Yurt dışında bekar Türkiye de evli gözükmek ?

melisaa11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
3
0
1
29
Anlayanlar varsa lütfen yardım etsin
Kuzenim 2 senedir eski eşiyle ayrı 2 senedir o şahısta almanyada yaşıyor oradan boşanmış gözüküyorlar ama Türkiyede de evli karşı taraf buraya da gelmiyor ki burada dava açılsın. Velayet istedi çocuk için notere gidip kuzenim ayarladı verdide velayeti lafı cok uzattım kusura bakmayın kısaca Türkiye de boşanma işlemi nasıl halledilir ne yapılır ne yapmak lazım ?

Gelmelerine gerek yok. Konsolosluga sahsi basvuru yeterli

Konsolosluga basvurulmasi gerekli. Cok zor birsey degil. Fakat beraber basvurulmasi gerekli, ayri ayri olmuyor saniyorum. Gecerli olmuyor tek tarafli olursa galiba..

Almanya damı boşandılar ?
Orada bosanmis olarak gozukuyolarmis ben buradan imza atip yolladim dedi kuzenim
konsolosluğa başvursun onlar hallediyor gelmelerine gerek yok canım.
Ben cok anlamam bu konulardan da konsolosluk nerede nasil basvuruluyo
Gelmelerine gerek yok. Konsolosluga sahsi basvuru yeterli
Konsolosluk nerede peki nasil basvuruluyo
Konsolosluga basvurulmasi gerekli. Cok zor birsey degil. Fakat beraber basvurulmasi gerekli, ayri ayri olmuyor saniyorum. Gecerli olmuyor tek tarafli olursa galiba..
Konsolosluk nerede nasil basvuruluyo peki beraber basvurma durumlari yok o almanyada bu burada cunku

Almanyada olan sahsin Almanya'daki Turk konsolosluguna gidip muracaat etmesi lazim. Konsoloslugun nerede oldugunu ve nasil basvuruldugu o adam cok iyi biliyordur. Turkiye'de kalan kuzeninizin ne yapmasi gerektigini bilmiyorum bilenler yazsin, ama Almanyadaki adamin bir sey yapmasi sart.

Almanyada olan sahsin Almanya'daki Turk konsolosluguna gidip muracaat etmesi lazim. Konsoloslugun nerede oldugunu ve nasil basvuruldugu o adam cok iyi biliyordur. Turkiye'de kalan kuzeninizin ne yapmasi gerektigini bilmiyorum bilenler yazsin, ama Almanyadaki adamin bir sey yapmasi sart.

bence almanyada ki kadın ...

Back
X