- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.921
Hamarat hatunnnn baska oluyooo Masallah:) bende yedım yenı oturuyom beklemeye devam canımıniçi kız tedavının önü cok hareketli su bekleme dönemi cok sıkıcıııııBen burdayım. Yemeğimi yedim mutfagimi temizledim geldim.Nasilsin ablamm.
Gelllll kızzzzzzzbende yenı yedım canımıniçi bişey sorcam fıtıller senınde günde üç müydü canım
Sonu güzel olacak inşallah .Hamarat hatunnnn baska oluyooo Masallah:) bende yedım yenı oturuyom beklemeye devam canımıniçi kız tedavının önü cok hareketli su bekleme dönemi cok sıkıcııııı
Görümcem gelmiş, çaya çağırdılar üst kattaydım. Baktım kimse yazmıyor, dedim kocişleri evdedir meşgul etmiiiim.Bızımmmm kızlarrrr nerdesınız bakimmm bekleme bıttı benı yanlız bıraktınız ağlarım vallahhhh
Igneler transferden sonra da mi var .aynen 3 fitil 2 tane koyuyorum bide akşam igne yapıyorum :)))
Beniiii kocaaaa ne etsınnn hiçbi işe yaramıyom kiiiiiiGörümcem gelmiş, çaya çağırdılar üst kattaydım. Baktım kimse yazmıyor, dedim kocişleri evdedir meşgul etmiiiim.
Beniiii kocaaaa ne etsınnn hiçbi işe yaramıyom kiiiiii
Benim bant var iğne yok canım kızarmıs tavuk gıbı oldu ama altııııaynen 3 fitil 2 tane koyuyorum bide akşam igne yapıyorum :)))
Bende yok canım fıtıl var bıde göbek bantlarııııIgneler transferden sonra da mi var .
NiyekiiiiiiiiiiiiiiiiiBen sanki yarıyor muyum
İşallah işallah işallah:)Sonu güzel olacak inşallah .
Güzel şeyleri beklemek de güzel.
Benim bant var iğne yok canım kızarmıs tavuk gıbı oldu ama altıııı
Bant ne için veriliyor.Bende yok canım fıtıl var bıde göbek bantlarıııı
Kırmızı kart cezası devam ediyor, adam maç dışı 2 gün dahaNiyekiiiiiiiiiiiiiiiii
Igneler transferden sonra da mi var .
Benimde bantlar 12 hafta devam etcek gebelık olursa canımıniçi fıtıllerdebandı bilmiyorum bana vermediler
günde 6 tane fitil toplamda bide progesteron iGne
gebelik belli olunca bile olabilirmis iGne devam düşükten korumak için
Östrojen hormonu canım o bant.Bant ne için veriliyor.
Görümcem gelmiş, çaya çağırdılar üst kattaydım. Baktım kimse yazmıyor, dedim kocişleri evdedir meşgul etmiiiim.
Canım östrojen hormonu salgılıyor rahımı düzenliyomuşşşşBant ne için veriliyor.
Benimde bantlar 12 hafta devam etcek gebelık olursa canımıniçi fıtıllerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?