Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah canim . Cok merak ediyorum kac cikacagini . Ben 200 civari tahmin ediyiyorum bakalim kac cikacak. :KK17::KK17::emir_bebek:

Hanımlar merhaba forumu dışardan takip eriyordum fakat bende sizlerle bu heyecana katılmak istedim Yurt dışında yaşıyorum ve bu hafta cuma günü randevum var tüp bebeğe başlamak için allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Hos geldin canim. Hangi ulkede yasiyorsun? Hayirli olsun canim tedavin, insallah hayirli sonuclar gorursun tedavinden.

Hos geldin canim. Hangi ulkede yasiyorsun? Hayirli olsun canim tedavin, insallah hayirli sonuclar gorursun tedavinden.
Hosbuldum çok teşekkür ediyorum ve sana da hayırlı uğurlu olsun diorum dilancim insallah çok güzel bir kan değeri ile hamileliğini başlaticaksin:)
Ben fransada yaşıyorum aslında bu benim 4.cu tedavim olucak yaramaz cimcime bir kızım var 2,5 yasinda ondan öncesi ve ondan sonrası düşük oldu kızımda dondurulmuş embrioydu şimdi sıfırdan basliycaz

Kızım doğduğundan beri hiç korumadım belki hani normal yoldan olur die ama nasip olmadı sonrasında tek dondurulmuş embriomuzu aldık pozitif ama değer yukselmedi bu senenin mart ayıydı ve sonra tr ye gittik bulunduğumuz şehirde ezel bi hastanede denedik 2 embrio transferi sonuç negatif bırakın birini hiç tutunma olmamıştı ayağımın tozuyla tekrardan burdan randevu aldım ancak testler yapıldı 3 ay geçti bakalım bu cuma ne yapilcagna karar verilcek

Bu oyle bir durum ki insan bi türlü vazgecemio hee dususte yeniden ayağa daha güçlü kalkio önceleri bir evlâdım olsun die çabalarken şimdi kızıma bir kardeş nasip olsun die çabalıyorum allahım kimseye aratmasin zor süreçler eşim bazen ne zaman vazgecicen merak ediyorum dio :) bende her tedaviye bu son bu son die basliyorum:))

Nasıl doluysam böle busuru yazdım galiba birilerine yazmak beni rahatlattı çünkü bulundugum yerde durumumu rahatca paylasabilcegim kimsem yok
Aynen canim hicbirimiz burda rahat konustugunuz gibi disardaki arkadaslarlarimizla konusamiyoruz. Bizi tam olarak anlayamayacaklarini biliyoruz cunku . Biz seni cok iyi anlariz canim. Insallah tedavin boyunca sana burda destek verecegiz. Allah bagislasin kizini canim. Insallah en yakin zaman da kardesine kavusur. Burda birbirimiz ile olan paylasimlar icimizi rahatlatiyor.

Aynen canim hicbirimiz burda rahat konustugunuz gibi disardaki arkadaslarlarimizla konusamiyoruz. Bizi tam olarak anlayamayacaklarini biliyoruz cunku . Biz seni cok iyi anlariz canim. Insallah tedavin boyunca sana burda destek verecegiz. Allah bagislasin kizini canim. Insallah en yakin zaman da kardesine kavusur. Burda birbirimiz ile olan paylasimlar icimizi rahatlatiyor.
Inşallah amin çok tesekkur ederim sende bebisini sağlıcakla kucağına alırsın insalah :)

Incitanesi0805 Incitanesi0805
hoşgeldin canım kızını Allah bağışlasın inssllah kardesini en yakin zaman da karnında hissedersin

dilanin da dediği gibi bizi bizden iyi kimse anlamaz anlayamaz o yüzden biz burda yoldaş arkadaş kardeş olduk

her zaman yanında her sorunda elimden bişey gelmese de çözüm üretmeye birbirimize destek olmaya çalışırız
hoşgeldin aramıza:))

Incitanesi0805 Incitanesi0805
hoşgeldin canım kızını Allah bağışlasın inssllah kardesini en yakin zaman da karnında hissedersin

dilanin da dediği gibi bizi bizden iyi kimse anlamaz anlayamaz o yüzden biz burda yoldaş arkadaş kardeş olduk

her zaman yanında her sorunda elimden bişey gelmese de çözüm üretmeye birbirimize destek olmaya çalışırız
hoşgeldin aramıza:))
Hosbuldum hatice insallah gönülden amin diyorum sizlerde en yakın zamanda bebislerinizi önce gobusunuze ömür boyu da kalbimizin en güzel yerine alacaksınız insallah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hurihuri2013 Hurihuri2013

hurimmmm nerelerdesin bacım yaaa meraklanıyorum
kaç tane yumoş olmuş:)))
Ayyyyyy canim benim canim benimmmmm allahima bin sükür hersey yolunda ignrlere devam arti igne verdi bacaktan vurulcam yumurtalar catlamasin diye Doktor cok güzel konustu opum haftaya sali olcak

Ayyyyyy canim benim canim benimmmmm allahima bin sükür hersey yolunda ignrlere devam arti igne verdi bacaktan vurulcam yumurtalar catlamasin diye Doktor cok güzel konustu opum haftaya sali olcak

ama ben çok mutlu oldummmmmmmmm
hadi bakalım bu salı ben hafta ya sali sen önemli günlerimiz:)))

ben heycan moduna girdim kizlar 24 saatten az kaldı bebislerimi göbisime almaya :))

Back
X