Yurtdışı Tatili

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 2 seneye yakın ilişkim var sevgilimin abisi viyanada okuyor ve agustos ayında falan abisinin yanına 1 haftalığına tatile gitmek istiyor abisi çağırmış gel diye.
Ben gitmesini istemiyorum genelde bişeye karışmam ama bu gerçekten rahatsız ediyor beni. Abiside burda olmadığı için tam olarak tanımıyorum önceden 4 yıllık bi ilişkisi vardı geçen sene bitti.
Sevgilime gitmesini istemediğimi söyledim ama abim çağırdı hayır diyemem dedi bende kızdım rahatsız olduğumu bile bile neden anlamıyorsun dedim oda daha dur bakalım çok var gibi şeyler dedi ama büyük ihtimal gitcek bende gitmesini hiç istemiyorum burda içim rahat etmiycek hemde sürekli kavga etcez anlayışlı olamıycam gibi geliyor yani şuanda aramız çok iyiyken böyle bişeyden dolayı kötü olmasına üzülüyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
canım sıkma bence sevgilini bırak gitsin altı üstü 1 haftaymış
dırdırcı konumuna düşme şimdi
abisine değer veriyor sonuçta bi şekilde seni ikna edip gidecek
bence hiç huzursuzluk çıkarma

canım sıkma bence sevgilini bırak gitsin altı üstü 1 haftaymış
dırdırcı konumuna düşme şimdi
abisine değer veriyor sonuçta bi şekilde seni ikna edip gidecek
bence hiç huzursuzluk çıkarma

En fazla 1 hafta diyor yani 3-4 kalma ihtimalide var aslında gidip gezip gelmesinide istiyorum ama gitmesinide hiç istemiyorum orda abisiyle nerelere giderler falan diye düşünüyorum bilmiyorum çokmu büyütüyorum ama içim huzursuz oluyor...

Şok oldum tavrına. Yanlış bir tutum içindesin. Bana göre sevgiline gitme demeye hakkın yok.
Abisi çağırmış ve gitmek istiyorsa gidecek tabi ki. Ne var bunda... Sadece 1 haftalığına hem de.
Biraz karşındaki insana ki ona sevgilim diyorsun ve kendine güvenmen gerek.

Çok haklısın şuanda o tavrımdan dolayı pişman oldum aslında kendi kuruntularımla onu boğmaya hakkım yok sanırım.
1 hafta sadece uzun bi sürede değil.
Bu tavrımı değiştirmeliyim hemen.

Aynen öyle canım..
Buda aşkınızın bi sınavı olsun.. Bakalım ona güveniyorsan gönder, oda kendine güveniyorsa bıraktığın gibi gelir..
Ona güzelce git ama beni kızdıracak bişeyler yapma hee diyerek tatlı tatlı kızabilirsin.. Oda güvendiğini anlar böylece..

1 haftalığına abisinin yanına gitse ne olacak,boşa yıpratma kendinide erkek arkadaşını da
Neden gitmesini istemiyosun ki ?
Neden rahatsız oluyosun bu durumdan ?

Aslında ben gitmesine değilde şuna kızıyorum sadece.
Mesela ben yaz tatilinde çalışmak istemiştim o çalışmamı istemedi konuştuk baya ona anlayış gösterdim ve çalışmadım yani ben onun için bu fedakarlığı yapabiliyorsam ondanda bişeyler bekledim bu kadar büyük bi tepki gösterdim.

1 haftalığına abisinin yanına gitse ne olacak,boşa yıpratma kendinide erkek arkadaşını da
Neden gitmesini istemiyosun ki ?
Neden rahatsız oluyosun bu durumdan ?

