Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet canim Tiny Feet Kinderwunschklinik

Bende Linzde özel klinike gittim, 930 sadece icsi, ama extradan misal 100€ narkoz, 150€ ben embryoglue yaptim rahimde tutunabilmesi icin, laser hatching yaptirdim oda sanirim 250€ du, embryonun kabugundan daha kolay cikmasi icin. Ve benim bildigim tiny feet (sayfasinda zamaninda öyle okumustum) bunlari paket olarak veriyor. Tiny feetden memnunmusun? Hangi hastahanede transfer oldun?

B bebekborn mertugce35 mertugce35

valla bana sadece 930 vericeksin geri kalam herşey içinde dediler
demekki sizlerde özel şeylere var
benim kadın doktorum taa bekarligimdan beri privat bi doktordu
sonra dan öğrendim ki doktorum AKH da kiWu bölümde baş doktor
şansıma evlendikten sonra da tutmuyor bebek felan dedim hemen kağıt kürek hazırladı tedaviye başladık

aslında geçen sene kasım da vermistim kağıtları içeriye taşınma felan girdi araya nasip olmadi tam bi sene sonra konuşmak için termin aldım gittim
şansıma adetliydim hemen ultrason yaptı bi baktık ki iğnelere başlamışım ben :)))

Hurihuri2013 Hurihuri2013
hurimmmm sağol canım tavsiyeler için kesinlikle yiyecegim
benim halam da bu sene 6. ci denemeden sonra hamile kaldı oda demişti kabak çekirdeğini planimda vardı transferden sonra ama Ananas yeni duyduk
çokta severim ananasi tüm bile yerim
yeterki bebişim veya bebislerim tutunsun

B bebekborn mertugce35 mertugce35

valla bana sadece 930 vericeksin geri kalam herşey içinde dediler
demekki sizlerde özel şeylere var
benim kadın doktorum taa bekarligimdan beri privat bi doktordu
sonra dan öğrendim ki doktorum AKH da kiWu bölümde baş doktor
şansıma evlendikten sonra da tutmuyor bebek felan dedim hemen kağıt kürek hazırladı tedaviye başladık

aslında geçen sene kasım da vermistim kağıtları içeriye taşınma felan girdi araya nasip olmadi tam bi sene sonra konuşmak için termin aldım gittim
şansıma adetliydim hemen ultrason yaptı bi baktık ki iğnelere başlamışım ben :)))

Hurihuri2013 Hurihuri2013
hurimmmm sağol canım tavsiyeler için kesinlikle yiyecegim
benim halam da bu sene 6. ci denemeden sonra hamile kaldı oda demişti kabak çekirdeğini planimda vardı transferden sonra ama Ananas yeni duyduk
çokta severim ananasi tüm bile yerim
yeterki bebişim veya bebislerim tutunsun
Tüm yeme cok üc dilim günde bir avuc kabak cekirdegi bide kayisi kabiz olmicaksin tatlim isallahta pozitif olcak :) iyi geceler

Insallah canim.senin transfere de az kaldi canim. Heyecanlisindir sen simdi. Hayirli ile insallah sende positifi gorursun arkadasim.

şuan pek yok benim son dakka geliyor heycan annem benden heycanlı.
kızım.sen şimdi duramıyorsun dur diyip duruyor ama bakalım
2 tane kaliteli olacak mı onu bile bilmiyorum dua edin canlarım çok ihtiyacım var
etrafimda herkez çok.pozitif bende aslında öyle ama birazcık korkum da var bakalım salı günü ne halde olurum :))))

Kizlar ben kabak ce
şuan pek yok benim son dakka geliyor heycan annem benden heycanlı.
kızım.sen şimdi duramıyorsun dur diyip duruyor ama bakalım
2 tane kaliteli olacak mı onu bile bilmiyorum dua edin canlarım çok ihtiyacım var
etrafimda herkez çok.pozitif bende aslında öyle ama birazcık korkum da var bakalım salı günü ne halde olurum :))))
Canim normal de sana kactenesinin iyi gittigini soylemeleri gerekirdi ama olsun. Insallah son gune iki tane kaliteli kalir canim. Kaliteli sayisi 4 un altinda olsaydi senin transferi 3. Gun yaparlardi. Demek ki her sey cok guzel gidiyor. Sen icini ferah tut.

Kizlar ben kabak ce

Canim normal de sana kactenesinin iyi gittigini soylemeleri gerekirdi ama olsun. Insallah son gune iki tane kaliteli kalir canim. Kaliteli sayisi 4 un altinda olsaydi senin transferi 3. Gun yaparlardi. Demek ki her sey cok guzel gidiyor. Sen icini ferah tut.

aa gerçekten mı bak bunu bilmiyordum
zaten telefon da dedi yolunda gitmeyen bişey olursa biz sizi ararız şuan için herşey coook çok güzel içiniz rahat olsun dedi

o değilde siz heycan diyince başladı sandı hahahahahha kizlaaaaaar ne değişik bi duygu :)))

aa gerçekten mı bak bunu bilmiyordum
zaten telefon da dedi yolunda gitmeyen bişey olursa biz sizi ararız şuan için herşey coook çok güzel içiniz rahat olsun dedi

o değilde siz heycan diyince başladı sandı hahahahahha kizlaaaaaar ne değişik bi duygu :)))
Aynen canim heyecan iyidir. Ilk yazdigim Conley de yarim kalmis. Ben kabak cekirdegini transferden sonra hic yemedim. Beni oksurtuyor, ananasi da ilk 4 gun 4 dilim yedim, hala gerisi dolapta duruyor. Her gun kahvaltida cay yerine portakal suyu ictim . Aksamlari da 2 gunde bir kefir ictim.

Gunaydin kizlar.3 saat sonra gidecegim kan vermeye. Ama sonucunu Turkiye saati ile gece 12 de ogrenecegim. Sizler nasilsiniz kizlar bugun?

ay bugün müydü senin kan testi hadi hayırlı haberlerle bekliyoruz
hsg 500 bekliyoruz
benim halam ikizlerde ilk kan testin de 500 ü görmüştü darısı sana :)))

Hanımlar merhaba forumu dışardan takip eriyordum fakat bende sizlerle bu heyecana katılmak istedim Yurt dışında yaşıyorum ve bu hafta cuma günü randevum var tüp bebeğe başlamak için allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Back
X