Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

@bebekborn canım ben ancak yazabiliyorum. Hiç giremedim yine bugun kızlar ben. İşlerim çoktu bugün.baya da ilerlemiş sayfalar okuyamadım daha. Bir tek @bebekborn
Bir de beni de listeye ekleyebilirmisin @bebekborn canım.

İsim/Nickname: Aveline
Yaşadığı şehir/ülke: A.B.D
Tedavi gördüğü şehir/ülke :İzmir
Sorun: AMH düşüklüğü
Kaçıncı deneme: 3. Deneme olucak
Olumlu/olumsuz: belli değil
Tedavi planı: Havuz yöntemiyle yumurta toplanıp embriyo biriktirilecek
Selam arkadaşım , İzmir’de nereye gidiyorsun bende İzmirliyim .

Merhaba hoşgeldiniz aramıza.ben de Amerikada yaşıyorum ama aynı sizin gibi tedavi için izmire geldim. İki negatif denemem var. Benim de problemim amh düşüklüğü. Havuz yöntemiyle 4 tane yumurta toplandı. 2 defa transfer yaşadım olmadı maalesef. Bu arada gidip geliyorum tabi abd ye belli aralıklarla. O arada zaman geçip gidiyor.ben de aralığın 3 ünde yeni geldim yeniden başlamak için. tedaviye sıfırdan başlıycam.adetim gelsin diye bekliyorum hemen gidicem doktora. İzmirde tedavi görücem demişsiniz dikkatimi çekti tabiki hemen, nerde tedavi görüceksiniz sakıncası yoksa eğer tabi söyleyebilirmisiniz?ya da başladınızmı tedaviye?
Ben İzmir’de ARAL ÖZBAL a gidiyorum aslında mayıs ayında başladık tedaviye ama benim yumurta erken çatladı ilk tedavide sonra kist oldu ilaç kullandım ve ağustosta ilk opu oldu maalesef tek yumurta vardı oda döllenmedi ben biraz ara vermek istedim tedaviye çok strese girdiğim için tedavi olumsuz gidiyordu şimdi beklemedeyim . Ocak ayında Almanya’da oturum sürem doluyor o nedenle yeni oturumu alıp ondan sonra tedaviye devam edicem .

Sen nereye gidiyorsun ?? Bekleme süresinde saf arı sütü bal polen kullan yumurtanın kalitesinin artmasını sağlar .

Anladim tatlim ben baliktan nefret ederim ama tercihim hep cipuradan olur izgaraa
Ben balıksız yapamam, eşimide alıştırdım. Hamsiden başkasını ağzına sokmazdı. Evet çipura alabilirim, sabah çıkıp alayım. Şu ne yapsam derdi olmasa, gerisi önemli değil benim için. Yanınada salata ve mezeler, bitmiştir.
Teşekkürler hurişim, harikasın.:KK15::KK15:

Ben balıksız yapamam, eşimide alıştırdım. Hamsiden başkasını ağzına sokmazdı. Evet çipura alabilirim, sabah çıkıp alayım. Şu ne yapsam derdi olmasa, gerisi önemli değil benim için. Yanınada salata ve mezeler, bitmiştir.
Teşekkürler hurişim, harikasın.:KK15::KK15:
Ya bizde o dert hic bitmiyo bugün ne yapsam heleki misafir gelince daha bi özen veriyoz burda esimin arkadalati var bizi yemege aldi bikaci restorandaaaaaa:olamaz:sok oldum dedim bu ne dedi bunlar evlerine kimseye yemek yapmaz yuhhhh dedim

Ya bizde o dert hic bitmiyo bugün ne yapsam heleki misafir gelince daha bi özen veriyoz burda esimin arkadalati var bizi yemege aldi bikaci restorandaaaaaa:olamaz:sok oldum dedim bu ne dedi bunlar evlerine kimseye yemek yapmaz yuhhhh dedim
Oooo, bizim yemekler hiç bitmez. Üstelik arkadaşların eşleri benden özel siparişler isterler. Dışarda yemek işi banada garip geliyor, ama hanım çalışıyor ve çocuklu ise yapılabilir.

