Yurt icin gerekli malzemeler 1)...

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Merhaba ablalarim..:KK200:
Yurtta kalacaklar icin aaa şunu mutlaka unutma diyeceginiz neler var?
Ben iki kisilik odada kalacam ve bir otel odasi gibi yurt...
1)iki terlik (banyo ve oda icin ayri ayri)
2)ketıl
3)nevresim takimi iki adet
4)pijama takimi(kac tane olabilir ?)
5)bol bol ic camasiri
6)Bornoz(ayriyeten buyuk havlu goturuyum mu)
Bunlar temel ihtiyaclar aslinda evden cayciyi goturmeyide dusunuyorum ama emin degilim baska aklima gelmedi birde odada mini buzdolabi da var ve ben yemek isini kendim halledecem onun hakkindada fikir verirseniz sevinirim
Simdiden tesekkur ederim:KK25:

Küçük havlular

Bornoz varsa büyük havluya gerek var mı bilemedim ama zarar gelmez tabi havlun bol olsun :)

Bir başka vazgeçilmezim eşofman altı ve evlik giysiler :)

Yemek için küçük tencere küçük tava salata kasesi kap derim geriye kalanları zamanla tamamlarsın.

ben bir bornoz, 1 baş havlusu 2 de el havlusu götürüyorum. bana yetiyor. her çamaşır yıkamada dönüşümlü olarak kullanıyorum el havlularını. bence büyük bir havluya gerek yok.

normal kişisel eşyalarını götür bunların dışında.

benim odamda da buzdolabı var. ben evden annemin yaptığı reçel, sos, turşu tarzı şeyler götürdüm şimdiye kadar. onun dışında ordan kahvaltılık falan alıyoruz. akşam yemeğini mi kendin halletmeyi düşünüyorsun?

Havludan zarar gelmez.:KK48: bornozun yanına büyük Havluda kat.kucuk havlu al bir kaç tane.ayri satılan yastık kılıfları var onlardan da al derim lazım olur.battaniye falan yurt vermiyorsa ondan da al.
Yemeği kendin yapacağına göre odanın içinde mutfak var.ocak falan var mı?

Bol bol askı al ve hani şu hurçlar oluyor ya boy boy en küçüklerine iç çamaşırlarımı bir büyüğüne penyelerimi koyardım... Çünkü dolapta karışmadan ütülü temiz kalırlardı. Düzeni seviyorsan kullanışlı oluyor.

3 lü priz çok gerekli oluyor bak şimdi aklıma geldi. bizim iki yatağın arasında priz ve telefonun şarj kablosu komidinime yetişmiyor. uzun kablolu bir 3 lü priz iyi iş görüyor.

Yok ablalarim mutfak yok yemekhanesi var fakat ben cok yemek seciyorum ve heryerdede yemek yiyemiyorum o yuzden oranin durumuna bagli kahvaltilik falan alirim kendime buzdolabina koyarim sıkıntı yokta yemek biraz sıkıntı olcak benim icin memleketle kaldigim il 2-3 saat evden yaptiracam poacaydi keteydi falan idare edecem artik ...

3 lü priz çok gerekli oluyor bak şimdi aklıma geldi. bizim iki yatağın arasında priz ve telefonun şarj kablosu komidinime yetişmiyor. uzun kablolu bir 3 lü priz iyi iş görüyor.
Evet kesinlikle aklimda uclu priz unutmam insallah :KK17:

Küçük havlular

Bornoz varsa büyük havluya gerek var mı bilemedim ama zarar gelmez tabi havlun bol olsun :)

Bir başka vazgeçilmezim eşofman altı ve evlik giysiler :)

Yemek için küçük tencere küçük tava salata kasesi kap derim geriye kalanları zamanla tamamlarsın.
Aslinda bornoz goturmek istemiyordum cok yer kapliyor hem yikanmasi zor olur diye ama annem gotur diyor bas havlusu 2-3 tane alsam fazla mi olur el yuz havlusu fazla almam lazim asiri titizim birde bende su huy var ben banyo yaptigimda pijamalarim ustlerimi falanda yikiyorum ve iki gunde bir banyo yapiyorum o iki gunde ne giydiysem yikarim mesela o yuzden pijama bol almam lazim...

Yok ablalarim mutfak yok yemekhanesi var fakat ben cok yemek seciyorum ve heryerdede yemek yiyemiyorum o yuzden oranin durumuna bagli kahvaltilik falan alirim kendime buzdolabina koyarim sıkıntı yokta yemek biraz sıkıntı olcak benim icin memleketle kaldigim il 2-3 saat evden yaptiracam poacaydi keteydi falan idare edecem artik ...
Oda musaitse elektrikli ocaklar oluyor onlarda aparatif yemek yaparsın da oda arkadaşın izin verir mi?

Havludan zarar gelmez.:KK48: bornozun yanına büyük Havluda kat.kucuk havlu al bir kaç tane.ayri satılan yastık kılıfları var onlardan da al derim lazım olur.battaniye falan yurt vermiyorsa ondan da al.
Yemeği kendin yapacağına göre odanın içinde mutfak var.ocak falan var mı?
Yurtda yorgandi yastikti falan hersey var ozel yurt ama yastigimi kendim goturecem nevresim ayni sekilde orda var ama kendim götürdüğumu kullanirim simdi bardak catal falan onlari nasil yapiyim neyin icine koyuyum bilemedim kase tabak goturuyum mu yani işe yarar mi ?

Aslinda bornoz goturmek istemiyordum cok yer kapliyor hem yikanmasi zor olur diye ama annem gotur diyor bas havlusu 2-3 tane alsam fazla mi olur el yuz havlusu fazla almam lazim asiri titizim birde bende su huy var ben banyo yaptigimda pijamalarim ustlerimi falanda yikiyorum ve iki gunde bir banyo yapiyorum o iki gunde ne giydiysem yikarim mesela o yuzden pijama bol almam lazim...

Bornozu geç o zaman büyük havlu işi görür.
Baş havlusu 2 iyidir:)
Pijama çok almak iyidir çamaşır derdi az olur.

Bornozu geç o zaman büyük havlu işi görür.
Baş havlusu 2 iyidir:)
Pijama çok almak iyidir çamaşır derdi az olur.
Tesekkur ederim :KK200: ya kadin sadece ketıla izin veriyoruz dedi bu caycilar varya alti ketıl ustu demlik onu gotursem olur mu acaba biraz risk alacam ama..

Yurtda yorgandi yastikti falan hersey var ozel yurt ama yastigimi kendim goturecem nevresim ayni sekilde orda var ama kendim götürdüğumu kullanirim simdi bardak catal falan onlari nasil yapiyim neyin icine koyuyum bilemedim kase tabak goturuyum mu yani işe yarar mi ?
Illaki oda birseyler yiyip icersin ama tabak bardagi gittiğin yerden al.

X