Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar telefon geldi. IVF yapacaklar ilk randevu 29 Mayista😊🎉🎉🎉Valla su mektup olayi cok ise yaradi tekrar tesekkur ederim ozellikle Blablup Blablup ’ a😊 dennisgo dennisgo @Dilan60 yelek yelek .

Harika bir haber! Cook sevindim canim, insallah tedavinde kisa surede pozitif sonuc alirsin :KK200: Burada fikir paylasmak, birbirimize destek olmak icin variz, bende cok sevindim mektup onerisinin ise yaramasina. Booool sanslar!

İşte bir stres daha gelecek sanki hayatıma gerek var mı hala emin değilim. Doktorum tavsiye etti diye randevu aldım. Bazen anne karnında tedavi edilebilen hastalıklar varmış diye söylendi beni ikna eden o olmuştu.
Yoksa bir şey varsa da önceden bilmek başka hiçbir işime yaramayacak. Bakalım. Ben arada ultrasonda bebeği de görürüm diye heves ediyorum😍 yoksa daha 2 koca hafta var kontrolüme..
Mide bulantın nasıl oldu? Hala aynı mı?
Canim kacinci haftada yaptiriyorsun 2li testi? 13 mü? Bende yaptiracagim bi testleri, nedeni de tamamen merak :)

Ben kizimda yaptirmistim, hatta renkli ve cozunurlugu yuksek bir cihazla ultrasound yapildigi icin yuz hatlari cinsiyeti falan cok net gorunuyordu :) Biz orada ogrenmistik cinsiyetini, eger dogumu beklemeyeceksen cok yakinda ogrenebilirsin o zaman :) Bana sen oglan annesi olacakmissin gibi geliyor :)

Günaydın kızlar
Bir saat sonra çıkarız sanırım. Ama inanılmaz boğazım ağrıyor ve yanıyor dünden beri. Dün ateşim de vardı şu an yok. Havalar çok değişken ve sanırım hastalanıyorum

Günaydin! Ve booool sanslar! Hastaligini kafaya takma, ufak bir soguk alginligi olabilir, transfere kadar atlatirsin umarim. Guzel haberler bekliyoruz.

Harika bir haber! Cook sevindim canim, insallah tedavinde kisa surede pozitif sonuc alirsin :KK200: Burada fikir paylasmak, birbirimize destek olmak icin variz, bende cok sevindim mektup onerisinin ise yaramasina. Booool sanslar!

Canim kacinci haftada yaptiriyorsun 2li testi? 13 mü? Bende yaptiracagim bi testleri, nedeni de tamamen merak :)

Ben kizimda yaptirmistim, hatta renkli ve cozunurlugu yuksek bir cihazla ultrasound yapildigi icin yuz hatlari cinsiyeti falan cok net gorunuyordu :) Biz orada ogrenmistik cinsiyetini, eger dogumu beklemeyeceksen cok yakinda ogrenebilirsin o zaman :) Bana sen oglan annesi olacakmissin gibi geliyor :)

Tesekkur ederim canim:)

Günaydın kızlar
Bir saat sonra çıkarız sanırım. Ama inanılmaz boğazım ağrıyor ve yanıyor dünden beri. Dün ateşim de vardı şu an yok. Havalar çok değişken ve sanırım hastalanıyorum

Cok gecmis olsun canim. Insallah gecer soguk alginligin. OPU sonrasi dinlenmeye calis. Zaten haftasonu dinlenirsen gecer. Bol sans insallah guzel haberlerini alacagiz.

Günaydın kızlar
Günaydın. Bol şanslar inşallah güzel geçer herşey.
Dikkat et kendine eve gelince bol bol dinlen .

Günaydin! Ve booool sanslar! Hastaligini kafaya takma, ufak bir soguk alginligi olabilir, transfere kadar atlatirsin umarim. Guzel haberler bekliyoruz.
Cok gecmis olsun canim. Insallah gecer soguk alginligin. OPU sonrasi dinlenmeye calis. Zaten haftasonu dinlenirsen gecer. Bol sans insallah guzel haberlerini alacagiz.
Günaydın. Bol şanslar inşallah güzel geçer herşey.
Dikkat et kendine eve gelince bol bol dinlen .
Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.

Hadi ya sana da mı oğlan gibi geliyor? Bana da seninki oğlan gibi geliyor. Bir kızın var bu da erkek sanki diyorum içimden.
Senin nasıl gidiyor? Bulantın, sıkıntın var mı? Tatilden döndünüz mü?

