- 9 Temmuz 2021
- 3.243
- 6.065
- 108
- 29
- Konu Sahibi Nazlican333
Gayet acik hanimefendi .Bu mesajı yazan kişiye soruyorum.Ne demek istiyorsunuz.Hanimefendi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet acik hanimefendi .Bu mesajı yazan kişiye soruyorum.Ne demek istiyorsunuz.Hanimefendi.
Dün konuştum kendisiyle.Nafaka göndermezse eğer çocuğun eğitimi sekteye uğrar dedim. O da madem çocuğa bakmıyorsun velayetini bana ver dedi.Ben de bunu yapamayacağımı söyledim.Asla anlaşma sağlanacak bir adam değil kendisi.Amcasi da tek ayak üzerinde bir sürü yalan söyleyen benimle 3 yıldır hiçbir şekilde iletişime geçmeyen bir insan.Bu insanla kızımın görüşmesini istemiyorum açıkçası.Ya yasal yollara başvuracaksınız ya da adamı ilan edeceksiniz. Kavga etmeyin bence hiç veya kızı göstermemezlik etmeyin. Kızımı göndermem mümkün değil o konu kapansın diyip konu açıldıkça asla tartışmayın bu konuyu. Kursundan ve geleceğinden bahsedin kızınızın yapıcı bir şekilde. Anlar mı bu dilden adam bilmiyorum ama ikna olacaksa anca böyle olur sonuçta kavgayla değil![]()
Ben anlamadım doğrusu.Gayet acik hanimefendi .
Diyorum ki 1 si adam para gondermiyorsa kizini gorusturme .Ben anlamadım doğrusu.
Adam çocuğun aklı ile hareket edecek birisi değilki.Beni cezalandırmak pes ettirmek için uğraşıyor.Adamin ne mal olduğunu sonradan öğrendim evet.Diyorum ki 1 si adam para gondermiyorsa kizini gorusturme .
2.si kizin en az 12 13 yasindadir yani yasi cokt akucuk degil , babasina baba annem zorlaniyor beni derhaneye gondermekte biraz anneme yardim eder misin diyebilir .
3.su adam khk li diyorsunuzda bu cemaatciler hep kendi icinden evleniyor , dışardan evlenmezler diyorum,siz aldiktan sonra mi boyle oldu bu adam diyorum
Bence siz kiziniza soyleyin acik acik ben yetismekte zorlaniyorum baban 0ara gondermiyor ,sende bir konus deyin .Adam çocuğun aklı ile hareket edecek birisi değilki.Beni cezalandırmak pes ettirmek için uğraşıyor.Adamin ne mal olduğunu sonradan öğrendim evet.
Gö-rüş-tür-me-yin.Kızda yapmaz ki.O da benim zorlanmamdan zevk alıyor.Simdi nasıl yapabilirim de babamın yanına giderim hesabı yapmaya başladı.Ben de nafakasini bile ödemediği kızının hiçbir şeyi ile ilgilenmeyen bir adamla kızımın görüşmesini istemiyorum.
Kızınız niye onun yanına gitmek istiyor o kadar?Kızda yapmaz ki.O da benim zorlanmamdan zevk alıyor.Simdi nasıl yapabilirim de babamın yanına giderim hesabı yapmaya başladı.Ben de nafakasini bile ödemediği kızının hiçbir şeyi ile ilgilenmeyen bir adamla kızımın görüşmesini istemiyorum.
Bilmiyorum gerçekten.Cok zor bir durum bu benim için.Büyü yapılmış olabileceğini düşünüyorum artık bu kadar da kör olamaz kiKızınız niye onun yanına gitmek istiyor o kadar?
Eger adres degisikligini bildirmezse cezasi var. Tabii ne kadar uygulaniyor bilmiyorum.normal şartlar altında, evet, gidip adres bildirimi yapması gerekir
yok yapmadıysa da ikameti tr'de görünür mahkeme evrakı oraya gider -mantıken yani.
icra davası açmak için 1 ay ödemememiş olması yetiyor mu yoksa 3 ay filan gibi bir koşul var mı bilen yazarsa iyi olur.
Yazdin mi bilmiyorum ama kizin kac yasinda?Kızda yapmaz ki.O da benim zorlanmamdan zevk alıyor.Simdi nasıl yapabilirim de babamın yanına giderim hesabı yapmaya başladı.Ben de nafakasini bile ödemediği kızının hiçbir şeyi ile ilgilenmeyen bir adamla kızımın görüşmesini istemiyorum.
iltica etmiş olsa ülkeye senelerce gelemez, ta ki gittiği ülkede ilticası neticelenip vatandaşlık alana kadar.İltica etmiş olabilir öyleyse.
Kaçak yolla Yunanistan oradan ver elini Avrupa. Sen daha iyi biliyorsundur yurtdışı olunca.
Onları karşılayan avaneleri vardır.
neden istemesin? sizin babanız yurtdışında olsa siz ergen olsanız istemez misiniz?Kızınız niye onun yanına gitmek istiyor o kadar?
Avukat söyledi deyip duruyorsunuzda avukat nafaka için ne yapacağınızı söylemedi mi? Madem avukat var niye uğraşmıyorsunuz?Avukat söyledi bugün.
Avrupa'da yaşarım, daha iyi şartlarda okurum diye düşünüyordur kızınız muhtemelen.Kızda yapmaz ki.O da benim zorlanmamdan zevk alıyor.Simdi nasıl yapabilirim de babamın yanına giderim hesabı yapmaya başladı.Ben de nafakasini bile ödemediği kızının hiçbir şeyi ile ilgilenmeyen bir adamla kızımın görüşmesini istemiyorum.
Baba olmak ne kolay ya.neden istemesin? sizin babanız yurtdışında olsa siz ergen olsanız istemez misiniz?
hele bir de babası burada orası gibi sınav yok herkes istediği yere rahat rahat gidiyor filan dediyse.
genelde zaten çocukla ilgilenenler anneler tr'de babalar anca tatilde alışverişte şurda burda babalık yapıyor- normal evli çiftlerde bile durum o. anneler ödev takip ediyor babalar h.sonu hamburgerciye AVMye götürüor. anne evde temizlik yapıyor.
kız da uzun süredir babasını görmüyor olabilir
babayı rahatlıkla filan özdeşleştiriyor, annem sıkcak babam sıkmaz diye düşünüyor olabilir...
Adam çocuğun aklı ile hareket edecek birisi değilki.Beni cezalandırmak pes ettirmek için uğraşıyor.Adamin ne mal olduğunu sonradan öğrendim evet.