Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar Gunaydin. yasminsay yasminsay canim Turkiye ile bizim aramizda 8 saat fark var. mecbur 7.30 da uyaniyorum igne icin. Turkiye saatine gore 3.30 oluyor. Siz yazisin ben uyandigimda hepsini okuyorum. Hurihuri2013 Hurihuri2013 san katiliyorum B bebekborn konusunda. O cok soyledi belirtim yok diye. Bebis annesine ben burdayim diyor .

bugün cok kötüydüm kizlar, isyerinde duramadim, hep disari ciktim, nefes alamiyorsun o bulantiyla. kötüymüs, belirtileri geri alin :D

inanmicaksin ama daha aileler felan bilmiyo durumu, esime dedim hem lahmacun hemde köfte istiyor canim :KK70: annemden caktirmadan isticem :KK70:
Ayyyyy afedersin tatlım kıyamam bende söledım canın cektı gel kız yapım sanaaaa varya cok güzel yapıyom ıkısınıde hakkını helal et senle uğraşmayı sevdığımden yazdım canım benim yaa

ya uyudum aslında ama kendimdeydim herşeyi duydum konuştum doktorla
tamamen uyutmadi yani
sakinleştirici bi iğne yaptılar ben uyuşunca başladılar ama cabuk geçti
yarını bekliyorum heycanla kaç tane döllendi diye :)))
bende tahminimi söyleyim: 16dan 11 döllencek ve 11ide güzel kalitede olcak :)

Ayyyyy afedersin tatlım kıyamam bende söledım canın cektı gel kız yapım sanaaaa varya cok güzel yapıyom ıkısınıde hakkını helal et senle uğraşmayı sevdığımden yazdım canım benim yaa

yerim ya seni, keske yakinda olsanda gelsem hemenciiiikkkkk :KK60: hemde bakardin belirti varmi yokmu diye :D

hadi hayırlı olsun canim ya ilk adım atıldı desene
ben coook iyim yaa ne sancı ne kanama
sadece verdikleri sakinleştirici hala etkisi geçmesi sersem gibiyim :))))
Allah razı olsun canım benim:) darısı bana senın gıbı iyi geçer işallah benımkıde :) sabah güzel haberler alırsın işallah canım benım:)

Back
X