Merhabalar :)
ifşa olmak yalnız ali riza beyin değil, benim de ağzımın tadını kaçıracağından detay veremiyorum
şöyle özetleyeyim:
Bu yıl tıp fakültesi yazacağım. Maaşlı son yılım. O yüzden fakülte başlamadan birikimimi yapmalıyım.
Hayalim yurtdışında staj yapmak. Özellikle kardiyoloji/kvc alanında. Yapabilir miyim şansım olur mu bilmiyorum ama ben yine de maddi hazırlığını yapmak istiyorum. Bu beni motive ediyor.
biriktirilmesi gereken minimum tutar nedir?
2 haftalık stajlar geneli. Tabii ki her üniversitede/ klinikte değişiyor ama genelleyerek bilgi vermenizi rica edebilir miyim?
üniversitelerin misafirhanesi vs gibi imkanlar mevcut mu? Konaklaması ulaşımı vs ne durumdadır? Yaş sınırlaması var mı? Nelere dikkat etmeliyim, neleri önemsiyorlar kabulde?
Tabii burada ülke, gidilecek zaman, kalınacak süre vs önemli biliyorum ama.
tecrübe eden varsa merak ediyorum, paylaşmanızı rica ediyorum çok zahmet vermeyeceksem.
Nerede, ne kadar süre, hangi branşta yaptınız, ne kadara mâl oldu, süreç nasıl ilerledi?
birikim yapmam gerek. ortalama bir meblağ belirlemek, hem harcamalarımı ne kadar kısmam gerektiği konusunda hem de motivasyonumda önemli bir nokta.
teşekkür ediyorum şimdiden tüm emekleriniz için