Yurtdışımı Turkiyemi

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
eşimle ayrıyız
Geri birleşme söz konusu değil
Ben şuan türkiyedeyim cocuklarımla
Ama babaları oraya geri gitmemizi istiyo cocukları gorebilmek icin sadece
Bosanacagımızı bile bile oraya geri gitmelimiyim buarada 1-2 arkadastan baska orda kimsem yok
Siz olsanız napardınız

Eğer geçiminizi sağlayabilecekseniz lütfen gidin, çocuklarınız babasından ayrı bir ülkede büyümesin, bu güzel vatanımız olsa bile...

Eğer geçiminizi sağlayabilecekseniz lütfen gidin, çocuklarınız babasından ayrı bir ülkede büyümesin, bu güzel vatanımız olsa bile...
İşte geçimi sağlamak en buyuk sorun benden baska bakan yok burda yada orda ufaklar daha çalısmam zor devlet yardımlarıyla ayakta kalmaya calıscam birde az miktar nafaka

İşte geçimi sağlamak en buyuk sorun benden baska bakan yok burda yada orda ufaklar daha çalısmam zor devlet yardımlarıyla ayakta kalmaya calıscam birde az miktar nafaka
Peki eşinize bunu diyebilir misiniz, dönmek istiyorum ama nafakayı arttırman gerekiyor en azından çocuklar okula başlayana kadar, o zaman çalışabilirim gibi?

Bu konu kapanır. . Birazdan buralar siyaset meydanına döner. .

Bence türkiyede kal.. yada bikaç sene kendini toparla yurtdışında sonra geri gel..

Ailen falan Turkiyedeyse bence donme evet aslinda cocuklarin babalarinin oldugubulkede yasaman daha mantikli ama calisman gerekecek cocuklarini kime emaanet edeceksin oralarda cocuklarini tek basina buyutebilecskmisin kocanin destek olacagindan eminmisin

Duygusal degilde mantikli dusunmen lazim
Covuklarinin gelwcegi icin neresi iyiyse orasi dogru olan senin icin

Ama dersen ki ailem burda fakat maddi manevi destekleri yok o zaman tabi cocuklarinin babasinin oldugu ulke daha mantikli

eşimle ayrıyız Geri birleşme söz konusu değil Ben şuan türkiyedeyim cocuklarımla Ama babaları oraya geri gitmemizi istiyo cocukları gorebilmek icin sadece Bosanacagımızı bile bile oraya geri gitmelimiyim buarada 1-2 arkadastan baska orda kimsem yok Siz olsanız napardınız

Ben olsam ayrıldığım adama göre değil kendi kafama göre bir karar verirdim. Orada tanıdığım yoksa hele hayatta gidip yerleşmeyi düşünmezdim. Erkeklere mi kolaylık sağlıyoruz çocukları ayaklarına mı götürüyoruz nedir?

Eğer orada ayaklarının üzerinde durabilirsen git, ama duramazsan hic gitme.

Bir de esin de hayırsız bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam. Ailen burada sana destek cikar mi cocuk büyütmede falan. Eger desteklerse hic gitme.

Eğer türkiyede ailen destek olmayacaksa, iş konusunda sıkıntı yaşayacaksan kalma. Tabi yurtdışı dediğin bir avrupa ülkesiyse ben gitmen gerektiğini düşünüyorum. Çünkü devlet çocuklara bedava kreş imkanı sağlıyor, eğitim ücretsiz. İş bulana kadar kiranı öder gerekli yardımı yapar. Bir iş buluncada biraz biriktirip en azından Türkiye ye biraz daha güçlü dönersin.

Eğer türkiyede ailen destek olmayacaksa, iş konusunda sıkıntı yaşayacaksan kalma. Tabi yurtdışı dediğin bir avrupa ülkesiyse ben gitmen gerektiğini düşünüyorum. Çünkü devlet çocuklara bedava kreş imkanı sağlıyor, eğitim ücretsiz. İş bulana kadar kiranı öder gerekli yardımı yapar. Bir iş buluncada biraz biriktirip en azından Türkiye ye biraz daha güçlü dönersin.
Bir iş bulunca diyosunuzda iş bulmakla bitmiyo cocuklara kim bakacakta çalışacam mesele o

Ben olsam ayrıldığım adama göre değil kendi kafama göre bir karar verirdim. Orada tanıdığım yoksa hele hayatta gidip yerleşmeyi düşünmezdim. Erkeklere mi kolaylık sağlıyoruz çocukları ayaklarına mı götürüyoruz nedir?
Yani bikaç arkadaş var o kadar daha kim olcakki sonuçta oraya evlenip turkiyeden gitmiştim

Back
X