- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
@Dilan60 canım ben ıkı gün sonra ılık suyla dıye bılıyorum tabı deneyimli arkadaslar daha ıyı bılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim özel bir fabrikada 3 vardiyalı sistemde çalışıyor canım. Sistemde şöyle 08-16, 16-24, 00-08. Bu hafta 16-24 saatlerinde çalışıyor.Esin ne iş yapıyor canım özel deilse....... aksamları gec geliyo anladığım kadarıyla ..ben de tv izliyom kocam da lap topun basında bakim dedım bızım hatunlar ne edıyo
Ayyyy canım yanlıx kalıyon sende napcan adamlar ekmeğnin pesınde allah işlerını rast getırsın kuvvet versın:) insaat var dıyodun bıde senmı uğrasıyon canımEşim özel bir fabrikada 3 vardiyalı sistemde çalışıyor canım. Sistemde şöyle 08-16, 16-24, 00-08. Bu hafta 16-24 saatlerinde çalışıyor.
Hamdolsun bu günümüze canım. İnşaat çatı katı yaptırıyoruz, eşim ve kayınpederim ilgileniyor ustalarla. Ben arada kontrol ediyorum. Altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidemlerle.Ayyyy canım yanlıx kalıyon sende napcan adamlar ekmeğnin pesınde allah işlerını rast getırsın kuvvet versın:) insaat var dıyodun bıde senmı uğrasıyon canım
Nasıl anlasabılıyonuzmu canımHamdolsun bu günümüze canım. İnşaat çatı katı yaptırıyoruz, eşim ve kayınpederim ilgileniyor ustalarla. Ben arada kontrol ediyorum. Altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidemlerle.
Hamdolsun 12 senelik gelinleriyim, hiç münakaşa veya laf dalaşımız olmadı. Sen anne gibi, onlarda evlat gibi gördüğü sürece sorun yaşanmıyor. Bir sorun varsa açıkça konuşur çözeriz.Nasıl anlasabılıyonuzmu canım
Ne güzel allah bozmasın canımnm:)Hamdolsun 12 senelik gelinleriyim, hiç münakaşa veya laf dalaşımız olmadı. Sen anne gibi, onlarda evlat gibi gördüğü sürece sorun yaşanmıyor. Bir sorun varsa açıkça konuşur çözeriz.
Amin canım, cümlemizinkini inşallah.Ne güzel allah bozmasın canımnm:)
hadi hayırlı olsun canim ya ilk adım atıldı desene
ben coook iyim yaa ne sancı ne kanama
sadece verdikleri sakinleştirici hala etkisi geçmesi sersem gibiyim :))))
Hamdolsun 12 senelik gelinleriyim, hiç münakaşa veya laf dalaşımız olmadı. Sen anne gibi, onlarda evlat gibi gördüğü sürece sorun yaşanmıyor. Bir sorun varsa açıkça konuşur çözeriz.
Acıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canımHurihuri2013 alooooo hatuncum anlat bakalim ilk ignemiz nasildi?
Evet, etrafımda çok fazla kötü tecrübeler var. Rabbim kimsenin dirliğini, birliğini bozmasın.Örnek iliski desene :) ne güzel, malesef herzaman öyle kolay olmuyo iliskiler...almanlara bakinca ne güzel diyorum en sorunsuz insanlar o konuda herhalde
Tek taraflı olmaz ki bu işler canım. Ben şanslıyım, onlarda şanslıAcıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canım
Aaaaaa öle deme tabıkı cok şanslılar ama torun konusu allahın emri senle ne alakası var bi düzüne cocuk verip kaynanasını evinin eşiğinden sokmuyanlar var anan baban vıcdanlı evlat yetıstırmiş canımTek taraflı olmaz ki bu işler canım. Ben şanslıyım, onlarda şanslı12 senedir torun verememiş olsakta.
O etkiler sonralarda yumurtalıklarda hissedilecek canım. Sen şimdi yanma hissiyatı ile cebelleşiyorsun. Sanki yumurtalar hareket ediyor gibi oluyor bazen ve hep bi yumurtalığını dolu hissediyorsun. Tabi bunları genelde iğnenin 7. gününden sonra hissediyorsun.Acıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canım
Allah razı olsun canım. Öyle tabiki, ama az kaldı hissediyorum. Gözlerimizdeki ışık daha da parlayacak.Aaaaaa öle deme tabıkı cok şanslılar ama torun konusu allahın emri senle ne alakası var bi düzüne cocuk verip kaynanasını evinin eşiğinden sokmuyanlar var anan baban vıcdanlı evlat yetıstırmiş canım