- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.941
Evet sakinim canım. Canım biraz tatlı demek ki, rahat olmak bana iyi geliyor.. can sıkıntısı olduğunda sanki göğsümde öküz oturuyor ve hiç o duruma gelemiyorum :)Hayırlı olsun, çok sevindim iyi gitmesine:) metanetli olma huyunu da çok beğeniyorum.. inşallah bu tedavinde olumlu sonuca ulaş:)
Evet çıkarmanın öyle bir sıkıntısı da var.. sanki yemek borusu yanmaya başlıyor insanın.. umarım bir an önce geçer de rahatlarsın canım. Bu arada kilo kaybetmiş olabilir misin peki. Sonuçta yediklerin çıkıyorsa nasıl besleneceksin ki?ilaci kullandim ama cok fayda etmedi bende malesef. Canim eger randevun varsa yaptir istersen testi.
buna da cok sukur canim. Bazen esim ile korkuyoruz, yemek yiyorum 1 saat sonra cikartiyorum. Bu gunde 4-5 i buluyor bazen. 12. Hafta da azalir umarim. Midem cok aciyor artik cikarmaktan.
34. Haftadaym.Daha da mı zorlasacak:)
Sen kaç haftaliksin canım.
Az kalmış senin canım rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah.34. Haftadaym.
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım inşallah mutlu sona ulaşırsın.Merhaba arkadaşlar gebe olanlara Rabbim kolaylık versin olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Hollanda da yaşıyorum bende ıvf tedavimin zor kısmını atlattım diyyeyim, pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı ben hayatımda o kadar acı çekmemiştim neyseki bitti çok şükür, çikolata kistlerim olduğu için bu kadar acılı geçtiğini söylediler. Şuan evde dinlenmedeyim halen ağrılarım devam ediyor ama kanamam olmadı çok şükür bir de vajinal kapsül kullanıyorum progesteron. Yarın transfer günüm ama ağrılarım geçmediği için korkuyorum emriyoya bir zararı olur diye. Transferden önce doktorum kontrol edecek ona göre karar vereceğiz inşallah. Aranızda böyle kisti olup halen ağrıları devam ederken transfer olan var mı? Neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz ?
Amin inş. 30 mu 32 miydi yalan olmasın. Birden halsizlik çöktü. Inşallah sen öyle olmazsn . Inş güçlü olabilirsnAz kalmış senin canım rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah.
Amin canım inşallah. Evet bende yürürken içim acıyor. Anladığım kadarıyla o transfer tutmadı sende öyle mi? Önerilerin için sağol canım . Sen hangi ülkede yaşıyorsun kaçıncı denemede pozitif sonuç aldın?Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım inşallah mutlu sona ulaşırsın.
Benimde çikolata kıstım var ve bende de ilk tedavimde yumurta toplama çok kötü olmuştu 10 gün kendime gelemedim yuruyemiyordum ama o halde transfer yapıldı yinede.Cok su iç protein ağırlıklı beslen. Ama ikinci tedavimde bi gün hafif adet sancısı gibi agrım oldu geçti hiç sıkıntı olmadı.
Doktorun sana gerekeni söyler canım eğer gerçekten iyi değilse bi dahaki aya erteleyebilir.
Bide sıcaklara geldi kesin bende baygınlık geçiririm şimdiden çok sıcak basıyor beni .Amin inş. 30 mu 32 miydi yalan olmasın. Birden halsizlik çöktü. Inşallah sen öyle olmazsn . Inş güçlü olabilirsn
Evet canım ilk denemede olmadı.klinigi degistirdim ikinci denemede oldu şükür. Ben de almanyada yaşıyorum.Amin canım inşallah. Evet bende yürürken içim acıyor. Anladığım kadarıyla o transfer tutmadı sende öyle mi? Önerilerin için sağol canım . Sen hangi ülkede yaşıyorsun kaçıncı denemede pozitif sonuç aldın?
Benim rutin işlerde carpintm çok kalbim ağzımda gibi. Önceden rahat dışarı cikiyordm . Hemen yorulmuyordm. Simdi elbiseyi giymek 2 dk yolu yurume fikri bile yormaya yetiyor. Aşırı yavaş hareket etmek gerekiyor.bizim için hepsi efor.Bide sıcaklara geldi kesin bende baygınlık geçiririm şimdiden çok sıcak basıyor beni .
Bende artık ev işlerini yaparken dinlenerek yapıyorum çok çabuk yoruluyorum .merdiven çıkarken çok çarpıntı oluyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Bi kaç hafta önceye kadar da gayet iyidim şimdi gittikçe agirlasiyorum.Benim rutin işlerde carpintm çok kalbim ağzımda gibi. Önceden rahat dışarı cikiyordm . Hemen yorulmuyordm. Simdi elbiseyi giymek 2 dk yolu yurume fikri bile yormaya yetiyor. Aşırı yavaş hareket etmek gerekiyor.bizim için hepsi efor.
Anladım canım, nasip kısmet tabi. olacaksa da olmayacaksa da birşeyler bahane oluyor işte. Transfer işlemi kolay oluyor okuduklarıma göre , hayırlısı olur inşallahEvet canım ilk denemede olmadı.klinigi degistirdim ikinci denemede oldu şükür. Ben de almanyada yaşıyorum.
Ilkinde gerçekten çok kötüydüm doktora erteleyelim dedim olmaz yumurtalar dondurulursa ölür dedi transfer yapıldı zaten kalitesi de iyi degildi o yüzden de tutmamış olabilir .nasip de değilmiş o zaman.
Aynen valla nasip herşey.Anladım canım, nasip kısmet tabi. olacaksa da olmayacaksa da birşeyler bahane oluyor işte. Transfer işlemi kolay oluyor okuduklarıma göre , hayırlısı olur inşallah
Ev işi süpürge cekmek ise yapma sakn.ufak tefek işler yap sadece.Bende artık ev işlerini yaparken dinlenerek yapıyorum çok çabuk yoruluyorum .merdiven çıkarken çok çarpıntı oluyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Bi kaç hafta önceye kadar da gayet iyidim şimdi gittikçe agirlasiyorum.
Ilk 4 ay hiç yapmadım hep eşim yaptı ondan sonra artık kendim yapıyorum. Mecburen kirlenince yapıyorum eşim de işten yorgun geliyor bazen kalıyor bende dayanamıyorum:)Ev işi süpürge cekmek ise yapma sakn.ufak tefek işler yap sadece.
Tecrübelerini paylaştığın için çol sağol canım, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah, Rabbim kolaylık versinAynen valla nasip herşey.
Transfer işlemi çok kolay ilkinde hemen kaldırmışlardı ama ikinci tedavimde 20 dakika kadar olduğum yerde kaldım öylece sonra kaldırdılar. Normal muayene gibi bi ağrı falan olmuyor .
Ne demek canım sormak istediğin bisey olursa biz burdayiz .Tecrübelerini paylaştığın için çol sağol canım, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah, Rabbim kolaylık versin
Ilk 3 aydan sonra yapmstm. Süpürge zor yapabiliyrsn bravo. Ama çok bel ağrısı ve yorucu oluyor.Ilk 4 ay hiç yapmadım hep eşim yaptı ondan sonra artık kendim yapıyorum. Mecburen kirlenince yapıyorum eşim de işten yorgun geliyor bazen kalıyor bende dayanamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?