• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt Disinda Olduğu İcin Nafaka Vermeyecekmis.

Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
ohooo Cherry
o kadar yanlış biliyorsun ki hepsi gitti.

bizim hapis yatanlardan bile tek bir tane türkiyede insan kalmadı.
eskiden pkk-dhkpc'liler ne kadar kolay vize alıyordu şimdi hükümlü fetöcüler aynı kolaylıkla vize alıyor. üstelik bunlar br de genelde eğitimli kitle zaten direkt iş bulup oturum da alıyorlarlar.

Bilgim yok ama bu herif gittigi ulkede illa adres degisikligi yapacak Turk konsoloslugunda. Kisaca TC nereye gittiyse bulur bunu, tabii eger gercekten yurt disindaysa
normal şartlar altında, evet, gidip adres bildirimi yapması gerekir

yok yapmadıysa da ikameti tr'de görünür mahkeme evrakı oraya gider -mantıken yani.

icra davası açmak için 1 ay ödemememiş olması yetiyor mu yoksa 3 ay filan gibi bir koşul var mı bilen yazarsa iyi olur.

ohooo Cherry
o kadar yanlış biliyorsun ki hepsi gitti.

bizim hapis yatanlardan bile tek bir tane türkiyede insan kalmadı.
eskiden pkk-dhkpc'liler ne kadar kolay vize alıyordu şimdi hükümlü fetöcüler aynı kolaylıkla vize alıyor. üstelik bunlar br de genelde eğitimli kitle zaten direkt iş bulup oturum da alıyorlarlar.
Aynen öyle

Elimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.
benim bildiğim kadarıyla icra için değil haciz için maaşı veya malvarlığı olması gerekiyor
ama sorun şu ki icra emrini ona iletebilmeniz yani "tebliğ" gerekiyor.
yani adam türkiyede değil siz yurtdışında adres bilmiyorsunuz, kendisi de gidip adres bildirmezse ne şekilde icra emri ona tebliğ ediliyor bu konuda fikrim yok.

not: icra emrinin kişisel olarak tebliğ edilmesi şart, avukatına anasına babasına danasına tebliğ edilemiyor.

avukat değilim. bilgim bu kadar.

Kizina bin lira gondermeyen adama daha ne gisteriyoaun cocugu zumdna mumdan .
7.sunifa giden kizda kucuk degil yani 13 yasindadir durum7n farki dadir ,o bile konusabilir babasiyla baba annem zorlaniyor beni dershaneden alacak diyebilir.bide adam fetocuyse bi anda olmadi degil mi senle evliyke de oyleydi ve disaridna baglantisi olmayan biriyle evlendigini hic sanmam

Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
İltica etmiş olabilir öyleyse.

Kaçak yolla Yunanistan oradan ver elini Avrupa. Sen daha iyi biliyorsundur yurtdışı olunca.

Onları karşılayan avaneleri vardır.

İcradan takip açın. Ödemezse bile borcu artar faiz vs. Tebliğden sonra 3 ay ödemezse icra mahkemesinden hapis isteminde bulunabiliyorsunuz. Yurtdışına gitmiş ve adresi değişmemiş ise adresi burdadir. O zamanda eve tebligat yapılır. Evde kim varsa tebliğ alır.ya da avukatı varsa ona gönderilir. Eğer iade olursa tekrar tebligat gönderilir eğer bu seferde tebligatı alan olmazsa muhtara teslim edilir.
Eğer adresi yurt disindaysa konsolosluk aracılığıyla tebliğ edilir. Yurtdışında işlemler nasıl ilerliyor bilmiyorum ama bazen tebliğ edilmese bile belirli bir süre geçtikten sonra tebliğ edilmiş sayılıyor.
Olur da birşeyler ters gitti. Adama tebliğ edilmedi ve borcunu ödemedi.Size hiç bı zararı olmaz. Bankaya 89/1 değil de haciz yazılmasıni talep edin. Hesabına para geldiği an el konulur .
Ben icra dosyası açmanız taraftarıyım

Paşa paşa ödetemezsiniz, ödemek istemeyen baba burda da olsa ödemez. 5 yıl sonra zaten nafaka ödemek zorunda da değil. Ben olama kızımı göstermedim, anlatırdım 18 yaşından sonra kendi isterse görüşürdü

Eşinizin amacı ne peki? Boşandığıniz için sizi cezalandirmaya mi çalışıyor? Bir insan kendi evladına neden sıkıntı çektirirki? Yerinizde olsam zoomdan görüşmesine izin vermem ama o zaman da kızınız üzülür degilmi🤷

değil yurtdışına uzaya bile gitse ödemek zorunda o ayrı da şöyle bir adamdan bin lira alıp bin kere konuşturacağıma kuruş bile almam
bin lira ya bin lira,öğretmenim diyorsunuz
çocuğun her şeyini karşıladınız da bin lira mı eksik kaldı
o bin lira her yerden kısılır kurstan neden alıyorsunuz çocuğu
şaka gibi

ayrıca konuda nitelendirilen şekilde biriyse maşallah çok dinli imanı haklı adaletli biriymiş
çocuğuna bakmaktan aciz mahluk

Kizina bin lira gondermeyen adama daha ne gisteriyoaun cocugu zumdna mumdan .
7.sunifa giden kizda kucuk degil yani 13 yasindadir durum7n farki dadir ,o bile konusabilir babasiyla baba annem zorlaniyor beni dershaneden alacak diyebilir.bide adam fetocuyse bi anda olmadi degil mi senle evliyke de oyleydi ve disaridna baglantisi olmayan biriyle evlendigini hic sanmam
Bu mesajı yazan kişiye soruyorum.Ne demek istiyorsunuz.Hanimefendi.

Ya yasal yollara başvuracaksınız ya da adamı ilan edeceksiniz. Kavga etmeyin bence hiç veya kızı göstermemezlik etmeyin. Kızımı göndermem mümkün değil o konu kapansın diyip konu açıldıkça asla tartışmayın bu konuyu. Kursundan ve geleceğinden bahsedin kızınızın yapıcı bir şekilde. Anlar mı bu dilden adam bilmiyorum ama ikna olacaksa anca böyle olur sonuçta kavgayla değil😪

Back
X