• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt Disinda Olduğu İcin Nafaka Vermeyecekmis.

Ya yasal yollara başvuracaksınız ya da adamı ilan edeceksiniz. Kavga etmeyin bence hiç veya kızı göstermemezlik etmeyin. Kızımı göndermem mümkün değil o konu kapansın diyip konu açıldıkça asla tartışmayın bu konuyu. Kursundan ve geleceğinden bahsedin kızınızın yapıcı bir şekilde. Anlar mı bu dilden adam bilmiyorum ama ikna olacaksa anca böyle olur sonuçta kavgayla değil😪
Dün konuştum kendisiyle.Nafaka göndermezse eğer çocuğun eğitimi sekteye uğrar dedim. O da madem çocuğa bakmıyorsun velayetini bana ver dedi.Ben de bunu yapamayacağımı söyledim.Asla anlaşma sağlanacak bir adam değil kendisi.Amcasi da tek ayak üzerinde bir sürü yalan söyleyen benimle 3 yıldır hiçbir şekilde iletişime geçmeyen bir insan.Bu insanla kızımın görüşmesini istemiyorum açıkçası.

Ben anlamadım doğrusu.
Diyorum ki 1 si adam para gondermiyorsa kizini gorusturme .
2.si kizin en az 12 13 yasindadir yani yasi cokt akucuk degil , babasina baba annem zorlaniyor beni derhaneye gondermekte biraz anneme yardim eder misin diyebilir .
3.su adam khk li diyorsunuzda bu cemaatciler hep kendi icinden evleniyor , dışardan evlenmezler diyorum,siz aldiktan sonra mi boyle oldu bu adam diyorum

Diyorum ki 1 si adam para gondermiyorsa kizini gorusturme .
2.si kizin en az 12 13 yasindadir yani yasi cokt akucuk degil , babasina baba annem zorlaniyor beni derhaneye gondermekte biraz anneme yardim eder misin diyebilir .
3.su adam khk li diyorsunuzda bu cemaatciler hep kendi icinden evleniyor , dışardan evlenmezler diyorum,siz aldiktan sonra mi boyle oldu bu adam diyorum
Adam çocuğun aklı ile hareket edecek birisi değilki.Beni cezalandırmak pes ettirmek için uğraşıyor.Adamin ne mal olduğunu sonradan öğrendim evet.

Kızda yapmaz ki.O da benim zorlanmamdan zevk alıyor.Simdi nasıl yapabilirim de babamın yanına giderim hesabı yapmaya başladı.Ben de nafakasini bile ödemediği kızının hiçbir şeyi ile ilgilenmeyen bir adamla kızımın görüşmesini istemiyorum.

Kızda yapmaz ki.O da benim zorlanmamdan zevk alıyor.Simdi nasıl yapabilirim de babamın yanına giderim hesabı yapmaya başladı.Ben de nafakasini bile ödemediği kızının hiçbir şeyi ile ilgilenmeyen bir adamla kızımın görüşmesini istemiyorum.
Gö-rüş-tür-me-yin.
Sabah sabah küfür remix yaptım bu adama ....
Bin TL'nin hesabını yapmak nedir ya?!?!?
Meslektaşım, dik durun lütfen.
Evet kolay değil biliyorum ama bu pisliğe prim vermeyin.

Kızınız niye onun yanına gitmek istiyor o kadar?

İnsanları etiketlemekten vazgeçin. O saygı duymadığınız hukuka gün gelir muhtaç kalırsınız. Yaşadık, yaşıyoruz.
13 yaşındaki bir kız çocuğu annesinin karşı koymasına rağmen babasıyla nasıl görüşebilir, elindeki kaynakları alın eğer gerçekten istiyorsanız.
Şu an kundaktaki bebekler bile ülke dışına çıkmanın hayalini kuruyor bunun büyüyle ne alakası var. İcra takibinizi açın zaten tebliğ bile olamayacak ve yolunuza devam edin.

normal şartlar altında, evet, gidip adres bildirimi yapması gerekir

yok yapmadıysa da ikameti tr'de görünür mahkeme evrakı oraya gider -mantıken yani.

icra davası açmak için 1 ay ödemememiş olması yetiyor mu yoksa 3 ay filan gibi bir koşul var mı bilen yazarsa iyi olur.
Eger adres degisikligini bildirmezse cezasi var. Tabii ne kadar uygulaniyor bilmiyorum.

