- Konu Sahibi Hurihuri2013
Pek iyi degildim canim. Dün sancim coktu, karnim cok agridi, bisi oldu diye cok korktum kanamam felan gelcek diye. Sabahda bi buöanti basladi aksama kadar yataktan cikinca bayilcal gibiydim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam ya annenlere felan desen gelse yada sen bırılerının yanına gıtsen baksalar sana tatlım olmazmı ilk aylar böle zor olur sonra düzelir tatlim ya gel ben bakim sana tatlım kimsen yoksa:) artı ne olursa olsun yemek yıceksın sonrasında kusabılırsın ama bişeyler mideye inmeliki vıtamın alasın zorla kendını olurmu bol bol su içmeyide unutmaPek iyi degildim canim. Dün sancim coktu, karnim cok agridi, bisi oldu diye cok korktum kanamam felan gelcek diye. Sabahda bi buöanti basladi aksama kadar yataktan cikinca bayilcal gibiydimsimdi biraz kendime kendime geldim. Hic birsey yiyemedim edemedim. Esim anca zorla kuru ekmek ve cay. Hep böyle olursa napcam ben
![]()
Ben hala inanamiyorum. Kan testini gormeden de inanamiyacagim. Bugun 7. Gunum du , dun aksam ruyamada devamli test yapiyordum positif ti. Dun sabah yaptim malesef negatif oldu. Sabah gittim erken gosteren pahali testten ve ucuz olandan aldim. Cok sukur ikisi de de positif.
Napıyım canım sızlerle aile gıbı olduk elsikliğnizi hissediyorum merak ediyorum:)
Kıyamam ya annenlere felan desen gelse yada sen bırılerının yanına gıtsen baksalar sana tatlım olmazmı ilk aylar böle zor olur sonra düzelir tatlim ya gel ben bakim sana tatlım kimsen yoksa:) artı ne olursa olsun yemek yıceksın sonrasında kusabılırsın ama bişeyler mideye inmeliki vıtamın alasın zorla kendını olurmu bol bol su içmeyide unutma
Ben agladım o benim ilk yol arkadsım ve bız bıtbırımıze tutunarak ilerledık o sonucunu aldı allahıma bin şükür banada umut oldu halada anlatırken içim dolu dolu oluyo ben herkese cok sevınıyorum cünkü bu cok zor bişey allahım kimseyı eksık bırakmasın bende iyiyim şükür pazartesı termin bakalım neler olcak bu arada iyi ol seker kız olurmu bebişimizede bişey olmucak annesıne pıt pıt dıye seslencek işallah salı günü kalbi:)Biz daha ailelere söylemedik :) ilk önce bebisin kalbini duymak istiyorum. Ondan kimseyi cagiramiyorum ama sagolsun esim hep yanimda duruyo. Ama kimse bisi yapamiyorki yiyorum fena seylerde canim cekiyo, kusamiyorumda ben. Anca migden sallaniyo. Doktora sordum daha iyi cikarmadigin dedi. Kuru tatsiz tuzsuz seyler ye dedi. Ekmek felan yiyorum bende. Az az :) gecicekk bunlarda gecicek. Sen nasilsin canim? Benim hala dilana sevincim var cok mutlu oldum
Cok tesekkur ederim canim. YapmazmiyimCoooook sevindim. Tebrik ederim canim. Nekadar mutlu oldum 6. günde bazilari cok hafif positiv oluyo. Ama seninki 7. gün icin cok iyi positif, benim 7. gün daha acikti. Ve sana tavsiyem bundan sonra hergün yap :))) bende kolleksiyonu var. Hatta kan testinden sonrada yaptim sirayla git gide koyulasiyor. Hatta testlerim online shoptan sanirim sizin ordan geliyo OneStep markasi amazondan aliyorum :))
İşallah ikiz olurda senın bütün enerjını alırlar:) anam bana hep öle beddua eder işallah iki üç burden olurda yetiş anam dersın bana der hep :) olcak canım arkadaşım ben inanıyorum allahım hepimize yardım etcek ve olcak sende müjde vercen bıze allahın izniyle:)B bebekborn Allah yardımcın olsun canim ilk aylar zor evet umarım bi an önce atlatırsın
DilanBoran
canım iyi sen yapmışsın ben yapmicam öyle karar verdim negatif çıkarsa çok kafama takarım
umarım herşey yolunda gider ve kalp atışlarını da duyarsın bebişim
Hurihuri2013 Allah razı olsun dediğin gibi aile olduk yoldaş olduk
bide hepimiz hamiş olursak oooo degmeyin keyfimize![]()
Tatlım senın ikiside tuttuysaaaaaaaaaaCok tesekkur ederim canim. YapmazmiyimHurihuri2013 un de daha once dedigi gibi kendimi tatmin edene kadar yapacagim. O kadar cok negatif gordum ki , suan positif gordugume dahi inanamiyorum. Once erken gostereni yaptim bugun daha sonra ucuz olani yaptim onda da gorebilmek icin. Sana da gecmis olsun canim. Kendini kotu hissediyorsan is yerinden bir hafta izin alip dinlen istersen. Dinlenme iyi gelebilir.