Ben fazla böyle oraya gitme buraya gitme diyen biri değilim daha öncede arkadaşlarıyla tatile falan gitti zaten.
Sadece şundan büyük bi rahatsızlık duyuyorum ben yaz tatilinde çalışmak istemiştim oda çalışmamı istememişti baya konuşmuştuk anlayış göstermiştim onun için bu fedakarlığı yaparken ondanda bişeyler bekledim hani bu tür şeylerden dolayıda gitmesini istemedim.

arkadaşının yanına gitse eyvallah haklısın da, söz konusu abisi. "gitmeni istemiyorum" demen çok yanlış. seni çok iyi anlıyorum benim sevgilimin de abisi rusyada yaşıyor. sevgilim bir fırsat buldugunda gidiceğini söyledi yanına ve ben agzımı bile açamadım çünkü arkadaşı değil abisi o . biz kızlar kafamızda cok kuruyoruz, saçma sapan seyler uyduruyoruz ama bazen o sacma sapan seyler gerçek oluyor kimilerinin hayatında.. dikkatli olmakta fayda var. bırak gitsin, ağzını bile acma. tam tersi git hayatım tabi falan de, bırak şaşırsın senin böyle tepki vermene. içinden gelmese de yağ çek biraz, emin ol o zaman her şey umdugundan daha değişik olacaktır. sen şimdiden kıyametleri koparırsan onu boğduğunu falan düşüncek bu sefer eğlenmeye ihtiyacı oldugunu düşünücek. ve üzülen sen olucaksın. bu çok kötü yıpratır ilişkinizi.

Son düzenleme:

Abisi gelirdi hep aslında ama bu sefer o gitmek istemiş abiside çağırınca orayı görmek istemiş böyle düşününce hak veriyorum görmek istemesi normal yani fakat içimde saçma saçma kuruntular kuruyorum halbuki arkadaşlarıyla bile tatile göndermiş biriyim bu abisi daha anlayışlı olmam lazım.
Bide şundan dolayı rahatsız oldum mesela ben yaz tatilinde çalışmak istemiştim oda çalışmamı istemedi konuştuk bu konuda ve anlayış gösterdim şimdide o fedakarlığı ondan bekledim sanırım örneğin ben gitmek isteseydim çok anlayışla karşılamazdı bu durumu.

evet bu bi fedakarlık ve karsılıklı olması gerekli. bu konuyu gündeme getir o zaman ağzını ara bakalım calısmak istediğini falan belirt ordan girersin konuya :)

bak canim huzursuzlugunu anlyorum kim huzursuz olmaz ki seven her insan bu gb bi durmda kuruntu yapar . Ama dısarıdan bi goz olarak soyluyorum ki ona guven ve gitsin . Gözunun onunde dip dibe herkes iyidir . önemli olan kilometrelerce uzakta degismemek eskisinden cok ozlmek . bu bunlari gormen icn bi firsat . sonuca gelince iyi olacagina eminim kotu bile olsa ben sana guvenmistim diyebilmelisin en azindan ...

evet bu bi fedakarlık ve karsılıklı olması gerekli. bu konuyu gündeme getir o zaman ağzını ara bakalım calısmak istediğini falan belirt ordan girersin konuya :)

Öyle yapıcam fakat yüz yüze suratını asma diye elimi tutmaya çalışan insan şuanda 7 saattir aramıyor beni 2 saat aramadan duramayan insan bu konudan sonra böyle yaptı neden sence ?

çok güzel bi açıdan bakmışsınız size katılıyorum. uzaktayken nasıl sevdiğini görebilmek için ve sevgimizi hakedip haketmediklerini anlayabilmek için çok güzel bi fırsat bence de... :)

Çok haklısın bu şekilde sevgimizi sınamış oluruz belkide zaten 1-2 hafta olsada uzak kaldık birbirimizden ve özlem bizi dahada bağlıyor birbirimize bu çok güzel bişey...
Kuruntu yaparak hiçbir şey elde edemem dahada yıpratırım ilişkimizi sanırım.

Öyle yapıcam fakat yüz yüze suratını asma diye elimi tutmaya çalışan insan şuanda 7 saattir aramıyor beni 2 saat aramadan duramayan insan bu konudan sonra böyle yaptı neden sence ?

bu konudan sonra mı aramadı ? inan ne desem boş , bir fikrim yok :26: sen ara, saatlerce neden aramadıgını sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…