Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynı binada bir üst katta Aral Özal a gidiyorum . İsrael bey ve Aral bel bir dönem birlikte çalışıyorlardı . İsrael beye biz ulaşmaya çalıştık ama olmadı sonra Aral la başladık tesadüf bu yaa Aral eşimin bal dan dönem arkadaşı çıktı ☺️
Aa cok iyiymiş esinin arkadası olması da. Evet aynı binadalar ben de tam onu diyecektim.

Arkadaşlar benim doktorum biesteron vermişti ama Almanya’da satışı yasak ve ilacım bitti . Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve Almanya’da tedavi olan arkadaşlar siz böyle bir ilaç kullanıyormusunuz ??
Suan almanyadasın o zaman dımı canım?ben de biosteron kullanıyorum ara ara. Ama amerikada var mesela bitince alabiliyorum.

Ayyyyy eveeeet şimdi gördüm yaaa yazıları :)) geç kaldım çoooooook sevindim ya inşallah güzel güzel geçer hamileliğin maşallah diyelim :anneadayı::KK200: çok sevindim,şükürler olsun
Sağol can m benim bende hala inanamıyorum bi de kan testi olsun bakalım ondan sonra içim rahat eder . Sonrasında da kese merakı peşine kalp atışları derken bu süreç bitmez :) tatlı heyacanlı stresli sıkıntılı bir dönem ama sonu hayırlı olsun diyoruz ne yapalım nasipse olur rabbim verir inşallah . Rabbim sizlerden nasip etsin inşalah kucaklarınızı doldursun inşalalh :KK200::anneadayı:

Sağol can m benim bende hala inanamıyorum bi de kan testi olsun bakalım ondan sonra içim rahat eder . Sonrasında da kese merakı peşine kalp atışları derken bu süreç bitmez :) tatlı heyacanlı stresli sıkıntılı bir dönem ama sonu hayırlı olsun diyoruz ne yapalım nasipse olur rabbim verir inşallah . Rabbim sizlerden nasip etsin inşalah kucaklarınızı doldursun inşalalh :KK200::anneadayı:
Amin canım inşallah :)) inşallah güzel güzel geçicek

Eki Görüntüle 2079465 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yahu hiç bildirim gelmemiş bana bende sanıyorum ki grupta hiç konuşulmamış :) yaa ben yine duramadım... Şuan bi idrar testi yaptım... Bugün çok çok fazlaca farklı ağrılarım oldu. Göğüslerimde kasığımda belimde. Valla eşimde uyudu erkenden bende boşluğu buldum ve yine yeniden yaptım. Fakat şimdiye kadar yaptıklarımın en belirgini siz ne diyosunuz ?
Canım benim öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim seni Can sıkıntısından sayfayı geri sardım okuyordum çünkü arada çok şey kaçırıyorum ki kaçırmışım seni . Seninle aynı gün transferimiz olmuştu . Seni merak ediyordum ne yaptın diye maşallah inşallah sonuç güzel devam eder . Rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun . Ama artık sakin sakin :) hayırlı uğurlu olsun inşallah

Günaydın kızlar
Biraz gerilere doğru gidip okudum da ne çok şey kaçırmışım herkesten bi habermişim . Kusuruma bakmayın olur mu bazen cevap bile vermemişim sayfaya giren ilk yabancıymışım bu arada Hurihuri2013 Hurihuri2013 @Dilan60 ikşniz varmışsınız ama tabi ben konuları takip edememişim . Merhaba demediklerin bile var kusura bakmayın lütfen . Ne telaş ne telaş yazdıklarımla kalmışım ama 10 katını evde atlattım . Neyseki hayırlısıyla herşey daha güzel olacak . Rabbim tüm isteyen anne ve babaların kucaklarını doldursun . Kızlar ben çok turşu severim az değil çok çerez gibi alır yerim okadar . Transfer sonrası neredeyse her akşam bi tabak biber turşusu yedim ve hiç kabız olmadım . Özellikle kabızlık benim en büyük sıkıntımdır . Tavsiyem olsun probiyotik özelliğinden dolayı sanırım baya faydasını gördüm . Keyifli muhabbetlerinize katılamıyorum . Kızım telefonu elime aldım mı deli oluyor . Bıyak şu tefonu aytık :))) diyip alıyor elimden . Ne cevap yazabiliyorum ne konuya hakim olabiliyorum. Tam bişey yazacağım anne bu ne hadi oyun oynayalım . Gelsene çişim geldi karnım acıktı hadi kalk lüffen anne lüffen diye beni damardan vuruyor . Çok konuştum sizi seviyorum iyili varsınız :KK200::halay:

Canım benim öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim seni Can sıkıntısından sayfayı geri sardım okuyordum çünkü arada çok şey kaçırıyorum ki kaçırmışım seni . Seninle aynı gün transferimiz olmuştu . Seni merak ediyordum ne yaptın diye maşallah inşallah sonuç güzel devam eder . Rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun . Ama artık sakin sakin :) hayırlı uğurlu olsun inşallah

Amin İnşaAllah canım... Hepimizinkini doldursun Rabbim. Sabrımın pekde tebrik edilcek bi yönü yok aslında ☺️ Çok sabırsız davrandım şu zamana kadar... Sabretmeyi beceremedim daha doğrusu ama olsundu ☺️☺️

Sen ne yaptın canım? Ne durumdasın. Varmı gelişme ?

Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim :KK61:

Aaa kaçırmışım canım bak bunu.... Hayırlı olsun ya inşaAllah kan testindede yüksek değerleri görürsün canım. ❤️ ❤️
Bende dün gece ve bu sabah yaptım tekrardan bendede bu şekilde çıktı...
ama sen 5. Gün transferiydi sanırım değil mi? Sen kesin gebesin Allahın izniyle inşaAllah. Ama benim işte 2. Gün transferi olduğu için içimde bi burukluk var olmayabilir belki diye bilemedim... Hayırlısı olsun daima hepimiz için.. Kan tahlili ne zaman senin ?

Back
X