Var ya, ben ne heyecan yaptım şimdi. Renkli ultrason, çözünürlüğü yüksek, yüz hatları hatta cinsiyet falan deyince kesin yaptırıyorum:)
yok meraktan çatlarım ben doğumu bekleyemem cinsiyet için.
Canım, 12+5 oluyor test tarihinde. 13. Haftanın içinde oluyor. Belli olur mu ki cinsiyet? Ay, ağlamaklı oldum heyecandan. Ultrason çıktısı vermişler miydi? Bir de karından mı baktılar vajinal mi?

Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
Harika bir haber bu canım çok sevindim:) 👏🏻👏🏻çok geçmiş olsun 🌸🌸🌸
Şimdi güzelce dinlen, için de rahat olsun 💜

Almanya da tüp bebek tedavisi gören var mı arkadaşlar varsa tavsiye edeceğiniz doktor ve merkez ismi alabilirmiyim
Merhaba, ben Almanya’dayım, o kadar çok bilmiyorum aslında fazla araştırma yapmadım. Bize jinekolog, 2 tane adres vermişti hiç araştırmadan eve en yakın olanına gitmiştim. Kendi gittiğimi tavsiye edebilirim.
Aslında yaklaşık hepsi aynı prosedürü uyguluyor.
Ama sen hangi eyalettesin?

Super haber canim cok sevindim. Cok iyi sayisi. Insallah bu aksam hepsi dollenecekler. Ve 1 bebisin olur insallah. :)

Super haber canim cok sevindim. Cok iyi sayisi. Insallah bu aksam hepsi dollenecekler. Ve 1 bebisin olur insallah. :)
Umarım canım kalitelerini göreceğiz ama iyi giderlerse kesinlikle arı sütü bal polene bağlayacağım. Yaklaşık 5 hafta oldu ve Farklı olarak onu kullanıyorum çünkü

Geçmiş olsun zor kısmı atlattınız çok şükür😊 devamı güzel olur inşallah

Geçmiş olsun zor kısmı atlattınız çok şükür😊 devamı güzel olur inşallah
Teşekkür ederim haklısın bundan sonrası kolay olacaktır :) bu kez çok zorladı beni şu an midem bile ağrıyor. Hatta yumurtlama ağrısı çekiyorum :) vücut farkında değil herhalde foliküllerin gittiğinin yumurtlamaya çalışıyor sanki :)

Masallah dennis’cim haberler harika! Simdi transfere kadar dinlenme zamani. Insallah sonuc cok guzel olacak.

Hadi ya sana da mı oğlan gibi geliyor? Bana da seninki oğlan gibi geliyor. Bir kızın var bu da erkek sanki diyorum içimden.
Senin nasıl gidiyor? Bulantın, sıkıntın var mı? Tatilden döndünüz mü?

Var ya, ben ne heyecan yaptım şimdi. Renkli ultrason, çözünürlüğü yüksek, yüz hatları hatta cinsiyet falan deyince kesin yaptırıyorum:)
yok meraktan çatlarım ben doğumu bekleyemem cinsiyet için.
Canım, 12+5 oluyor test tarihinde. 13. Haftanın içinde oluyor. Belli olur mu ki cinsiyet? Ay, ağlamaklı oldum heyecandan. Ultrason çıktısı vermişler miydi? Bir de karından mı baktılar vajinal mi?

Kiyamamm :KK200: Çok heyecanlanma canim, zaten artik bebis buyudukce ultrasonda yuzunu daha iyi goreceksin.

Bana karindan bakilmisti, sadece uzaniyorsun, karanlik odada renkli ultrason ekraninda doktor olcumleri yaparken bebegini izliyorsun :) Cinsiyetini ogrenmek istermisiniz diye sorar muhtemelen, soyler size de :)

Bana da herkes kizin var oglun olur insallah diyor ama benim gonlumden gecen bir kucuk hanimefendi daha :KK200::nazar: Ama dillendirmiyorum tabii, onemli olan saglikla bize gelmesi.

Biz daha dönmedik, bende pek keyifli hissetmiyorum, hic tat almiyorum bulanti ve mide yanmalarim artarak devam ediyor. En can sikici kismi isi hizla kilo almis olmam. Nasil olduda birden bu kadar sistim inanamiyorum :( Giyinmek buyuk sorun suan benim icin. Kendimi baya kotu goruyorum aynada bu da moralimi bozuyor. Insallah progesteron u birakinca normale doner kilo alma hizim. Allahim kafamiza takacak seylerimiz bitmiyor bir turlu :hasta:

Umarım bu kez pozitif olur canım.. ben çoktan hazırım da keyfini bekliyoruz nazlı bebemizin :)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik :)

Seni cok bekletmeyecek annesi merak etme! Insallah bu defa gelecek artik, nazlanma hakkini doldurdu.

Iyi gidiyor canim benim bir sorun yok cok sukur. Ben biraz agir ve keyifsiz hissediyorum sadece. Duygu durumlarim karisik :)

Back
X