Yurtdisi Nikahi

betty_boop

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
427
44
643
40
Herkese Merhaba,

Biliyorum konu olarak burasi yeri değil ama en cok yorum buralarda oluyor diye konuyu buraya acmak istedim,umarim bir sure burada kalir.
Kizlar,
Kismetse erkek arkadasimla Eylul'de yurt disinda evlenmek istiyoruz benim 2.evliligim olacak onun ilk ama oncesinde bizden hemen once erkek arkadasim erkek kardesini evlendirecek. Erkek arkadasimin babasi vefat etmis tum yuk kendisinin uzerinde kendisi asiret ve kardesine 1000 kişilik bir dugun yapmayi planliyor ve baya masrafli olacak. Bu durumda ayni dugunu kendisine yapamaz 2 ay sonra maddi bakimdan buyuk yorgunluk zaten bende de tekrardan dugun tantanasi cekicek heyecan yok.

Biz yurtdisinda kendi basimiza gidip tabiki ailelerin bilgisi ve onayi dahilinde evlenmek istioruz,yanimizda sadece cok yakin arkadaslarimzla birlikte. Sonrasinda da kendi yakin cevrmize ufak bir yemek vericez.

Sormak istedigim daha once yurtdisinda nikah yapan arkadaslar varsa desteklerini rica ederim. Nasil bir yol izlememiz lazim,onerileriniz neler? Aslinda tek sorum buydu ne kadar detaya girmişim. :)

Okudugunuz için şimdiden tesekkurler,

Sevgiler.

Hangi ülkede olacak? Resmi açıdan problem çıkabilir belki ama sadece düğün ve göstermelik nikah yapılıp döndüğünüzde evlendirme dairesinden randevu alıp evlenilebilir.

Hangi ülkede olacak? Resmi açıdan problem çıkabilir belki ama sadece düğün ve göstermelik nikah yapılıp döndüğünüzde evlendirme dairesinden randevu alıp evlenilebilir.
Canim merhaba ya sanirim konsolosluklarda olunca bir sikinti olmuyomus ulke olarak karar vermedik henuz aslinda avrupa mi amerika mi ona bile karar veremedik desem yeridir

Canim merhaba ya sanirim konsolosluklarda olunca bir sikinti olmuyomus ulke olarak karar vermedik henuz aslinda avrupa mi amerika mi ona bile karar veremedik desem yeridir
türk konsoloslukları genelde sıra bekletmekle ünlüdür alınıyorsa karar verdiğiniz an randevunuzu alın derim.

Back
X