Yurtdisinda ailesi ve arkadaslarindan uzakta olan gelinler buraya !!

proudwoman

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
160
176
303

Merhaba arkadaşlar,
Basliktanda anlasilacagi gibi evlenir evlenmez yurtdisina tasinanlardanim. Benim gibi olan varsa gelin dertleşelim. Insanin ne bir arkadasi ne yakini oluyo buralarda..

Ben de yurt disinda yalniz kalanlardanim. Esim icin geldim, hayatimizi burada kurduk ama benim ne cevrem kaldi ne de arkadasim. Tek arkadasim esim, cok sükür aramiz iyi fakat kiz arkadaslar baska oluyor..

Ben de yurt disinda yalniz kalanlardanim. Esim icin geldim, hayatimizi burada kurduk ama benim ne cevrem kaldi ne de arkadasim. Tek arkadasim esim, cok sükür aramiz iyi fakat kiz arkadaslar baska oluyor..

Aynı durumdayız.. Benimde eşimden başka kimsem yok burda

bende yanlizim yurt disinda malesef. arti evlide degilim ve ailemden kimsemde yok arkadasliklardanda agzi yanan birisiyim bu yuzden artik daha seciciyim .

Slm hanımlar bende 17 ay önce yurtdışından Türkiye ye gelin geldim. eşimin işi dolayısıyla sürekli il değiştirme yaşıyoruz.. benım ailem hep yurtdışında eşimin ailesi mardinde.. ne çevre ne arkadaş ne de akrabamız var etrafta yalnızlık çok kötü eski yaşantımı çok özlüyorum.. eşim sağ olsun yine de..

ah canimm gorunce dayanamadim yazayim dedim.. istanbula mi yerlestiniz?
bende ilerde yurtdisindan istanbula gitmek istiyorum sevgilim istanbulda yasiyor.. nasil alisabildin mi biraz is falan buldun mu calisiyormusun?

Merhaba arkadaşlar,
Basliktanda anlasilacagi gibi evlenir evlenmez yurtdisina tasinanlardanim. Benim gibi olan varsa gelin dertleşelim. Insanin ne bir arkadasi ne yakini oluyo buralarda..

Selamlar benden
Ben de ayni durumdsyim

Ben de yurtdisinda yalniz yasiyorum aile falan yok. 6 yillik bir iliskim var ama erkek arkadasim da yabanci ve baska sehirde yasiyor. Sorunlar bazen canimi skiyor mesela : Burada evlenirsek onlarin adetlerine gore damat ve gelin nedimeleri gerek. O 5-6 tane arkadasini damat nedimesi yapacakmis. Benim bu memlekette nedime yapacagim en fazla 2 kisi cikar. Nedimelerin esit olmasi sart. Onun yasadigi sehre nadir gittigimden arkadas cevresiyle isinamadik bir turlu. Dil, kultur ayri diye kolay dostluk da kurulmuyor burdakilerle. Ailem Tr'de zar zor goruyorum.. Ne bileyim kafam karisik. Sevgilimi cok sevmesem okuldan sonra donerim TR'ye ama o var isin icinde.

Amann, tek derdin endime olsun kuzum. Onun kiz arkadaslarindan 4 tanesiyle tamamlarsin takimini nolcek :)

Ben de varim. ABD/ New Jersey. Burasi da etrafi bombos, ormanlik bir yer. Bir de istanbul dan geldim. Yapayalniz bir hayat... Yakinda bebegim gelecek, bana arkadaslik yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…