Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni Yurda katılacaklar ne götürmeli neler almalı aile hasreti sıkıntılar heyecanlar vs. buradan yarımcı olurum Bilgi sahiplerini ve bilgi almak isteyenleri beklerim kızlarr
Yeni Yurda katılacaklar ne götürmeli neler almalı aile hasreti sıkıntılar heyecanlar vs. buradan yarımcı olurum Bilgi sahiplerini ve bilgi almak isteyenleri beklerim kızlarr
Daha az önce yazmıştım benzer bir konuya yine yazayım :)
Şimdi götürmen gerekenlere gelince, bol bol iç çamaşır, çorap falan götür canım.
Dolabının düzeni için dolap içi organizatörü ve hurçlara ihtiyacın olacak. Ve tabii ki askı.
Kıyafetlerini giyip çıkardıktan sonra askıya asmaya çalış çünkü yurtta pek ütü yapma imkanı olmadıgından bari buruşmasınlar.
Şampuan-sabun vs şeyleri gittiğin yerde de alabilirsin eğer uzak yerden geliyorsan ağırlık yapma boşuna :)
Sana tavsiyem insanlarla cok sıkı fıkı olma mesela eşyalarını kullandırtma kimseye, sonra bir alıştılar mı önünü alamazsın.
Dolabını falan açık bırakıp gitme bir yerlere tetikte ol hep ne olur ne olmaz.
İlk gittiğin 1-2 hafta aileni cok özlersin ama sonra arkadaş falan bulursan seversin ortamı.
(Gerçi ben bir istisnayım bu durumda hala doğru duzgun 1 tane arkadaşım yok ) o yüzden bu sene yurtta kalmıcam eve cıkıyorum
Eğer kalabalık bir yutta kalıyorsan sese gürültüye alıştır kendini
Herkesin kafası birbirine uymuyor kimi gece 11 de yatıyor kimi gece 3 te odaya daha yeni geliyor
Birinin malına bir şey olsa herkes zan altında kalabiliyor
İnşallah iyi arkadaşlara düşersin benim bu seneki odam berbattı, arkadaşlarım da öyle.
Hiçbiriyle anlaşamadım doğru düzgün. 1 tanesiyle kavgalıydım zaten diğerleri de kendi dünyalarındaydı akşam içmeye falan gidiyorlardı.
İnşallah böyle insanlara denk gelmezsin.
Her şeye rağmen üniversiteye hayatı cok güzel.
Hangi üniversiteye gideceksin? :)