- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.921
Kalinliklik ve yumurta sayisi cok guzel canim. Cikti mi kan sonucun?Kızlar
Ultrasondan şimdi çıktım rahim kalınlığı 9,7 sağda 1 solda 6 yumurta gördü. Ama boyutlarını sormadım sonradan eklenenlerin. Kan testine göre ne olacağı öğleden sonra belli olur
Evet bende yapıyorum Ama dün artık neresini dayadıysa oraya geçmek bilmedi:)Rahatsız ettiği zaman beni bebek yagi ya da krem ile masaj yapıyorum. Öyle deneye bilirisn.
Aynen valla sona yaklaşınca hergun bi yerden patlak veriyorum:)Masallah oynasin prenses. Ilk deneyimlerimiz oldugu icin her seyi yasayip ogreniyoruz. Kucucuk bir seyde korkmamiz normal. Son aylara girdin artik , duyduguma gore son aylarda daha cok agirlasiyormussun, hareketlerin biraz daha kisitlanabilir
Yarın tekrar kontörlüm var canım. Bugün de iğneleri oldum. Daha çatlatma iğnesine geçemedik :)Sağol canım şuan Iyiz şükür dün baya korkuttu ama şükür bisey yok .
Senin sonucun ciktimi.
Kaç çıktı sormadım ama genel olarak bu ayki değerleri daha iyi buluyor doktor canım. Yarın tekrar kontrol var. Muhtemelen yarın çatlatma iğnesi vurulur diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.Kalinliklik ve yumurta sayisi cok guzel canim. Cikti mi kan sonucun?
Hayırlısı olsun inşallah.Yarın tekrar kontörlüm var canım. Bugün de iğneleri oldum. Daha çatlatma iğnesine geçemedik :)
Iyi gunlerin diyeyim :)))Aynen valla sona yaklaşınca hergun bi yerden patlak veriyorum:)
Hareketlerim çok kısıtlandı corabimi giymeye ayak tırnaklarımi kesmeye eğilip bisey almaya uyumaya çok zorlaniyorum :)
Hayirlisi olsun canim, buyuk ihtimal yarin vurunursun. Bu ay daha iyi olmasina sevimdim. Artik alisti senin yumoslar ignelere.Kaç çıktı sormadım ama genel olarak bu ayki değerleri daha iyi buluyor doktor canım. Yarın tekrar kontrol var. Muhtemelen yarın çatlatma iğnesi vurulur diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.
Evet bu ay hızlı başladılar ama duruldular sanki :) sağda olmamasını tuhaf buldu ama dün karnımdan bastırarak bir tane gördü. Neden ultrasonda direk görünmedi anlamadım. Ama genel olarak fena gitmiyor bu tedavi umarım sonu da güzel olur.Hayırlısı olsun inşallah.
Yumoslarin da artık öğrenecek sabırlı olmayı. :)
Evet canım benim ilacım menopur belli ki. Onunla daha dengeli yumurta elde edebiliyorum. Bakalım kaç tanesi olgun çıkacak.. sonuçta folikül sayıyoruz şu aşamada kalitesini bir kaç güne görürüz.Hayirlisi olsun canim, buyuk ihtimal yarin vurunursun. Bu ay daha iyi olmasina sevimdim. Artik alisti senin yumoslar ignelere.
Ama ne güzel zorluklar bunlar. Birincisi kalıcı değil ikinci ve en önemlisi sonuçta şu an bir insan üretiyorsun :)Aynen valla sona yaklaşınca hergun bi yerden patlak veriyorum:)
Hareketlerim çok kısıtlandı corabimi giymeye ayak tırnaklarımi kesmeye eğilip bisey almaya uyumaya çok zorlaniyorum :)
İlacın bir zararı yoksa kullan istersen.. benim de sabahları uyanınca oluyor mide bulantım, onun dışında iyiyim şükürberaber gelismeleri guzel canim. Solda yeteri kadar gelismis Masallah. Persembe opu olur buyuk ihtimal. Hayirlisi olsun canim.
Sen de bir kac gundur yazmiyorsun, Sen nasilsin? Ben de 12. Haftada gecer diye dusunuyorum dr ilac yazdi ama kullanip kullanmama konusunda kararsizim biraz daha kullanmadan dayaniyim diyorum. Eger dayanamiyacak duruma gelirsem mecbur kullanacagim.
Hayirlisi olsun insallah csnim.hadi az kaldi.guzel kaliteli yumoslarin toplansin artikKaç çıktı sormadım ama genel olarak bu ayki değerleri daha iyi buluyor doktor canım. Yarın tekrar kontrol var. Muhtemelen yarın çatlatma iğnesi vurulur diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.
Canım, ilaçla bile geçmedi mi? Hay allah.. 12. Hafta bitsin de azalır, geçer deniyor genelde. Artan hormonlar sebep oluyormuş buna:) bak düşünsene vücudun hamilelik hormonları üretiyor☺Aynen canim buna bile sukur ediyorum inan. Dayanirim diyorum yeter ki sag salim kucagima aliyim oglusumu. Ben de tuzlu cubuk kraker bile ise yaramiyor dr a gittigimde konusacagim dr ile tekrar. Gecmezse de sorun degil artik. sonra ki haftalarda belki biraz hafifler.
geçmiş olsun canım.. az kaldı. Az daha sıkıver dişini, şükür çoğu gitti azı kaldı artıkIyim sukur sen nasilsin .
