- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
Herkese merhaba kızlar,
En büyük derdimiz bu olsun ama bizim de bu aralar gündemimiz bu konu.
Biz bu yaz bazı sebeplerden dolayı tatil yapamadık ve yapamayacağız gibi gözüküyor
. O yüzden aralık gibi yurtdışı tura katılmak istiyoruz. Eşimle ikimiz de asya ülkelerini ve coğrafyasını çok seviyoruz, hem de mevsimsel açıdan biz kıştayken onlar yaz ayını yaşıyor olacak, yani o açıdan da cazip. O yüzden Endonezya(Bali), Malezya veya Tayland(her ne kadar çift olarak gitmeyi önermeseler de
) tercihlerimiz arasında. Eşimin de benim de ingilizcemiz pratikte çok iyi değil. Biz o yüzden turla gidelim diyoruz ama internetten araştırmalarımıza göre herkes "tur eziyet ve çok pahalıya geliyor" yazmış. Ama bireysel olarak da çat pat ingilizceyle bilmediğimiz bir ülkede nasıl gezeriz bilemiyorum.Bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Çünkü uçak bileti kampanyaları oluyor arada. Eğer cesaret edebilsek alacağız ama hala çok kararsızız
.
Bu arada daha önceki yurtdışı deneyimlerimiz balkanlar turu(4 kişi gitmiştik ve grupta ingilizcesi çok iyi olan biri vardı), seminer sebebiyle gittiğimiz Rusya (Kazan) ve de balayında tur değil ama bir acenta aracılığıyla gittiğimiz maldivler. Orada da türk bir çalışan olduğu için rahat etmiştik. Ama bu seferki şartlar çok daha farklı.
Yurtdışına turla veya bireysel olarak gidenler varsa deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
En büyük derdimiz bu olsun ama bizim de bu aralar gündemimiz bu konu.
Biz bu yaz bazı sebeplerden dolayı tatil yapamadık ve yapamayacağız gibi gözüküyor

Bu arada daha önceki yurtdışı deneyimlerimiz balkanlar turu(4 kişi gitmiştik ve grupta ingilizcesi çok iyi olan biri vardı), seminer sebebiyle gittiğimiz Rusya (Kazan) ve de balayında tur değil ama bir acenta aracılığıyla gittiğimiz maldivler. Orada da türk bir çalışan olduğu için rahat etmiştik. Ama bu seferki şartlar çok daha farklı.

Yurtdışına turla veya bireysel olarak gidenler varsa deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

Son düzenleme: