- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.941
Heeeeeee sen cezalısınnnnnn eeee dönüşün muhteşem olurrrr bebişimmmmKırmızı kart cezası devam ediyor, adam maç dışı 2 gün daha
Iyi o zaman çok korkarım da iğneden. :))bende var canım ama 1 tane baştaki gibi günde 3 iGne değil :)))
İşte herkes farklı tedavı uyguluyo canımbende de band yerine iGne ama östrojen mis band bana vermedi sadece progesteron
Hangi diziymiş o boncuk gözlümbenim ki evde de dizi bakıyor
kendi dizimi de izleyemiyorum:)) perşembe kaçırdım izleyim dedim izletmedi
Ahhhhhh canımmmmm iğnelerle arkadas olcan hazır olIyi o zaman çok korkarım da iğneden. :))
Ahhh canımmm, alışacaksın iğnelere. Belkide kendi kendine yapacaksın, hemde her gün.Iyi o zaman çok korkarım da iğneden. :))
Basa gelen çekilir artık mecbur yapıcaz.Ablam iğneden çok korkardı küçükken aşıdan hep kaçardı hamile kalınca kan pıhtılaşması için dokuz ay hep iğne yapardı. Diyo kaçmanın cezası. :))Ahhhhhh canımmmmm iğnelerle arkadas olcan hazır ol
Bi defa catlatma iğnesi yaptım ucu çok inceydi hiç acımadı korktuğum gibi değil di bunlarda aynı mi .Ahhh canımmm, alışacaksın iğnelere. Belkide kendi kendine yapacaksın, hemde her gün.
Aynen canım benim:)Basa gelen çekilir artık mecbur yapıcaz.Ablam iğneden çok korkardı küçükken aşıdan hep kaçardı hamile kalınca kan pıhtılaşması için dokuz ay hep iğne yapardı. Diyo kaçmanın cezası. :))
Son ay zaten, herüfüm yine uzunca bir süre cezalı olacak önümüzdeki ay.Heeeeeee sen cezalısınnnnnn eeee dönüşün muhteşem olurrrr bebişimmmm
Evet canım benzer hepsıBi defa catlatma iğnesi yaptım ucu çok inceydi hiç acımadı korktuğum gibi değil di bunlarda aynı mi .
Ayyyyy benım bebişlerım gelsın kocam tv tlf askı var yeterSon ay zaten, herüfüm yine uzunca bir süre cezalı olacak önümüzdeki ay.
Iyi rahatladım.Evet canım benzer hepsı
Ayyyyy benım bebişlerım gelsın kocam tv tlf askı var yeter
Her kontrol de üç tüp kan alıyolar canımıniçiIyi rahatladım.
Çünkü korkuyordum yapmaya sonra cesaret edip yaptım hiç hissetmedim acımadı bile .Kan falan aldırınca cok acıyor kolum hep morarıyor ondan korkuyorum .
Şimdide her gittiğim de alıyorlar.Her kontrol de üç tüp kan alıyolar canımıniçi
Yaaaa bebeğim yoğun bı tedavı baslıcak hertürlü ilac iğne fıtıl var kendını hazırla korkma cünkü agrılı bişey yok opu bıtınce ağrı var o kadarŞimdide her gittiğim de alıyorlar.
Yok hazırladım kendimi herşey e acıya da dayanikliyim .opu den sonrada ne kadar olabilirki her ay adet olunca yerlerde kıvranıyorum onun kadar olamaz.Bebise giden yolda herşeye razıyız.Yaaaa bebeğim yoğun bı tedavı baslıcak hertürlü ilac iğne fıtıl var kendını hazırla korkma cünkü agrılı bişey yok opu bıtınce ağrı var o kadar
Aynen canım adet sancısı gıbı yanı dayanılmaz bısey yokYok hazırladım kendimi herşey e acıya da dayanikliyim .opu den sonrada ne kadar olabilirki her ay adet olunca yerlerde kıvranıyorum onun kadar olamaz.Bebise giden yolda herşeye razıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?