Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Slm kızlar benim transferin 3. Günü doldu ve gece inanılmaz bi adet sancısıyla uyandım kullandığım iğneler ilaçlara bağlıyorum.....Ama ağlamak üzereydim acıdan...rabbim bilir en iyisini tabii ama bu kez çok umutladım ben yaaa hatamı yapıyorum bilemedimBu arada kızlar ben Erzurumluyum almanyada doğdup büyüdüm.....2009 yılında kesin dönüş yapmıştık Antalyaya kızım 2 yaşındayken....7 yıl kaldık Cennet vatanda ama maddi sıkıntılar bizi yeniden buraya mecbur bıraktı....Kızım daha yeni yeni alışıyor buraya burda büyümeme rağmen hiç sevmiyorum burayı hemde hiç...Nasıl sevilsinki kasvetli ülke ALMANYA

Mümkün olduğunca bol su tüket ve gaz yapan yiyeceklerden özellikle bir süre uzak dur canım, ben o halimi hatırlamak istemiyorum, kâbus gibiydi. Karnının üstüne yatmak, gaz sorununa iyi gelmedi mi?

gelmez mi geceleri öyle yatiyorum aklimda tavsiyen :))
son 2 gün dua edin de iki tane kaliteli olsun da iki tane koysunlar:))))

bıdıklarım bunlar

fikret & Julide

Eklentiler

• IMG-20171027-WA0008.webp
    IMG-20171027-WA0008.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 50
Slm kızlar benim transferin 3. Günü doldu ve gece inanılmaz bi adet sancısıyla uyandım kullandığım iğneler ilaçlara bağlıyorum.....Ama ağlamak üzereydim acıdan...rabbim bilir en iyisini tabii ama bu kez çok umutladım ben yaaa hatamı yapıyorum bilemedimBu arada kızlar ben Erzurumluyum almanyada doğdup büyüdüm.....2009 yılında kesin dönüş yapmıştık Antalyaya kızım 2 yaşındayken....7 yıl kaldık Cennet vatanda ama maddi sıkıntılar bizi yeniden buraya mec
Abur bıraktı....Kızım daha yeni yeni alışıyor buraya burda büyümeme rağmen hiç sevmiyorum burayı hemde hiç...Nasıl sevilsinki kasvetli ülke ALMANYA

Allah yardimcin olsun canim ins bebisler tutunuyordur da onun sancisidir

ilk gebeliğin de mı tüp bebekti?

bizede 3-4yil sonra dönmek istiyoruz ama dediğin gibi burası gibi rahat olurmuyuz onu bilemiyorum ben şimdiden korkuyorum
bende avusturya da kalıyorum yanı aynı kasvetli taşdan bi sehir buz gibi insanlar

sen moralini yüksek tut bi doktoruna danış belki biseyler yapabilir sancılarına

Slm kızlar benim transferin 3. Günü doldu ve gece inanılmaz bi adet sancısıyla uyandım kullandığım iğneler ilaçlara bağlıyorum.....Ama ağlamak üzereydim acıdan...rabbim bilir en iyisini tabii ama bu kez çok umutladım ben yaaa hatamı yapıyorum bilemedimBu arada kızlar ben Erzurumluyum almanyada doğdup büyüdüm.....2009 yılında kesin dönüş yapmıştık Antalyaya kızım 2 yaşındayken....7 yıl kaldık Cennet vatanda ama maddi sıkıntılar bizi yeniden buraya mecbur bıraktı....Kızım daha yeni yeni alışıyor buraya burda büyümeme rağmen hiç sevmiyorum burayı hemde hiç...Nasıl sevilsinki kasvetli ülke ALMANYA
Canım işallah bebişin sana sıkı sıkı tutunuyodur iyi düşünelim ki ıyı olsun almanyadan nefret ediyorum ama doyduğmuz yer elden bısey gelmiyo sende modunu yüksek tut olcak işallah bı müjdede sen verceksın bıze allahın izniyle:)

Allahımmmmmmm allahımmmm cok tatlılar cok sevesım geldı isimleride süper benım Türkiye de vardı zilliiiiiii ismi ama cok hastalandı felc oldu sonrada öldü:KK43: benım onlara ayrı bı tutkum var burda kımse sevdırmıyo kedısını bıle tuhaf insanlar

Julide yavruyken geldi 10 haftalik aldim çocuğum gibi
fikret 1 aydır bizde Julide ile bebiş yapsın diye geldi ama yapası yok bizim kizin

bakalım belki beraber doğururuz Julide Hatunla
çok temiz hanim hanımcık bi kedis kendileri ama Fikret için aynı şeyleri diyemicem biraz arsız çıktı büyüten pek ilgilenmemiş

kediler çok tatlı hayvanlar sevgi ve yemekten başka bişey istemiyorlar

Iyiyim canim, Sabah 7 oldu burda. Igne vurunmaya gidecegim birazdan. Tabi biraz sonra bir test daha yapacagim. Canim senin agrilarina da uzuldum, insallah transferden sonra gecer. Bol bol suyunu icip dinlen canim.

aynen canım ya su kurtardi zaten beni
su hayattır diye boşuna dememişler:))
senn nerde kalıyorsun kız aklım karıştı şuan da :)))))

fikret 1 aydır bizde Julide ile bebiş yapsın diye geldi ama yapası yok bizim kizin

çok temiz hanim hanımcık bi kedis kendileri ama Fikret için aynı şeyleri diyemicem biraz arsız çıktı büyüten pek ilgilenmemiş

Erkek mılletı her cınste aynılarrrrr yaaaa kedısı bıle arsız tövbe yarabbım ya

Hurihuri2013 Hurihuri2013

ben kan testine kadar dayanmayı düşünüyorum ama kan testi pozitif çıkarsa da yine se yapicam evde idrar testi çünkü çok negatif gördüm
o testi bile bile de olsa pozitif göreceğim inş :halay:

Aynen onları beslemen bıle sana baglanmalarına yetıyo ben cok sevıyom kedıleri bıan düşündüm sen ıkıx julide dört bes doğursa ooooooooooo:KK73::halay::KK70::KK57:

Back
X