Yurt dışından 0212 alan koduyla Türkiye aranır mı?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaslar herkese iyi aksamlar
Çok büyük dert değil bana aranamaz gibi geliyor ama sizlere sorayim dedim.
Dayim Fransa 'da yaşıyor. Daha önce hep oranın alan koduyla arardı ama iki gündür 0212 ile başlayan numarayla arıyor bizi. Sesi de bir tuhaftı sanki . Sordum dayı alan kodu Istanbul diye "evet " falan deyip gecistirdi . Ailem ve benim aklımıza takıldı açıkçası.
Yurt dışından bu sekilde arama yapılır mi ?

fransa'da yasiyorum. zaman zaman benim aradigim yahut benim aradigim numaralarda ekranda baska ulke kodu gorunme sikintisi oluyor ama hic 212 olmamisti bu kod.

fransa'da yasiyorum. zaman zaman benim aradigim yahut benim aradigim numaralarda ekranda baska ulke kodu gorunme sikintisi oluyor ama hic 212 olmamisti bu kod.
Evet bend e daha once görmedim. Yıllardır haftada iki kez arar bizi. 0333 gibi numaralardan arardı yanlış hatırlamıyorsam ama istanbul alan kodu olunca aklıma ciddi anlamda takıldı.

Numarayı farklı gösteren internet üzeri aramalar yapılıyor diye biliyorum.
Ama bunun için neden uğraşsın ki?

Numarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü

Numarayı farklı gösteren internet üzeri aramalar yapılıyor diye biliyorum.
Ama bunun için neden uğraşsın ki?
Yani eskiden hep evden arardı. Bi de özellikle sordum geçiştirdi beni hee evet falan diye

dayın istanbulda... sizi havaalanıdan aramış
Öyle mi dersiniz . Bunu bizden saklaması hayra alamet değil. Çünkü gelecek olsa buraya gelirdi . Istanbul buraya 3 saat uzaklıkta

Sürpriz yapmak istiyor olabilir mi acaba. Gelmiştir falan. Diğer türlü çok mümkün değil gibi 212 li çıkması

Çok merak ettim şimdi valla
Benimde böyle bi dayım var da o alenen gizler nerde naptığını o yüzden biz alıştık. Sizinkide hayli ilginçmiş neyi niye gizledi acaba

Ben de yurtdışındayım, bazen benim aramalar da tr ye 0212 alan koduyla gidiyor. Niye bilmiyorum ama

Sürpriz yapmak istiyor olabilir mi acaba. Gelmiştir falan. Diğer türlü çok mümkün değil gibi 212 li çıkması
Sürpriz yapacak olsa dün akşam konuşmuştuk şimdiye bizde olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ya da belki orda işi var ordan gelecektir olabilir tabi

Sürpriz yapacak olsa dün akşam konuşmuştuk şimdiye bizde olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ya da belki orda işi var ordan gelecektir olabilir tabi

Normalde sizden biseyler gizler mi?

G
Numarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü
Atlas global bir hava yolu şirketi değil mi e alan koduda İstanbulda olduğunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…