Oooo, bizim yemekler hiç bitmez. Üstelik arkadaşların eşleri benden özel siparişler isterler. Dışarda yemek işi banada garip geliyor, ama hanım çalışıyor ve çocuklu ise yapılabilir.
O ayri kiz burda cogu kapini acmaz acaba sende gidermisin diye kimse kimsenin evine girmis deil cogu Arkadaş kafede parkta bulusurlar

Saf arı sütü ve kestane balını tüketiyorum canım ben, poleninde bu yönde etkisi iyiyse onuda sipariş edeyim?
Kestane balı ağır gelmiyor mu ? Onu fazla yemek iyi değil diye biliyorum. Polen ve bal karıştırıl yiyorsun forumda bilgileri var bu üçlü işe yarıyor . Ben iki aydır zeytinyağında beklemiş kuru incir yiyorum ve çörek otu , bal ve tarçın yiyorum . Nette araştır istersen.

Arkadaşlar benim doktorum biesteron vermişti ama Almanya’da satışı yasak ve ilacım bitti . Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve Almanya’da tedavi olan arkadaşlar siz böyle bir ilaç kullanıyormusunuz ??

O ayri kiz burda cogu kapini acmaz acaba sende gidermisin diye kimse kimsenin evine girmis deil cogu Arkadaş kafede parkta bulusurlar
Hiiiiiiç benlik değil. Biz tatillerimizi bile birlikte geçiririz arkadaşlarımızla, yetiştirilme tarzından kaynaklı olabilir. Anneminde evi boş kalmazdı, ordan alışkınım sanırım.

Ben alsancakta israel aruha gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?
Aynı binada bir üst katta Aral Özal a gidiyorum . İsrael bey ve Aral bel bir dönem birlikte çalışıyorlardı . İsrael beye biz ulaşmaya çalıştık ama olmadı sonra Aral la başladık tesadüf bu yaa Aral eşimin bal dan dönem arkadaşı çıktı ☺️

Kestane balı ağır gelmiyor mu ? Onu fazla yemek iyi değil diye biliyorum. Polen ve bal karıştırıl yiyorsun forumda bilgileri var bu üçlü işe yarıyor . Ben iki aydır zeytinyağında beklemiş kuru incir yiyorum ve çörek otu , bal ve tarçın yiyorum . Nette araştır istersen.
Yok canım, önce arısütünü dil altı yapıyorum, birkaç dk sonra bir tatlı kaşığı kadar kestane balı alıyorum. Tamam canım, dikkate alacağım tavsiyelerini.

Ben İzmir’de ARAL ÖZBAL a gidiyorum aslında mayıs ayında başladık tedaviye ama benim yumurta erken çatladı ilk tedavide sonra kist oldu ilaç kullandım ve ağustosta ilk opu oldu maalesef tek yumurta vardı oda döllenmedi ben biraz ara vermek istedim tedaviye çok strese girdiğim için tedavi olumsuz gidiyordu şimdi beklemedeyim . Ocak ayında Almanya’da oturum sürem doluyor o nedenle yeni oturumu alıp ondan sonra tedaviye devam edicem .

evet maalesef oyle aksilikler cok geldi benim başıma da stresten uzak durmamız sart bizim özellikle. Çünkü zaten birer tane birer tane yumurta toplanıyor o da bu sekilde surprizlerle toplanamayabiliyor çok iyi anlıyorum ve biliyorum o duyguyu.ara vermen iyi olmus. Ocaktan sonra dinlemiş olarak gelip hemen baslarsın. Ben de surekli öyle yaıyorum. Bazı işlerden dolayı gittim gerci en son ben de. Omları halledip öyle geldim hem kafam rahat ıolucak şimdi. Hem de biraz uzun kalmayı planlıyorum bu sefer.bakalım nasıl ilerleyecek tedavim.

Back
X