Arkadaslar herkese iyi aksamlar
Çok büyük dert değil bana aranamaz gibi geliyor ama sizlere sorayim dedim.
Dayim Fransa 'da yaşıyor. Daha önce hep oranın alan koduyla arardı ama iki gündür 0212 ile başlayan numarayla arıyor bizi. Sesi de bir tuhaftı sanki . Sordum dayı alan kodu Istanbul diye "evet " falan deyip gecistirdi . Ailem ve benim aklımıza takıldı açıkçası.
Yurt dışından bu sekilde arama yapılır mi ?
Evet bend e daha once görmedim. Yıllardır haftada iki kez arar bizi. 0333 gibi numaralardan arardı yanlış hatırlamıyorsam ama istanbul alan kodu olunca aklıma ciddi anlamda takıldı.fransa'da yasiyorum. zaman zaman benim aradigim yahut benim aradigim numaralarda ekranda baska ulke kodu gorunme sikintisi oluyor ama hic 212 olmamisti bu kod.
Yani eskiden hep evden arardı. Bi de özellikle sordum geçiştirdi beni hee evet falan diyeNumarayı farklı gösteren internet üzeri aramalar yapılıyor diye biliyorum.
Ama bunun için neden uğraşsın ki?
Yani eskiden hep evden arardı. Bi de özellikle sordum geçiştirdi beni hee evet falan diye
Öyle mi dersiniz . Bunu bizden saklaması hayra alamet değil. Çünkü gelecek olsa buraya gelirdi . Istanbul buraya 3 saat uzaklıktadayın istanbulda... sizi havaalanıdan aramış
Bende ona anlam veremiyorum . Sesi de değişikti kaçamak cevaplar veriyordu sankiBüyük ihtimalle ülkeye adım atmış. Saklama gereği duyması ilginç.
Bende ona anlam veremiyorum . Sesi de değişikti kaçamak cevaplar veriyordu sanki
aktarmalı falan olabilir. yada orada bir işi vardır. bir durumlar var belli.Öyle mi dersiniz . Bunu bizden saklaması hayra alamet değil. Çünkü gelecek olsa buraya gelirdi . Istanbul buraya 3 saat uzaklıkta
Arkadaslar herkese iyi aksamlar
Çok büyük dert değil bana aranamaz gibi geliyor ama sizlere sorayim dedim.
Dayim Fransa 'da yaşıyor. Daha önce hep oranın alan koduyla arardı ama iki gündür 0212 ile başlayan numarayla arıyor bizi. Sesi de bir tuhaftı sanki . Sordum dayı alan kodu Istanbul diye "evet " falan deyip gecistirdi . Ailem ve benim aklımıza takıldı açıkçası.
Yurt dışından bu sekilde arama yapılır mi ?
aktarmalı falan olabilir. yada orada bir işi vardır. bir durumlar var belli.
Evet aradım. Atlas globale hos geldiniz vs diyorNumarayı geri aradınız mı?
Sürpriz yapacak olsa dün akşam konuşmuştuk şimdiye bizde olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ya da belki orda işi var ordan gelecektir olabilir tabiSürpriz yapmak istiyor olabilir mi acaba. Gelmiştir falan. Diğer türlü çok mümkün değil gibi 212 li çıkması
Sürpriz yapacak olsa dün akşam konuşmuştuk şimdiye bizde olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ya da belki orda işi var ordan gelecektir olabilir tabi
Atlas global bir hava yolu şirketi değil mi e alan koduda İstanbulda olduğunu gösteriyorNumarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?