; sgk bildirimi nedir ve nereden alıyoruz.. 2 hafta sonra kesin dönücem yurt dışında doğup büyüdüğüm ülkeye. 2 vatandaşlığım var ver burda özelde çalışıyodum.

Sorarsanız sevinirim. Şu an çıkmak mantıklı degil tabi ama belki 3 hafta sonra olaylar yatışır.

Memur olmadığınızı kanitlamak icin sgk bildirimi alıyosunuz e devletten

Reactions: KV_

SGK bildirimini sadece havaalanlarindan mi temin ediyoruz yoksa turkiye.gov.tr internet sitesinden de alabilir miyiz?

Diğer ülke pasaportunuz var mı?
sanırım o kişilerde sorun yok. Emin değilim ama arkadaşım aynı zamanda TR ve Amerikan vatandaşı.
Amerikan pasaportu ile yakın zamanda yurtdışına gitmeyi planlıyor. Kamu çalışanı olduğu için izin konusu hala sorun ama yurtdışına çıkışta sorun yaşamam diyor.

e-devlet üzerinden veya çalıştığınız kurumdan alabilirsiniz yine de SGK dökümünüzü

Reactions: KV_
ohal ilan edilcek bugün diye bi söylenti var gazetelerde, öyle olursa izinler hayatta yakın zamanda açılmaz, yurtdışıda aynı şekilde

ohal ilan edilcek bugün diye bi söylenti var gazetelerde, öyle olursa izinler hayatta yakın zamanda açılmaz, yurtdışıda aynı şekilde

konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum ama chess belki sen bilebilirsin.

Şimdi ben yakın zamanda doğum iznine ayrılacağım. İzinlerim bitince de istifa edeceğim.(Ücretsiz izin hakkımı da kullanmak istiyorum)
Doğum izninde yurtdışına çıkmam yine yasak mı olacak? Eşim yurtdışında, doğumu orada yapabilirim veya TR de doğum yapıp bebek bir aylıkken yanına gidebilirim diye plan yapıyordum.
Erken istifa mı etmem gerekecek yurtdışına çıkmak için?

valla canım seni yanıltmak istemem, sorduğun şeylerin cevabını bilmiyorum açıkcası ama benim duyduğum eğer hastanede yatacak kadar hasta değilsen raporlada izin alamıyorsun... ama senin durumun daha özel eşin yurtdışında olduğun için, belki senin için durum farklı işler

bütün haklarım yanacak resmen, zaten tazminatımı bırakıp gidiyorum
bir de doğum iznimi yakacaklar.
offf....

ozamana kadar sürmez muhtemelen bu yasak.
senin daha erken doğuma var.
ama erken mi gidecektin eşinin yanına.
doğum iznini filan yakmazlar endişelenme.
kurumunla görüşürsün.
mazeret durumlarında istisnalar uygulayabilirler.
ki muhtemelen yasakları bir müddet sonra gevşetir veya kaldırırlar.

açıkçası eşim orada doğum koşullarını araştırıyor, ben planımı TR de doğuma göre yaptım.
Eğer orada doğum yapmaya karar verirsem eylül başı gitmem gerek, sonrasında zaten uçağa binemiyorum.
umarım esner bu durum, çünkü sırf bu zamanlarda kullanmak için sakladığım 50 güne yakın yılllık iznim var.

Kızlar havaalanını arayıp öğrendi bir arkadaşım. Kurumunuzdan izin yazısı almak gerekiyor çıkabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…