Dünden beri bebişimin hareketleri çok azaldı ve az hissetmeye basmamıştım endişelendim biraz dün karnım sert olmuştu batıyor gibi hisediyordum bugün iyi şükür. Burda tatil heryer kapalı doktoru da arayamadim .Bugün de sağ kasigim çok ağrıyor ayağa kalkınca bi süre yuruyemiyorum agrisindan şu son aylar zor geçecek gibi :)
Hayırlı olsun, çok sevindim iyi gitmesine:) metanetli olma huyunu da çok beğeniyorum.. inşallah bu tedavinde olumlu sonuca ulaş:)Evet bu ay hızlı başladılar ama duruldular sanki :) sağda olmamasını tuhaf buldu ama dün karnımdan bastırarak bir tane gördü. Neden ultrasonda direk görünmedi anlamadım. Ama genel olarak fena gitmiyor bu tedavi umarım sonu da güzel olur.
Evet canım benim ilacım menopur belli ki. Onunla daha dengeli yumurta elde edebiliyorum. Bakalım kaç tanesi olgun çıkacak.. sonuçta folikül sayıyoruz şu aşamada kalitesini bir kaç güne görürüz.
Daha da mı zorlasacak:)Iyi gunlerin diyeyim :)))
Inşallah canım dualarımızdasın inşallah bu sefer seninde bebisin annesine sıkıca tutunur .Evet bu ay hızlı başladılar ama duruldular sanki :) sağda olmamasını tuhaf buldu ama dün karnımdan bastırarak bir tane gördü. Neden ultrasonda direk görünmedi anlamadım. Ama genel olarak fena gitmiyor bu tedavi umarım sonu da güzel olur.
Evet canım benim ilacım menopur belli ki. Onunla daha dengeli yumurta elde edebiliyorum. Bakalım kaç tanesi olgun çıkacak.. sonuçta folikül sayıyoruz şu aşamada kalitesini bir kaç güne görürüz.
Aynen zorluklar olsada insan diyorki yeterki sağlıkla kucagima alayım hepsinin üstesinden gelirim. Eşim dalga geçiyor benle bazen diyorum ben insan üretiyorumAma ne güzel zorluklar bunlar. Birincisi kalıcı değil ikinci ve en önemlisi sonuçta şu an bir insan üretiyorsun :)
Sağol canım benim. Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah. Bugün yine fena rüyalar gördüm hayrolsun inşallah.Canım, ilaçla bile geçmedi mi? Hay allah.. 12. Hafta bitsin de azalır, geçer deniyor genelde. Artan hormonlar sebep oluyormuş buna:) bak düşünsene vücudun hamilelik hormonları üretiyor☺
geçmiş olsun canım.. az kaldı. Az daha sıkıver dişini, şükür çoğu gitti azı kaldı artık ☺☺ Sağlıkla gelecek kızın ☺
Ay sen 22. Haftada falan öğrenmiştin değil mi cinsiyeti?
ilaci kullandim ama cok fayda etmedi bende malesef. Canim eger randevun varsa yaptir istersen testi.İlacın bir zararı yoksa kullan istersen.. benim de sabahları uyanınca oluyor mide bulantım, onun dışında iyiyim şükür
Misafir vardı bizde o yüzden pek giremedim. sabırsızlıkla bekliyorum randevu günümü.
Bir de ikili test yaptırsam mı diye düşünüyorum. Tam olarak bi işe yarayıp yaramadığını anlamadım. Bebeğimi aldırmayı da düşünmüyorum. Randevu da aldım.
buna da cok sukur canim. Bazen esim ile korkuyoruz, yemek yiyorum 1 saat sonra cikartiyorum. Bu gunde 4-5 i buluyor bazen. 12. Hafta da azalir umarim. Midem cok aciyor artik cikarmaktan.Canım, ilaçla bile geçmedi mi? Hay allah.. 12. Hafta bitsin de azalır, geçer deniyor genelde. Artan hormonlar sebep oluyormuş buna:) bak düşünsene vücudun hamilelik hormonları üretiyor☺
geçmiş olsun canım.. az kaldı. Az daha sıkıver dişini, şükür çoğu gitti azı kaldı artık ☺☺ Sağlıkla gelecek kızın ☺
Ay sen 22. Haftada falan öğrenmiştin değil mi cinsiyeti?
Ben gün içinde hep sakız ve naneli şekerlerle durduruyordum bulantiyi .Benim 13. Haftada birden kesildi inşallah seninde bi an önce biter gerçekten çok kötü oluyor bi yere bile gidemiyorsun midem bulanacak diye.ilaci kullandim ama cok fayda etmedi bende malesef. Canim eger randevun varsa yaptir istersen testi.
buna da cok sukur canim. Bazen esim ile korkuyoruz, yemek yiyorum 1 saat sonra cikartiyorum. Bu gunde 4-5 i buluyor bazen. 12. Hafta da azalir umarim. Midem cok aciyor artik cikarmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?