Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yakalandınız :sopa:
Yeter ki rahat ol, ve mümkün olduğunca kafanı başka şeylerle oyala, öyle çok daha rahat geçiyor emin ol. Herşey güzel olacak Allah’ın izni ile.:KK54:
Ben yeni yeni hayata döndüm, kendimi toparlayana kadar çevremdekilerden uzak kalmayı tercih ettim. İyiki de böyle davranmışım, daha rahat atlattım diyebilirim, kendi kendime kalmak bana iyi geldi.
Iyi ki yakaladandik canim, senden haber almak iyi oldu. Cevredekiler anlayissiz olabiliyor canim , cok iyi etmissin. Sen gercekten cok azimli bir arkadassin hissettigim kadari ile. Bu yolda bebisimize kavusana kadar yoluza devam edecegiz canim, yilmak yok. Insallah basliyacagin tedavi olumlu sonuclanacak.

Iyi ki yakaladandik canim, senden haber almak iyi oldu. Cevredekiler anlayissiz olabiliyor canim , cok iyi etmissin. Sen gercekten cok azimli bir arkadassin hissettigim kadari ile. Bu yolda bebisimize kavusana kadar yoluza devam edecegiz canim, yilmak yok. Insallah basliyacagin tedavi olumlu sonuclanacak.
İnşallah canım, Rabbim bizim için ne yazdıysa yaşayacağız, yeterki yorulsakta bırakmayalım kendimizi ve inancımızı. Ben inanıyorum ve hissediyorum olacak.

yok ben korkmuyorum kizzzz sadece çok heycanliyim :))
bi an önce günler geçsin de bakalım sonucu ne olacak
ikimizdw güleriz sonunda inş
tabi tek ikimiz değil isteyen herkez :))))
Amin canim ya ben hic narkoz almadim hayatimda korkum canim acimasi deil hic bilmediginden korkar xa insan öle bisey yoksa bende istiyorum hemen olsun bitsin :) heycanin zaten teeeeeee buraya kadar hissediliyo:) ayyyy isallah müjdelerle devam eder bu heycanin arkadsim:KK19:

İnan en kolayı yumurta toplama, bir uyuyup uyanıyorsun her şey bitmiş. :KK68:
Buna stres yapıp, büyüyecek olan yumurtalarını etkileme derim, yaşayıp tecrübe etmiş biri olarak:KK20:
Tamam canim benim sen dersinde yapmam mi hic :) ama bak o güne kadar beni motive etmeniz lauimki yeniyim bu korkuyu canim arkadasim

Amin canim ya ben hic narkoz almadim hayatimda korkum canim acimasi deil hic bilmediginden korkar xa insan öle bisey yoksa bende istiyorum hemen olsun bitsin :) heycanin zaten teeeeeee buraya kadar hissediliyo:) ayyyy isallah müjdelerle devam eder bu heycanin arkadsim:KK19:

ben saymadım kac kez yedim narkoz
bunyem alışkın
bendeki tek sıkıntı haftaya hafta başı dedi günü belli degil ama transfer çok kafamı karıştırıyor nasıl yatacam 10 gün :))))

ben saymadım kac kez yedim narkoz
bunyem alışkın
bendeki tek sıkıntı haftaya hafta başı dedi günü belli degil ama transfer çok kafamı karıştırıyor nasıl yatacam 10 gün :))))

10 gün müüü doktorunmu dedi 10 gün yatman gerektigini? Ertesi gün istedigin herseyi yapabilirsin demislerdi. Hatta baska bi forumdan bi arkadas tatile gitcek dag tepe gezmeye :)

Hurihuri2013 Hurihuri2013 yaw canicim belirti yasasin su kiz artik diye nekadar enerji yolladin :) kasiklarim agriyo. Birsürü yemek yedim midem yine sanki bos gibi hep ac bi garip :) kasiklarim igne gibi batiyor. Allahim hayirlisini nasip etsin insallah...

10 gün müüü doktorunmu dedi 10 gün yatman gerektigini? Ertesi gün istedigin herseyi yapabilirsin demislerdi. Hatta baska bi forumdan bi arkadas tatile gitcek dag tepe gezmeye :)

yok kız ben kendi kendime 10 gün izin verdim kendime bişeyle ugrasmicam
eğlenecek neşeli şeyler yapmayı düşünüyorum kafama göre takilcam yatıcam kalkicam

Sendede varmı korku ben encok yumurta toplamadan korkuyorum heralde aglayarak gırcem ogün:KK61:
Canım ya korkma o da çok duygusal bi an itiraf edeyim opuya girdiğimde ağlamaya başlayınca doktorum eşini çağırın dedi . Eşim geldi destek olmak için . Allahım oluşan çıktım patladım resmen sedyede hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bi tuhaf oldum . Eşim doktoru çağırdı panik oldu. Doktorum geldi seviyor okşuyor saçımı sevdi ya Allah'ın yahudisi Tesadüfen doktorum yahudiydi. Opu için verilen ilaç yapıyormuş bu ağlamayı vücut rahatladığı için sanırım . Her anımız unutulmaz tadını çıkart .

Mrblar öncelikle Rabbim herkesi hayırlı anne baba eylesin sonrada hayırlı evlatlar versin....bende almanyada 2.kez tüp bebek deniyorum ...Ilk denemede 5 günlük 1 tane embryo denedik...Transferden hemen sonra kalk git hiç kısıtlama yok dediler.Rahim bölgemde sürekli bi kasılma hissediyordum...Neticede 9.gün kanama ve negatif...Şimdi ise çarşamba veya perşembe transfer olacak inş ops den sonra hâlâ iğne vurunuyorum çok can yakıcı iğne karnım mosmor...tezgâha deydiremiyorum karnımın acısından yemek yaparken....Benimle aynı zamanda transfer olacak arkadaşlar varmı?????

Back
X