Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Esin ne iş yapıyor canım özel deilse....... aksamları gec geliyo anladığım kadarıyla ..ben de tv izliyom kocam da lap topun basında bakim dedım bızım hatunlar ne edıyo
Eşim özel bir fabrikada 3 vardiyalı sistemde çalışıyor canım. Sistemde şöyle 08-16, 16-24, 00-08. Bu hafta 16-24 saatlerinde çalışıyor.

Eşim özel bir fabrikada 3 vardiyalı sistemde çalışıyor canım. Sistemde şöyle 08-16, 16-24, 00-08. Bu hafta 16-24 saatlerinde çalışıyor.
Ayyyy canım yanlıx kalıyon sende napcan adamlar ekmeğnin pesınde allah işlerını rast getırsın kuvvet versın:) insaat var dıyodun bıde senmı uğrasıyon canım

@Dilan60 canım, transferin 3. gününden sonra sık olmamakla birlikte, hızlıca ayakta ve ılık su ile duşunu alıp çıkıyorsun. Mümkünse saçını eşin az şampuanla hemencecik yıkasın, fazla deterjan ve kozmetik ürünleri ile muhattap olma bir süre.

Ayyyy canım yanlıx kalıyon sende napcan adamlar ekmeğnin pesınde allah işlerını rast getırsın kuvvet versın:) insaat var dıyodun bıde senmı uğrasıyon canım
Hamdolsun bu günümüze canım. İnşaat çatı katı yaptırıyoruz, eşim ve kayınpederim ilgileniyor ustalarla. Ben arada kontrol ediyorum. Altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidemlerle.

hadi hayırlı olsun canim ya ilk adım atıldı desene
ben coook iyim yaa ne sancı ne kanama
sadece verdikleri sakinleştirici hala etkisi geçmesi sersem gibiyim :))))

Benim toplama islemi sabah 9 gibiydi, 11de eve geldim 12de bir uyumusum o sersemlikle uyandigimda dahada sersemdim 18:30du. Iyice bi uyuyarak atiyorsun canim onu. Bol bol su icmelisin

Hamdolsun 12 senelik gelinleriyim, hiç münakaşa veya laf dalaşımız olmadı. Sen anne gibi, onlarda evlat gibi gördüğü sürece sorun yaşanmıyor. Bir sorun varsa açıkça konuşur çözeriz.

Örnek iliski desene :) ne güzel, malesef herzaman öyle kolay olmuyo iliskiler...almanlara bakinca ne güzel diyorum en sorunsuz insanlar o konuda herhalde

Acıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canım
Tek taraflı olmaz ki bu işler canım. Ben şanslıyım, onlarda şanslı:KK70:12 senedir torun verememiş olsakta.

Tek taraflı olmaz ki bu işler canım. Ben şanslıyım, onlarda şanslı:KK70:12 senedir torun verememiş olsakta.
Aaaaaa öle deme tabıkı cok şanslılar ama torun konusu allahın emri senle ne alakası var bi düzüne cocuk verip kaynanasını evinin eşiğinden sokmuyanlar var anan baban vıcdanlı evlat yetıstırmiş canım

Acıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canım
O etkiler sonralarda yumurtalıklarda hissedilecek canım. Sen şimdi yanma hissiyatı ile cebelleşiyorsun. Sanki yumurtalar hareket ediyor gibi oluyor bazen ve hep bi yumurtalığını dolu hissediyorsun. Tabi bunları genelde iğnenin 7. gününden sonra hissediyorsun.

Aaaaaa öle deme tabıkı cok şanslılar ama torun konusu allahın emri senle ne alakası var bi düzüne cocuk verip kaynanasını evinin eşiğinden sokmuyanlar var anan baban vıcdanlı evlat yetıstırmiş canım
Allah razı olsun canım. Öyle tabiki, ama az kaldı hissediyorum. Gözlerimizdeki ışık daha da parlayacak.

Sanırım farenjit oluyorum, bir adaçayı gargarası yapıp uyuma vakti.

Öpüyorum sizi kızlar, sabaha görüşürüz hayırlısıyla. Hayırlı geceler.:KK25::KK68:

Back
X