Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

:KK60:cok güzel sonuc alacaksin ben buna inaniyorum. bize verdigin o güzel duygularin karsiligini rabbim sana vericek, hemde minnak elli bi bebekle insallah :KK54:
Ağlarım bakkkkkk ayyyyyy cok teşekkürler şeker kız güzel annee:) o güzel dıleklerın duyguların için cok teşekkür ederım:) allahım duysun duanı sesını :)

Ben yaşımdan dolayı heralde heycanımı cok yansıtamıyorum daha cok içimdeki o bastırılmiş evlat sevgısıyle herkese sarılmaya çalışıyorum bazıları aşırı pozıtıf buluyo beni ama inan bu tedavıler bu sorun insanı okadar yanlızlastırıyokı senınle aynı sorunu yasayan bırını bulunca ona sarılmak ıstıyosun üzülme dıyıp sarılmak istiyosun cünkü onun hissettıklerını kendı yğreğinde bedenınde bırebır yasıyosun dedıgın gıbı hepsının adına sevınıp heycan duyuyosun onları dınledıkce kendın üçin sabırsızlanıyosun :) evet arkadasım senınle aynı duyguları paylaşıyorum bende :):KK19:
Yaş konusunda bende az değilim canım, 36 olmama 10 gün kaldı.:KK54::KK19::KK17:

Iyiyim canim klinige gisiyoruz kan vermeye. Progesterone degerine bakacaklar. Sen nasilsin? Dun yoktur buralarda.
Hadı işallah hersey yolundadır allahın izniyle:) evet canım misafir vardı yemekle uğrastım baya oturdular onlar gıttıkten sonra bıde temizlik yaptım gece takıntılıyım ben uyuyamam cok gec olmuştu sadece okudum yazamadım:)

Kızlar yarın mevlid kandili bırbırımıze bol bol dua edelim Ben hepimiz için bol bol dua edıcem belki unutmussunuzdur hatırlatıyım istedım canlarım:) lütfen yanlış anlamayın yurtdışında olunca hersey unutuluyo türkiyede ki gibi deil dolu dolu yasayamıyoruz burda herseyi:)

cok güzel birsey yaptin, unutmustum, daha gecenlerde annem söyledi ama aklimdan cikmis. Sagol canim :KK19:

cok güzel birsey yaptin, unutmustum, daha gecenlerde annem söyledi ama aklimdan cikmis. Sagol canim :KK19:
Ne dıcem sana ben her senle ilgili düşünsem senın cadı kızın nasıl bakim dıyom içimden sonrada kendı kendıme daha belli deil delimisin dıyıp durduruyom kendımı :) anlıcagın pembişmi pembiş tatlı bı cadın olcak gıbı geliyo bana allahın izniyle:)

Merhaba kızlar nasılsınız
Yen'i gelenler hoşgeldiniz
Ben bugün kan verdim eco yapıldı . Bu akşam ovitrelle vurulacağım çatlatma iğnesini . Cuma günü kan vereceğim ondan sonra belli olacak transfer muhtemelen Çarşamba veya Perşembe olur .
Uykudan alamıyorum kendimi gece temizlik yapıyorum gündüz uyumak istiyorum.

anladim canim, insallah bu sefer tutunur ve kizina kardes ve hatta kardesler gelir :)
Amin cnm Allah razı olsun....Hayirli
Merhaba kızlar nasılsınız
Yen'i gelenler hoşgeldiniz
Ben bugün kan verdim eco yapıldı . Bu akşam ovitrelle vurulacağım çatlatma iğnesini . Cuma günü kan vereceğim ondan sonra belli olacak transfer muhtemelen Çarşamba veya Perşembe olur .
Uykudan alamıyorum kendimi gece temizlik yapıyorum gündüz uyumak istiyorum.
Yaşasın aynı gün transfer olacak sonucu heycanla bekleyip paylaşacağım birini buldum....Benimda perşembe transfer haydi hakkımızda hayırlısı

Ne dıcem sana ben her senle ilgili düşünsem senın cadı kızın nasıl bakim dıyom içimden sonrada kendı kendıme daha belli deil delimisin dıyıp durduruyom kendımı :) anlıcagın pembişmi pembiş tatlı bı cadın olcak gıbı geliyo bana allahın izniyle:)

ben pembisini mavisini hepsini istiyorum :) yeterki saglikli olsun ve kucagimda olsun :) kizim olursa cok cadi olur, oglum olursa cok cesur olur :D böyle diyorum hep ama tabiki hayirlisi :)

ben pembisini mavisini hepsini istiyorum :) yeterki saglikli olsun ve kucagimda olsun :) kizim olursa cok cadi olur, oglum olursa cok cesur olur :KK70: böyle diyorum hep ama tabiki hayirlisi :)
Hakkında hayırlısı canım:) saglıcakla kucagna alda kız erkek farketmez allahın izniyle az kaldı deme kontrole

merhaba guzel anne adaylarimm

turkiyeden misafirim var pek elime telimi alamıyorum
bugün çatlama iğnesi yaptım 1 saat önce
perşembe günü de toplama işlemi olacak
heyecanım dorukta
sizler nasilsiniz fıstıklar:)))

bu arada beni düşünmen çok tatlı Hurihuri2013 Hurihuri2013 :)))

heyecanım dorukta

İyi olmana cok sevındım yarın kandil bol bol dua etcez tatlım işallah hersey yolunda gıtcek allahın izniyle bol bol müjdelerle sevıncez işallah:)

Amin cnm Allah razı olsun....Hayirli

Yaşasın aynı gün transfer olacak sonucu heycanla bekleyip paylaşacağım birini buldum....Benimda perşembe transfer haydi hakkımızda hayırlısı
Slm canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun . Ben kedi hesaplarıma göre Perşembe dedim canım genelde ovitrelle vurulduktan bir kaç gün sonra transfer oluyorum o da en fazla 8. Gün oluyor . Nerde tedavi oluyorsun . Bu stresli süreçte siz olmasanız zaten kolay geçmez . Ailemden yakın çevremden kimse bilmiyor yıllardır tüp bebek yaptığımızı . Ne yaşadığını duygularını anlamayacak insanların bilmesinde mana YÖK diye düşünüyorum . En iyi biz anlarız birbirimizi

heyecanım dorukta

kolay gelsin canım b nede bugün çatlama iğnesini yaptım ilk defa kendime iğne yaptım mecbur kaldım onu da yaşadım ya tamam artık Bende yumurta toplama işlemi olmadan bir kaç gün sonra transfer oluyor . Döllenmeden sonra en geç 5. Günü transfer edilirsin herhalde . Hayırlısı inşallah

Back
X