yurt dışında yaşayanlar türkiyeden alınan hangi tür hediyeler hoslanir

lavinya44

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.196
52
158
43
Diğer
Yurt dışında yaşayan bayan bir yakınima hediye almak istiyorum ama gel gelelim herseyi beğenmeyen biri aklıma hiç bir şey gelmedi .Küçük ev aletleri ordan geliyor,parfüm un kralı orda ,kıyafet bedenini bilmiyorum ne alicam ya kendisi gelince parfüm getirir mutlaka yakınları yurt dışında olanlar burada neye özledim duyduklarını bilirler ☺yardimci olup fikriniz yazarsaniz çok mutlu olurum

valla en cok turkiyeye has tatlar ozleniyor eger goturme imkaniniz varsa o kisinin memleketine has birsey goturun... ben ucakla gelenlerden met helvasi ve eskisehir simidi isterdm simiti isitir isitir yerdim cok hosuma giderdi :)

Evet simit ya olsada beyaz peynir ve cay: )) pijama takimi. (Penye olsun) Turk penyesi cok kaliteli. Baharatlar kuru nane pul biber, karabiber vs. Veya kucuk bir el islemesi ev susleri vs. Paran varsa hersey heryerde var aslinda sen kafana gore takil. Gecenlerde el yapimi bir tabak begendim ve aldim. Eve geldim birde baktimki made in Turkey yaziyor: )) bende yurdisindayim. Eskiden yol yordam bilmezdim. Herseyi ozlerdim.simdi Turk bakkallarindan hesey aliyorum: ))

Baharat mantıklı baklava olmaz çünki ben başkasına verip göndereceğim yani bozulur sağolun kızlar fikirler çok guzel

Canım ya keşke ben gelsem malesef yurt dışına hiç çıkmadı keşke ben gelebilseydim baklava gelince ben kargoyla başka bir şehire göndericem türkiyede göndereceğim kişinin akrabasi izne geldi oda eylülde dönecek artık sen düşün hemen gidişle dediğin doğru sen hangi ulkedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…