inş yaaa ben çok istiyorum.Rabbim ikiz nasip etsinİşallah ikiz olurda senın bütün enerjını alırlar:) anam bana hep öle beddua eder işallah iki üç burden olurda yetiş anam dersın bana der hep :) olcak canım arkadaşım ben inanıyorum allahım hepimize yardım etcek ve olcak sende müjde vercen bıze allahın izniyle:)
Masallah bıde göbek atmış bizim kız kim tutar senibugün akşam yakin bi aile dostumuzun kızı evlendi
sözüm vardı düğününde inş olacağım diye
sancılara ragmen gittik hatta iki de göbek attım
bir çok es dost gördüm ve çok komik beni gören bebisler nasıl iyiler mi diye karnımı sevdi ve bi kişi degil bir kaç kişi
tabi şuan da tedavi de olduğumu bilmiyorlar şok geçirdim henüz yok felan dedim güldüm
herkez hamile olduğumu sandi
tabi ilaçlar iğneler baya göbek yaptı ve ben normalde çok zayıf biriydim birden kilolu görünce hepsi çok tatlıydı bi çoğu dua etti yokmuş ama inş olur diye :)))
heyt bee tutana aşk olsunMasallah bıde göbek atmış bizim kız kim tutar seni![]()
Kizlar beni aglatacaksiniz simdi. Insallah senin de burda mutlu haberini alacagiz canim. Sen basladigim gunden beri hep bana positif dusuncelerinle destek oldun. Cok tesekkur ederim canim.Ben agladım o benim ilk yol arkadsım ve bız bıtbırımıze tutunarak ilerledık o sonucunu aldı allahıma bin şükür banada umut oldu halada anlatırken içim dolu dolu oluyo ben herkese cok sevınıyorum cünkü bu cok zor bişey allahım kimseyı eksık bırakmasın bende iyiyim şükür pazartesı termin bakalım neler olcak bu arada iyi ol seker kız olurmu bebişimizede bişey olmucak annesıne pıt pıt dıye seslencek işallah salı günü kalbi:)
Kizlar beni aglatacaksiniz simdi. Insallah senin de burda mutlu haberini alacagiz canim. Sen basladigim gunden beri hep bana positif dusuncelerinle destek oldun. Cok tesekkur ederim canim.hatice-yakup canim darisi sizlerin basina insallah. Yapmamak iyi ama ben kendimi tutamadim canim. 6. Gunu yapmaya basladim. Ama yapmadan once cikmasa dahi bunun negatif olmayacagini, kan testini gormeden uzulmeyecegime dair kendime soz verdim. Ben hala kan da positifi gormedigim icin inanamiyorum. Pazartesi ve carsamba gunku sonuclar Benim icin cok onemli olacak.
Rüyanın tersı olcak sen tek hamile olcan allahın izniyle:) bak yorumladım rüyanı ıkı dakkadaheyt bee tutana aşk olsun
geçen rüyamda aynı kalabalığı görmüştüm hemen hemen aynı kişilerle
komik olan rüyamda hepsi hamileydi
artık kafayı yedim![]()
Orda senın kuzucuklar deme öle iyi düşün iyi olsun işallah işallah işallah:)Kizlar beni aglatacaksiniz simdi. Insallah senin de burda mutlu haberini alacagiz canim. Sen basladigim gunden beri hep bana positif dusuncelerinle destek oldun. Cok tesekkur ederim canim.hatice-yakup canim darisi sizlerin basina insallah. Yapmamak iyi ama ben kendimi tutamadim canim. 6. Gunu yapmaya basladim. Ama yapmadan once cikmasa dahi bunun negatif olmayacagini, kan testini gormeden uzulmeyecegime dair kendime soz verdim. Ben hala kan da positifi gormedigim icin inanamiyorum. Pazartesi ve carsamba gunku sonuclar Benim icin cok onemli olacak.