Yazdin mi bilmiyorum ama kizin kac yasinda?

İltica etmiş olabilir öyleyse.

Kaçak yolla Yunanistan oradan ver elini Avrupa. Sen daha iyi biliyorsundur yurtdışı olunca.

Onları karşılayan avaneleri vardır.
iltica etmiş olsa ülkeye senelerce gelemez, ta ki gittiği ülkede ilticası neticelenip vatandaşlık alana kadar.
o şekilde de çocuğu yanına alamaz.
evrakı olmadığı için aile birleşimi isteyemez yani..kızı da meriçten/egeden koy bota yolla demeyecekse olmaz kısacası.

normal de gitmiş olabilir.
benim etrafımdakiler hapisten çıktıktan sonra normal başvurdu gitti.
bu adam ihraç olmuş sanırım ama hapis bile yatmamış sanırım doktoralı mühendismiş gayet normal yollarla gitmiş iş bulmuş da olabilir.
bizde gidenlerin hepsi mühendis tek 1 tanesi hariç o da hekim.

Kızınız niye onun yanına gitmek istiyor o kadar?
neden istemesin? sizin babanız yurtdışında olsa siz ergen olsanız istemez misiniz?

hele bir de babası burada orası gibi sınav yok herkes istediği yere rahat rahat gidiyor filan dediyse.
genelde zaten çocukla ilgilenenler anneler tr'de babalar anca tatilde alışverişte şurda burda babalık yapıyor- normal evli çiftlerde bile durum o. anneler ödev takip ediyor babalar h.sonu hamburgerciye AVMye götürüor. anne evde temizlik yapıyor.
kız da uzun süredir babasını görmüyor olabilir
babayı rahatlıkla filan özdeşleştiriyor, annem sıkcak babam sıkmaz diye düşünüyor olabilir...

Avrupa'da yaşarım, daha iyi şartlarda okurum diye düşünüyordur kızınız muhtemelen.

neden istemesin? sizin babanız yurtdışında olsa siz ergen olsanız istemez misiniz?

hele bir de babası burada orası gibi sınav yok herkes istediği yere rahat rahat gidiyor filan dediyse.
genelde zaten çocukla ilgilenenler anneler tr'de babalar anca tatilde alışverişte şurda burda babalık yapıyor- normal evli çiftlerde bile durum o. anneler ödev takip ediyor babalar h.sonu hamburgerciye AVMye götürüor. anne evde temizlik yapıyor.
kız da uzun süredir babasını görmüyor olabilir
babayı rahatlıkla filan özdeşleştiriyor, annem sıkcak babam sıkmaz diye düşünüyor olabilir...
Baba olmak ne kolay ya. 🥺

Adam çocuğun aklı ile hareket edecek birisi değilki.Beni cezalandırmak pes ettirmek için uğraşıyor.Adamin ne mal olduğunu sonradan öğrendim evet.

Size 100 kez yazdılar, madem adam uzakta, telefona da niyeti yok Zoomdan görüştürmeyin olsun bitsin. Çocuğuna düşkün baba adam gibi tellefondan konuşur.

Adam size eziyet etmekten zevk alıyor, para vereceği de yok zaten. Siz ısrarlla adamla konuşup para istiyorsunuz, adam da sizi sazan gibi oynatıp eğleniyor. Görüşmeyin şu adamla, para yoksa çocuğu da görüştürmeyin olsun bitsin. hakkınızı yasal yolla arayın, aramam diyorsanız da aramayın zaman burdan size insanlar başka ne akıl verebilir? Bu adamın derdi anlaşmak falan değil, size eziyet. Bari o zevki vermeyin. 1000TLye ihtiyacınız varsa ek ders verin, bankadan ihtiyaç kredisi çekin bir şekilde toplayın 1000TL için şu adamın ağız kokusunu çekmeye değer mi?? Vermezse de vermesin cehennnem olsun.

Son düzenleme:
Avukat ile görüştüm.Yasal yollardan hakkımı arayacağım.Yurt dışı boyutu için işimiz biraz zor diyor ama inşallah imkansız değildir.Cocugun babası ve babasının akrabaları ile iletişimini de tamamen kestim.Bundan sonra muhatap olmak isterse sadece benimle muhatap olsun normal yollardan tabi.

Back
X